מבקש את עזרתכם ואת ניסיונכם לפני קניית טלוויזיהחייבת

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

נכון להיום אני עם מסך של סמסונג מדגםh6400 אני מחפש להיתחדש במסך 4K חשוב לי שתיהיה תמיכה בhdr גודל-50-55 מקסימום. התקציב שלי סביב 6000 ש״ח בשביל משהו ממש מטורף אני יעשה עוד קצת מאמץ אבל לא נראה לי שיש טעם במחירים האלו אני יודע שבתקציב כזה 4K וhdr זה קצת לאכול תעולם ואולי נראה הרבה דרישות איכות התמונה חשובה לי השחורים בh6400 מבאסים אותי מאוד השימושים שלי הם בעיקר PS4,הוט, סטרימר minix עם ווינדוס עליו (קודי) יו טיוב כאלו ממוצא אני מאוד אוהב את האפקט של אופרת הסבון למרות שאני יודע שהרוב לא הציעו לי את המסך ku7000 השמח לקבל חוות דעת עליו ממה שקראתי נפילה של מסך בrtings ו cnet בקיצור מבולבל חייב את הניסיון שלכם ואת העזרה שתכוונו אותי תודה רבה לכם מראש

Danni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

Snirrrr כתב:נכון להיום אני עם מסך של סמסונג מדגםh6400 אני מחפש להיתחדש במסך 4K חשוב לי שתיהיה תמיכה בhdr גודל-50-55 מקסימום. התקציב שלי סביב 6000 ש״ח בשביל משהו ממש מטורף אני יעשה עוד קצת מאמץ אבל לא נראה לי שיש טעם במחירים האלו אני יודע שבתקציב כזה 4K וhdr זה קצת לאכול תעולם ואולי נראה הרבה דרישות איכות התמונה חשובה לי השחורים בh6400 מבאסים אותי מאוד השימושים שלי הם בעיקר PS4,הוט, סטרימר minix עם ווינדוס עליו (קודי) יו טיוב כאלו ממוצא אני מאוד אוהב את האפקט של אופרת הסבון למרות שאני יודע שהרוב לא הציעו לי את המסך ku7000 השמח לקבל חוות דעת עליו ממה שקראתי נפילה של מסך בrtings ו cnet בקיצור מבולבל חייב את הניסיון שלכם ואת העזרה שתכוונו אותי תודה רבה לכם מראש
...
מקריאה מרובה בפורום, הדגם שיש לך עכשיו לא שווה החלפה לדגם עדכני אם אתה לא מתכוון לשפר משמעותית את גודל המסך, או לחילופין להשקיע הרבה יותר מ6,000.

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

4K חשוב לי מאוד הזמנתי את הפלייסטשן פרו ובכלל העידן הזה של ה4k כבר כאן (שונא להרגיש מאחור )הku7000 לא תעשה עבודה יותר טובה לדעתך?

Danni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

Snirrrr כתב:4K חשוב לי מאוד הזמנתי את הפלייסטשן פרו ובכלל העידן הזה של ה4k כבר כאן (שונא להרגיש מאחור )הku7000 לא תעשה עבודה יותר טובה לדעתך?
...
אם כך המקרה, אני מציע לחכות לתגובות של מבינים ממני שימליצו לך מה לעשות.

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #5 

אני יכול להגיד לך שאנחנו פחות או יותר באותה סירה.
אני חוקר ותר אחר טלויזיות נונ-סטופ בשבועיים האחרונים.
הקצבתי לעצמי עד 6.5 אלף.
הצרכים שלי הם כמו שלך.
בינתיים הכי התרשמתי מ-PHILIPS 6561.
יחס צבעים ושחורים משמעותית יותר טוב משאר הטלויזיות במחיר שלה.
יש בה את כל מה שרציתי אם כי היא נוטה יותר להשתקפויות אבל זה לא משהו שאי אפשר לפתור עם קצת תריסים.
המחירון שלה הוא בערך 7100 אבל אפשר להוציא אותה ב-6300.

מחר אני הולך למתחם של ישפאר בהרצליה.
יש להם בתצוגה את הסוני XD7005 שגם נכנסת לי בתקציב.
בדגם האמריקאי אומרים שה-HDR בה אמור להגיע רק בשדרוג קושחא.
נראה אם חסכו לנו האירופאים את הצרה הזו.
אם כן אז כנראה שאחליט סופית ביניהן.

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

מעולה אחי אני ישמח עם תעדכן פה מה קרה עם זה קראתי קצת על המסך ks8000 אני חושב שאפשר להביא אותו במחיר ממש טוב לא בתקציב שהקבינט אבל ראיתי את הks8500 אינץ49 לא קריטי לי זה או חמישים אין הבדל מבחינתי והבנתי שהks8000 אותו הדבר כמו ה8500 רק שהוא שטוח אני מעדיף ראיתי בזאפ ב7500 אלף שווה נראה לי לחכות איזה חודש להשים עוד איזה זולה קטנה של 1500 מסך לא מחליפים כל יום שווה להביא משהו טוב תעדכן אותי מה עשית ומה ראית אחי תודה אני גם יעדכן כאן עם יש למישהו ניסיונות לגבי המסכים שרשמתי אני ישמח לתגובות

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

KU7000 לא תהווה שיפור משמעותי על פני ה-H6400. יחס הניגודיות שלהן פחות או יותר אותו דבר, כך שהשחורים בשתיהן יראו אותו דבר (בהינתן אותה בהירות).
ה-KU7000 לא תומכת ב-24P בשום צורה או דרך, זה גורם לג'אדר בסרטים\סדרות, ה-H6400 לא סובלת מזה בגלל שהפאנל שלה 120HZ.
ה-HDR ב-KU7000 הוא לא משהו. יכולת הארה שלה נמוך יחסית, גאמוט הצבע צר יחסית ומדובר על פאנל של 8-ביט. כל אלה לא מטיבים עם איכות הצפיה ב-HDR, זה פשוט לא ייתן לך את האפקט שהפורמט הזה מסוגל לספק.
בתלות במרחק הישיבה שלך מהמסך, 4K יכול להיות לא רלוונטי. בנוסף, ה-PS4 הרגיל לא תומך ב-4K, אבל יקבל עדכון המוסיף תמיכה ב-HDR.
  • רק לידע כללי, כל מסך שהוא HDR הוא אוטומטית 4K, אין כאן הפרדה כלשהי.
שווה לבדוק לגבי ה-KS8500. אם בזאפ רשום 7500, בטוח אפשר להוציא אותו בפחות לאחר מיקוח. ואז המתיחה שתצטרך לעשות לתקציב לא תהיה גדולה במיוחד. אני חושב שזו האופציה הטובה ביותר.
מפיליפס בגדול הייתי ממליץ להמנע, היבואן\נותן השירות עושה את המוות לאנשים במקרה של תקלות. בנוסף פיליפס כבר לא מייצרים את המסכים בעצמם, אלא העבירו את הזכויות לחברה בשם TPV.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #8 

אני חייב לנסות לשכנע אותך להמתין קצת עם השדרוג. בך-הכל יש לך מסך ראוי בקושי בן שנתיים.
פרט לזה שקנית פלייסטיישן לא ראיתי שיש לך הצרכים או המקורות ל-UHD.
ככה שאם אתה קונה את זה רק בשביל הפלייסטיישן, אולי אתה רץ מהר מדי. עוד שנה המחירים ירדו ו/או הטכנולוגיות יחלחלו מטה למסכים קטנים / זולים יותר. אני מודה שאני פחות מבין בתחום אבל בטח גם צריך להמתין למשחקים שתומכים ב-4K / HDR.

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אלון תודה רבה לך קודם באמת שאתה גברי אחי בנוסף לשידרוג בגלל הps4 אני לא אוהב את המסך השחורים שלו ואיכות הצפייה שלו בעיני אל הפנים וזה אחרי שכיילתי והגדרתי הוא מחובר למערכת קולנוע שבאמת השקעתי בה והתמונה קצת מאכזבת קצת הרבה הmotion שלו זה אפקט שאני מאוד אוהב פשוט נוראי שחורים אמרתי עננות וחוסר עומק ו4K זה העתיד אז ככה שfull hd אני לא יקנה כבר ומביקורות על הku7000 נראה שזה נפילה יותר גדולה מה6400 האמת אני אוהב לקנות משהו טוב מאשר כל פעם לחפש פתרונות למה שיש לי כבר חשבתי לקנות מעבד תמונה של darbbe vision ואמרתי עזוב תשקיע כבר במשהו טוב וממה שהבנתי הks8500 מצויין כמובן שגם אני יראה ויבדוק בעיניים אישית אני מעדיף את הks8000 כי היא שטוחה אבל הראה לי שיותר יקרה עם אלון יש לך איזה הצעה למסך במחיר באמת סביב ה7000-7500 עם hdr 4k אני ישמח לא נעול על סמסונג ועם יש לך מה להגיד אחרי שהסברתי למה אני רוצה להחליף ותפתח לי תעיניים אני גם ישמח אחי בכל אופן תודה רבה על העזרה המקצועית

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #10 

מה בנוגע לפיליפס שהצעתי?

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אין לי ניסיון בכלל מפיליפס האמת ואני כבר שנים עם סמסונג לא חשבתי על זה והאמת שהביקורות על הסמסןנג פשוט מצויינות ממה שראיתי

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #12 

כדי לראות שיפור בשחורים תצטרך OLED או מסך LCD עם FALD (אזורי תאורה נפרדים).

אגב, קשה לקרוא מה שאתה כותב. יעזרו פסיקים, נקודות, פסקאות...

nimi9
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

אם אתה רוצה שיפור, או שתשדרג לדגם 8500 של סמסונג (כבר הציעו לי אותה ב 6500), או אם היא יקרה תמתין ל XD8005 של סוני.

שתי הטלויזיות האלו יהיו לך מושלמות לפלייסטיישן וסרטים.

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #14 

@nimi9
·

תוכל בבקשה לכתוב היכן הציעו לך אותה ב6500? או לשלוח לי בפרטי...! תודה רבה! מחפש את הטלוויזיה בנרות אבל המחירים שלה מעבר לתקציב שלי

nimi9
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

באול סייל. אם להיות מדוייק - 6400 כולל משלוח עד הבית.

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #16 

@nimi9
·

תודה רבה ללא ספק המחיר הכי נמוך שראיתי! יש להם חנות פיזית? או דרך האינטרנט? בנוסף האם יש אחריות של יבואן רשמי סאמליין דרך אולסייל?

nimi9
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

אפשר לאסוף מהרצליה אבל הם מתעקשים שתקבל את הטלויזיה במשלוח ושמתקין של סמליין יוציא אותה מהקרטון וירכיב.
כמובן אחריות יבואן ואופציה להאריך ב 3 שנים נוספת כולל מתקן קיר ב 199 שח.

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

קניתי תמסך מחנות פיזית לא היה להם את המסך בתצוגה בחנות אגל באתי ואמרתי דגם ולא היה בעיה קוראים לחנות מחסן לעודפי חשמל (הם מתעסקים בהכל תצוגות עודפים וחדש לגמרי ) החנות נמצאת בנתניה אחלה חנות אחלה יחס,

אני חייב להודות שאני בלחץ מכל מה שקורה פה לאנשים עם המסך הזה, מקווה שיעבור אצלי חלק בלי אור שזולג ובלי עננות וכתמים במסך. אני ממש מקווה כי אני מאוהב בתמונה של המסך לפי מה שראיתי בחנות

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”