Step-down Transformer?

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
HaJ-B פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 357
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום רב לכולם!
לאחרונה רכשתי מאמזון ארה"ב את המגהץ הזה, ובדעתי לרכוש גם את מכונת התספורת הזאת.
אני לא יודע בדיוק איזה שנאי עלי לחפש, ואשמח אם תעזרו לי להתאים שנאי איכותי שמתאים לשניהם יחד.
תודה רבה!

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #2 

חבל על הזמן. מכונת תספורת (וכל מכשיר שעובד על מנוע) יעבוד זצורה בעייתית ויתחמם בממיר כזה. שנאי 1600W יעלה יותר יקר מהמגהץ.

HaJ-B פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

:(
היית ממליץ לי להחזיר את המגהץ לאמזון?
תוכל בבקשה לפרט מעט יותר על הבעייתיות עם מכשירים שעובדים על מנוע? לפי כל הביקורות זאת מכונה מאוד מומלצת, והייתי שמח בכל זאת לשמוע ממך, או מכל מישהו אחר, אם ניתן להשתמש בה כראוי (ללא בעיות התחממות ובלאי מואץ).

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

לדעתי כדאי להחזיר את המגהץ. דוגמא לממיר שמתאים לו:
http://www.amperel.co.il/items/690770-% ... -220V-110V

708 ש"ח, לדעתי לא משתלם.

בקשר למכונת התספורת - היות והזרם בארה"ב הוא 60HZ וכאן 50HZ כל המכשירים המבוססים על מנועים מתנהגים בצורה משונה, זזים מהר יותר ומתחממים. שנאים שמורידים גם את הזרם יקרים עוד יותר מהקודם.

HaJ-B פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה על ההסבר על הזרם בארץ מול ארה"ב. כנראה שאצטרך לחפור עוד קצת בנושא לגבי מכונות תספורת מומלצות שפועלות ב-220V-240V.
בדקתי כמה יעלה משלוח חזרה של המגהץ באתר של הדואר (2 ק"ג בערך), וגיליתי שזה די יקר ולא משתלם בהתחשב במחיר שהוא נקנה :(
אני חייב למצוא פתרון משתלם ויהי מה. מה דעתך לגבי השנאי הזה? בנוסף, ראיתי גם המון מדריכים שנוגעים בהסבת השקע שבקיר מ-220V ל-110V. מצאתי אפילו דיון בנושא כאן, אך מכיוון שאין לי ידע נדרש בתחום לא בדקתי יותר מדי (אהממ... אהממ... רמז? :) )
שוב תודה על העזרה.

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני לא מבין יותר מדי בחשמל, פשוט ביררתי לפני שעשיתי קניות בארה"ב. בד"כ לא משתלם להזמין שנאים מחו"ל כי הם כבדים וזה מקפיץ את עלויות המשלוח. מתי הזמנת את המגהץ מאמזון? יכול להיות שאתה עדיין יכול לעשות ביטול.

HaJ-B פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

המגהץ כבר נתקבל והגיע אלי. לפי המידע באמזון, דמי המשלוח חזרה מוחזרים רק בכמה תנאים, ואילו במקרה שלי (Bought by mistake) עלי מוטל התשלום.
אגב, אולי אוכל לשלוח את השנאי לחבר בארה"ב, והוא כבר יביא את זה איתו.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”