נורה ל FUJITSU LPF B_601
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שלום לכולם,
הסבר: ביום ראשון פניתי טלפונית ל "יניר מערכות" יבואנית FUJITSU . התעניינתי ברכישת נורה ואם היא נמצאת במלאי וכמה היא עולה, קיבלתי תשובה גסה "תביא את את המכשיר"???
לשאלתי השניה "באיזה אזור נמצא מושב מגשימים נעניתי " תחפס במפה". ( יש לי מכשיר GPS .....).וטריקת טלפון.
ביום שני, לפני צאתי מירושלים לתל אביב התקשרתי שוב ושאלתי אם יש נורה במלאי הפעם נעניתי ע"י אותה אשה "תתקשר ביום חמישי....!!!!!"
לעומת זאת התקשרתי למעבדה אחרת והשיבו לי בנימוס רב שיש להם את הנורה הזו "אחת לאחת" והמחיר כולל התקנה וטיפול במכשיר בו במקום ובאותו יום.
מצא את ההבדלים
הסבר: ביום ראשון פניתי טלפונית ל "יניר מערכות" יבואנית FUJITSU . התעניינתי ברכישת נורה ואם היא נמצאת במלאי וכמה היא עולה, קיבלתי תשובה גסה "תביא את את המכשיר"???
לשאלתי השניה "באיזה אזור נמצא מושב מגשימים נעניתי " תחפס במפה". ( יש לי מכשיר GPS .....).וטריקת טלפון.
ביום שני, לפני צאתי מירושלים לתל אביב התקשרתי שוב ושאלתי אם יש נורה במלאי הפעם נעניתי ע"י אותה אשה "תתקשר ביום חמישי....!!!!!"
לעומת זאת התקשרתי למעבדה אחרת והשיבו לי בנימוס רב שיש להם את הנורה הזו "אחת לאחת" והמחיר כולל התקנה וטיפול במכשיר בו במקום ובאותו יום.
מצא את ההבדלים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זה עלה 1650 ש"ח במעבדה PROJECTOR
כן התלוננתי, שלחתי מייל ולא מעניין אותי אם הייתה זו עובדת אחת או יותר
אגב, רציתי לרכוש מהם מסך LCD אבל עם שרות כזה....
מה ?ארוץ אחריהם עם 46 אינטש למושב???
היום סגרתי על טלוויזית LCD 46 איטש של סוני
החדש בפורום
כן התלוננתי, שלחתי מייל ולא מעניין אותי אם הייתה זו עובדת אחת או יותר
אגב, רציתי לרכוש מהם מסך LCD אבל עם שרות כזה....
מה ?ארוץ אחריהם עם 46 אינטש למושב???
היום סגרתי על טלוויזית LCD 46 איטש של סוני
החדש בפורום