האם אפשר להדביק מגנט חיצוני על הרמקול (חוץ מהמגנט הקיים)
יש לי הרבה חלקי מגנטים ללא שימוש (של רמקולים ששברתי), רציתי לשאול האם זה יוסיף לביצועים של הרמקול (וופר/ טוויטר)
אם אני אדביק על הגב שלו מגנט נוסף.
בנוסף אני גם יודע שיש את:
*עניין הקוטביות, והמגנטים בגב הרמקול לא דוחים זה את זה כי יש בינהם חציצה מתכתית, אבל אכן יש צד אחד שנמשך חזק יותר מהשני.
*עניין החום, כיסוי חלקו של החלק המתכתי גם חוסם את החום שהוא אמור לפלוט לסביבת הרמקול בזמן עבודתו.
עדיין אם במקרה מישהו מבין בזה אשמח לשמוע.
אכן ראיתי רמקולים עם שכבת מגנט כפולה.
בנוסף רציתי לשאול, איך מבודדים את המגנט של הרמקול מהצד החיצוני, כדי שהרכיבי ה CROSSOVER לא יושפעו מהשדה המגנטי שלו
אם אני אדביק על הגב שלו מגנט נוסף.
בנוסף אני גם יודע שיש את:
*עניין הקוטביות, והמגנטים בגב הרמקול לא דוחים זה את זה כי יש בינהם חציצה מתכתית, אבל אכן יש צד אחד שנמשך חזק יותר מהשני.
*עניין החום, כיסוי חלקו של החלק המתכתי גם חוסם את החום שהוא אמור לפלוט לסביבת הרמקול בזמן עבודתו.
עדיין אם במקרה מישהו מבין בזה אשמח לשמוע.
אכן ראיתי רמקולים עם שכבת מגנט כפולה.
בנוסף רציתי לשאול, איך מבודדים את המגנט של הרמקול מהצד החיצוני, כדי שהרכיבי ה CROSSOVER לא יושפעו מהשדה המגנטי שלו
זה ישנה את אופי הרמקול. לטובה או לרעה אתה תחליט.
אם זה רמקול מוגן מגנוט, לא ניתן להוסיף מגנט מבלי להסיר את ההגנה.
אם תשאיר אותו באופן קבוע, אתה צריך לקבע אותו לגוף הרמקול.
אין צורך בבידוד מגנט מקרוסאוור, במיוחד כשאתה מוסיף מגנט על מיקום של מגנט קיים.
אם זה רמקול מוגן מגנוט, לא ניתן להוסיף מגנט מבלי להסיר את ההגנה.
אם תשאיר אותו באופן קבוע, אתה צריך לקבע אותו לגוף הרמקול.
אין צורך בבידוד מגנט מקרוסאוור, במיוחד כשאתה מוסיף מגנט על מיקום של מגנט קיים.
..
זה הקישור החיצוני שלא עובד כבר באשכול הישן https://web.archive.org/web/20160306051 ... agnets.htm
אני עדיין מחפש מידע.
יש לי הרבה רמקולים זולים מאוד שאני עושה עליהם ניסויים ומנסה לשדרג
עקרונית כדי לחזק מגנט צריך לחבר בין צעד S של מגנט אחד לצד N של מגנט אחד וככה מתקבל מגנט שהוא יותר חזק מכל אחד מהמגנטים בנפרד
העניין הוא שבמרמקול יש מחיצה של ברזל על הגב שלו שהיא גם מחוברת לליבה שמסביבה נמצא הסליל
גב הרמקול מכיוון שהוא ברזל, ניתן לחבר את המגנט השני מכל צד, כמובן שאחד הצדדים באמת נשמך יותר בגלל ההבדלים בפולאריות בין המגנט הקיים לזה
אני עדיין מחפש מידע.
יש לי הרבה רמקולים זולים מאוד שאני עושה עליהם ניסויים ומנסה לשדרג
עקרונית כדי לחזק מגנט צריך לחבר בין צעד S של מגנט אחד לצד N של מגנט אחד וככה מתקבל מגנט שהוא יותר חזק מכל אחד מהמגנטים בנפרד
העניין הוא שבמרמקול יש מחיצה של ברזל על הגב שלו שהיא גם מחוברת לליבה שמסביבה נמצא הסליל
גב הרמקול מכיוון שהוא ברזל, ניתן לחבר את המגנט השני מכל צד, כמובן שאחד הצדדים באמת נשמך יותר בגלל ההבדלים בפולאריות בין המגנט הקיים לזה