רמקולים של חברת DOME
אם הבנתי אותך נכון, אם אמצא שדום היא חברה אמריקאית אז כל דום אחר הוא אמרקאי
·עופרפולק כתב:אם תמצא דום אמריקאי אז כן כול דום אחר לא הבעיה היא שדום אמריקאי קשה למצוא...
קודם כל תודה...עופרפולק כתב:לא לא . אם תמצא דום אמריקאי בימינו אלה אז כן. דום היו אמריקאים זה כמו פירלס אני לא יודע בן כמה אתה אבל פירלס היו חברה גדולה בדנמרק , איפה הם היום ?...
ואלו הרמקולים שברשותי, הם ישנים אך עד כמה שידוע לי נקנה בסכום גבוהה, בגלל זה אני תוהה אם ואיך ניתן להבדיל בין הרמקולים המקוריים של פעם? או רמקולים שהם באמת חברת מדבקה?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לפי היצרן מה שאצלך נראה לי דום אמריקאי קח את קליפש וורפידייל בי אנד דבליוו קנטון מורדן שורט סרווין וגה ועוד הרבה שאני לא יכתוב לך ויעשה את עצמי מבין גדול שהם לא מדבקה וחוץ מזה יש לך הרבה חברה פה שכותבים על רמקולים ומזה אתה רואה מה מדבקה ומה לא
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
שאלה לגבי פירלס, אם מוכרים טוויטר שלהם בחנויות (350ש"ח), האם זה אכן המקורי שלהם?
http://www.ebay.com/itm/Peerless-H26TG0 ... SwkNZUkaiU
בסוף לא קניתי אותו והלכתי על אחד סיני שהיה זול יותר, כי במיילא הייתי צריך רק את הרכיב הפנימי שלו שלא ראיתי שנמכר בנפרד ב 6OHM
גם בהתחשב בעלות של הרמקולים האלו שלי היום, PHONIC SE-207 (זוג, נמכר בבודדים) לא שווה להשקיע בהם.
http://www.ebay.com/itm/Peerless-H26TG0 ... SwkNZUkaiU
בסוף לא קניתי אותו והלכתי על אחד סיני שהיה זול יותר, כי במיילא הייתי צריך רק את הרכיב הפנימי שלו שלא ראיתי שנמכר בנפרד ב 6OHM
גם בהתחשב בעלות של הרמקולים האלו שלי היום, PHONIC SE-207 (זוג, נמכר בבודדים) לא שווה להשקיע בהם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
gold sky היא חב' סינית המייצרת במפעלים בסין (עם משרדים בארה"ב...)
מייצרת הרבה מותגי מדבקה נוספים כמו KODA ,Alpha Technology ועוד.
מייצרת הרבה מותגי מדבקה נוספים כמו KODA ,Alpha Technology ועוד.