@ride
·ממה שאני יודע ההמלצה היא לצפות בנטפליקס דרך נגן חיצוני ולא פנימי. כמובן שהבעיה שעוד אין הרבה נגנים בנמצא שתומכים בכל החידושים האחרונים אבל אני לא מכיר פתרון אחר כי לטלוויזיה אין יציאת שמע באיכות גבוהה יותר. הסייג היחיד שלי שאולי יש שינוי כלשהו בתקן 2.0 אבל גם זה לא בטוח
יופי של סקירה תודה רבה
זה הציון הכי גבוה שקיבל מסך בביקורת שלך למעט הקורו... אני צודק?
מה קורה לסמסונג עוד לא התקבעו על עיצוב? את הקופסא החיצונית נדמה לי שכבר סמסונג הציגו בעבר ,הפסיקו ושוב חזרו
לקופסא שלא מועילה לכלום חוץ מתלפוס מקום ולצבור אבק. אם כבר הכינו סלוטים לכרטיס זיכרון וחיבור HDMI במסך לא נראה לי שכל כך מסובך היה לסמסונג להוסיף עוד שניים שלושה חיבורים בפנל המסך ....
מעניין להשוות בין המסך הזה לפנאסוניק XD900
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 28/09/2016 14:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
יופי של סקירה,
כמי שמתלבט כרגע, מעניין מאוד לראות את הטלויזיה הזו ליד ה-55B6 של LG, בייחוד את ההבדל בתנאי תאורה שונים, ולהבין (באופן סובייקטיבי לחלוטין) את ההבדלים בעוצמת התאורה של הסמסונג מול השחורים עם ה-OLED של LG.
תודה על הביקורת. אני לא מצליח להבין דבר אחד - איך מסך שהוא ספינת הדגל, במקום שיספק פתרונות שאין במסכים מתחתיו עושה בדיוק הפוך ומספק מחדלים שלא קיימים בדגמים מתחתיו.
יש לי ארון מרכזי בבית לציוד AV בדיוק כדי לחסוך אביזרים ליד המסך, והרעיון של קופסת החיבורים בדיוק גורם לכך שבתור משתמש אני נאנס לשים אביזרים ליד המסך. אם היה אפשר להאריך את העסק זה סיפור אחר, אבל כאן מדובר במשהו שהוא ייעודי לסאמסונג.
ronenp כתב:האם צפוי לטלוויזיה עדכון תוכנה ל-dolby vision או שפשוט לא יהיה לה?
...
·
לא יהיה. סמסונג לא תומכת בזה השנה, דולבי ויז'ן דורשת חומרה מיוחדת שלהם. אם החומרה לא קיימת במסך, אי אפשר להוסיף תמיכה בפורמט. מצד שני אם היו מוסיפים את החומרה, אז אין שום סיבה שהמסך לא היה מגיע מהמפעל עם תמיכה ב-DV.
@ronenp
בשביל לממש דולבי ויז'ן יש צורך בחומרה ייעודית בציוד וסמסונג לא הכניסו למסכים שלהם תמיכה בדולבי ויז'ן. זה לא משהו שניתן לעדכן בתכנה אלא חייב להיות שבב של דולבי בציוד כמו גם עבודה צמודה מול דולבי בכל הנושא של Tone Mapping וכו' ליכולות כל מסך ומסך ספציפית.
@oferlaor
עפר תודה על הסקירה
רק מציע לעדכן את השם בכותרת ולאורך כל המאמר ל- KS9500 במקום K9500.