למומחים האמיתים - עזרה בבחירת מוצרי חשמל לבית החדש - להכנס בבקשה לא לדלג :)
שלום לכולם
אני עובר לבית חדש ואני עשיתי הרבה חקירות וסקרים על המוצרים שאני תכף ירשום.
הדילמה שלי היא לבחור נכון ממה שראיתי
ועוד שאלה לפני שאני רושם את הרשימה :
למה מילה וסימנס נותנים בארץ שנה אחריות ולדוגמא באוסטרליה נותנים על אותו דגם 5 שנים אחריות מלאות??.... ואילו רק גורניה נותנת בדיוק לפי היצרן ( 5 שנים גם בארץ וגם בחול )
אני מתלבט בין:
מכונת כביסה - מילה wmb120 לבין גורניה w8444
כשמילה היא עם שנה אחריות וגורניה היא עם 3 שנים אחריות
אינדוקציה- גורניה IQ734USC לבין סימנס EH879SP17E לבין מילה KM6324/8 ( או דגם אחר של מילה שהוא טוב ועדיף חדש עד 14 אלף שח)
כולם שנה אחריות
תנור- מילה H2661BP לבין גורניה BO75SY2 לבין בוש HBG676ES1
גורניה 5 שנות אחריות . מילה ובוש שנה אחריות
קולט אדים- גורניה DT9SY2B לבין גורניה DTG 9546X או המלצה אחרת עדיפות עד 4 אלף שח - שיהיה שקט ו90 סמ ואמין
אחריות לשנה
טלויזיה - סוני XBR65X850D לבין פיליפס 65PUS7600
סוני שנה אחריות ופיליפס שנתיים אחריות
שואב אבק - דייסון V8 או משהו אחר טוב יותר ואפילו זול יותר
מקרר: אל גי GM-849RSC לבין אל גי GM769RSC
או מקרר אחר בטווח של עד 6500 שח שיהיה יותר מ630 ליטר
לא משנה איזה חברה רק שהיה אמין ולא צורך הרבה חשמל ועדיפות למנוע אינוורטר
תודה לכל העוזרים כל חוות דעת לתעזור לי במיוחד שיש כאן את גורניה שאני לא מומחה ומכיר אותה בכלל
חוץ ממה שאני קורא בחוץ
אפשר גם לתת דגמים אחרים לגמריי רק שהיו באותו טווח מחירים +.-
אני עובר לבית חדש ואני עשיתי הרבה חקירות וסקרים על המוצרים שאני תכף ירשום.
הדילמה שלי היא לבחור נכון ממה שראיתי
ועוד שאלה לפני שאני רושם את הרשימה :
למה מילה וסימנס נותנים בארץ שנה אחריות ולדוגמא באוסטרליה נותנים על אותו דגם 5 שנים אחריות מלאות??.... ואילו רק גורניה נותנת בדיוק לפי היצרן ( 5 שנים גם בארץ וגם בחול )
אני מתלבט בין:
מכונת כביסה - מילה wmb120 לבין גורניה w8444
כשמילה היא עם שנה אחריות וגורניה היא עם 3 שנים אחריות
אינדוקציה- גורניה IQ734USC לבין סימנס EH879SP17E לבין מילה KM6324/8 ( או דגם אחר של מילה שהוא טוב ועדיף חדש עד 14 אלף שח)
כולם שנה אחריות
תנור- מילה H2661BP לבין גורניה BO75SY2 לבין בוש HBG676ES1
גורניה 5 שנות אחריות . מילה ובוש שנה אחריות
קולט אדים- גורניה DT9SY2B לבין גורניה DTG 9546X או המלצה אחרת עדיפות עד 4 אלף שח - שיהיה שקט ו90 סמ ואמין
אחריות לשנה
טלויזיה - סוני XBR65X850D לבין פיליפס 65PUS7600
סוני שנה אחריות ופיליפס שנתיים אחריות
שואב אבק - דייסון V8 או משהו אחר טוב יותר ואפילו זול יותר
מקרר: אל גי GM-849RSC לבין אל גי GM769RSC
או מקרר אחר בטווח של עד 6500 שח שיהיה יותר מ630 ליטר
לא משנה איזה חברה רק שהיה אמין ולא צורך הרבה חשמל ועדיפות למנוע אינוורטר
תודה לכל העוזרים כל חוות דעת לתעזור לי במיוחד שיש כאן את גורניה שאני לא מומחה ומכיר אותה בכלל
חוץ ממה שאני קורא בחוץ
אפשר גם לתת דגמים אחרים לגמריי רק שהיו באותו טווח מחירים +.-
נערך לאחרונה על ידי AELDAD ב 26/09/2016 21:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
באופן כללי מילה זה מותג שהוא ברמה מעל שאר המותגים המצויינים כאן.
בפרט במכונת כביסה מילה נחשבים לטופ וכדאי לך ללכת על מילה.
בשאר המוצרים צריך להסתכל יותר בפרוטרוט על היתרונות של כל מוצר ואם במקרה אתה מקבל דגם בסיסי במילה ודגם מתקדם יותר בחברות האחרות.
בפרט במכונת כביסה מילה נחשבים לטופ וכדאי לך ללכת על מילה.
בשאר המוצרים צריך להסתכל יותר בפרוטרוט על היתרונות של כל מוצר ואם במקרה אתה מקבל דגם בסיסי במילה ודגם מתקדם יותר בחברות האחרות.
תודה.
יש מצב שאתה מסתכל עליהם קצת לעומק ולהמליץ לי
האמת היא שהכי לחוץ לי זה האינדוקציה מכל השאר מצאתי שלגורניה יש את ה ICOOK שזה ממש מגניב וזה גם דגם 2016 ולפי התגובות בחול הוא ממש טוב
ולמילה הטובים באמת מתחילים מ 17 אלף שאין לי - אלה עם כן יש איזה המלצה על דגם של אינדוקציה של מילה שהוא עד 14 אלף גג ( עדיף פחות אפילו עם אפשר ) ושיהיה דגם יחסית חדש ואמין
ומה עם האחריות כי בגורניה יש 3-5 שנים מלאות להבדיל ממילה שהכל אצלם רק שנה וזה ממש מבאס - כי חברה מצויינת כמו מילה מביאה רק שנה :/
בקשר למה שאמרת :" דגם בסיסי במילה ודגם מתקדם יותר בחברות האחרות." זה בדיוק החשש שלי
יש מצב שאתה מסתכל עליהם קצת לעומק ולהמליץ לי
האמת היא שהכי לחוץ לי זה האינדוקציה מכל השאר מצאתי שלגורניה יש את ה ICOOK שזה ממש מגניב וזה גם דגם 2016 ולפי התגובות בחול הוא ממש טוב
ולמילה הטובים באמת מתחילים מ 17 אלף שאין לי - אלה עם כן יש איזה המלצה על דגם של אינדוקציה של מילה שהוא עד 14 אלף גג ( עדיף פחות אפילו עם אפשר ) ושיהיה דגם יחסית חדש ואמין
ומה עם האחריות כי בגורניה יש 3-5 שנים מלאות להבדיל ממילה שהכל אצלם רק שנה וזה ממש מבאס - כי חברה מצויינת כמו מילה מביאה רק שנה :/
בקשר למה שאמרת :" דגם בסיסי במילה ודגם מתקדם יותר בחברות האחרות." זה בדיוק החשש שלי
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

באופן כללי מילה בארץ מתומחר בצורה דיי שערורייתית. אם תסתכל כמה עולים אותם דגמים באירופה תגלה שזה עולה חצי ופחות. אצלי רוב המטבח הוא מילה, אבל רק כי הצלחתי לתפוס את זה בהנחות עצומות לרגל סגירת אולמות התצוגה בחיפה וירושלים. במחיר מלא, לא בטוח שהייתי קונה, או שהייתי קונה בחו"ל.
אני אנסה להסתכל עבורך על עניין האינדוקציה, להסתכל על כל המוצרים יקח דיי הרבה זמן
אני אנסה להסתכל עבורך על עניין האינדוקציה, להסתכל על כל המוצרים יקח דיי הרבה זמן
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

טוב, בוא נבחן את שלושת האופציות:
1. מילה. יש לך שם Flex zone שנותן לך גמישות בגודל סירים ותבניות שאתה שם על הכיריים שזה נחמד.
מבחינת עוצמה, הוא הכי עוצמתי משלושתם. האופציה הכי חזקה שם נותנת לך 3400W ברגיל ועם אופציה להגיע עד 7300W במצב Twin boosted mode (כלומר כשאתה מניח משהו על כל ה flexzone ומפעיל את הבוסט של שני האיזורים במקביל שם, שזה עוצמה מטורפת, הרבה יותר גבוהה מהשאר.
2. סימנס. היתרון שלו הוא הגודל, הוא 81 ס"מ שמאפשר לך לשים יותר סירים ומחבתות במקביל על הכיריים שזה תמיד נחמד, אבל מצד שני לוקח לך עוד 20 סמ שיש ביחס למילה. העוצמה שלו גם לא מי יודע מה גבוהה, נראה שהוא מאפשר בסה"כ 2200W. משמעותית חלש יותר מהמילה. יש לך גם שם סוג של Flex zone.
3. גורנייה. שם אין לך Flex zone והוא חלש עוד יותר מהסימנס עם בסה"כ 2000W עם בוסט ל 2200W. שם יש לך גימיק נחמד של ה IQCook. זה בעצם חיישן שמתחבר למכסה של הסיר ומתקשר עם הכיריים ומאפשר שליטה אוטומטית בעוצמה, כך שהוא מאפשר לך למשל למנוע מסיר עם מים רותחים או מרק או משהו כזה מלגלוש על ידי זה שהוא מזהה את הויברציות ומחליש אוטומטית את העוצמה. זה אחלה גימיק, לא יודע איך זה עובד בפועל כי לא ראיתי את זה במציאות, אבל סחטיין עליהם.
בין כל אלה הייתי הולך על המילה בעיניים עצומות. הפרשי העוצמה בינו לבין האחרים הופכים את זה ל no brainer. היתרון של הרוחב של הסימנס נחמד, אבל השאלה היא כמה שטח שיש יהיה לך. יתכן שתרצה לחפש דגם מילה רחב יותר ולהנות גם מהשטח וגם מהעוצמה.
1. מילה. יש לך שם Flex zone שנותן לך גמישות בגודל סירים ותבניות שאתה שם על הכיריים שזה נחמד.
מבחינת עוצמה, הוא הכי עוצמתי משלושתם. האופציה הכי חזקה שם נותנת לך 3400W ברגיל ועם אופציה להגיע עד 7300W במצב Twin boosted mode (כלומר כשאתה מניח משהו על כל ה flexzone ומפעיל את הבוסט של שני האיזורים במקביל שם, שזה עוצמה מטורפת, הרבה יותר גבוהה מהשאר.
2. סימנס. היתרון שלו הוא הגודל, הוא 81 ס"מ שמאפשר לך לשים יותר סירים ומחבתות במקביל על הכיריים שזה תמיד נחמד, אבל מצד שני לוקח לך עוד 20 סמ שיש ביחס למילה. העוצמה שלו גם לא מי יודע מה גבוהה, נראה שהוא מאפשר בסה"כ 2200W. משמעותית חלש יותר מהמילה. יש לך גם שם סוג של Flex zone.
3. גורנייה. שם אין לך Flex zone והוא חלש עוד יותר מהסימנס עם בסה"כ 2000W עם בוסט ל 2200W. שם יש לך גימיק נחמד של ה IQCook. זה בעצם חיישן שמתחבר למכסה של הסיר ומתקשר עם הכיריים ומאפשר שליטה אוטומטית בעוצמה, כך שהוא מאפשר לך למשל למנוע מסיר עם מים רותחים או מרק או משהו כזה מלגלוש על ידי זה שהוא מזהה את הויברציות ומחליש אוטומטית את העוצמה. זה אחלה גימיק, לא יודע איך זה עובד בפועל כי לא ראיתי את זה במציאות, אבל סחטיין עליהם.
בין כל אלה הייתי הולך על המילה בעיניים עצומות. הפרשי העוצמה בינו לבין האחרים הופכים את זה ל no brainer. היתרון של הרוחב של הסימנס נחמד, אבל השאלה היא כמה שטח שיש יהיה לך. יתכן שתרצה לחפש דגם מילה רחב יותר ולהנות גם מהשטח וגם מהעוצמה.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

וסתם בשביל הקטע שתראה כמה זה עולה בחו"ל וכמה עושקים אותנו בארץ
http://www.appliancesdirect.co.uk/p/km6 ... on-hob-hob
http://www.appliancesdirect.co.uk/p/km6 ... on-hob-hob
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

·AELDAD כתב:תודה רבה - קח את הזמן העיקר שיהיה טוב
אגב ראיתי עכשיו 2 דגמים של מילה : אולי זה יעזור
Miele KM 6381
Miele KM6367...
ה- 6381 הוא מה שדיברתי עליו מבחינת הטוב שבכל העולמות. הוא רוחב 91 ס"מ, כיריים גדולות, 2 flex zones. למעשה, אלה הכיריים שיש לי (למרות שעוד לא התקנתי אותם אז אני לא יכול לתת חוות דעת אישית עליהם
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
היי,
מס' נקודות:
1. יש לי כבר שנתיים תנור של גורנייה. בזמנו עשיתי סקר שוק נרחב והשוויתי בין בוש, סימנס וגורנייה. בחרתי גורנייה כי התמורה למחיר הייתה הגבוהה ביותר מבחינת פיצ'רים של התנור, אחריות (כפי שראית בעצמך) ומחיר (וכמובן העיצוב, אם כי זה בעיני המתבונן). תוצאות אפייה/צלייה מעולות כל פעם.
2. 5 שנות ניסיון עם מקרר שארפ בנפח 650 ל' (נדמה לי, לא זוכר במדויק). מצויין, עמיד, ללא בעיות (וללא גימיקים). עלה אז 5000 ש'ח.
3. מכונת כביסה 7 ק''ג של LG . שנתיים ניסיון. מעולה. מנוע direct drive . נבחרה ע''ס סקר מכבסות שערכתי. 10 שנות אחריות על מנוע. שקטה מאוד.
בהצלחה, ותהנה מתהליך ההתחדשות
מס' נקודות:
1. יש לי כבר שנתיים תנור של גורנייה. בזמנו עשיתי סקר שוק נרחב והשוויתי בין בוש, סימנס וגורנייה. בחרתי גורנייה כי התמורה למחיר הייתה הגבוהה ביותר מבחינת פיצ'רים של התנור, אחריות (כפי שראית בעצמך) ומחיר (וכמובן העיצוב, אם כי זה בעיני המתבונן). תוצאות אפייה/צלייה מעולות כל פעם.
2. 5 שנות ניסיון עם מקרר שארפ בנפח 650 ל' (נדמה לי, לא זוכר במדויק). מצויין, עמיד, ללא בעיות (וללא גימיקים). עלה אז 5000 ש'ח.
3. מכונת כביסה 7 ק''ג של LG . שנתיים ניסיון. מעולה. מנוע direct drive . נבחרה ע''ס סקר מכבסות שערכתי. 10 שנות אחריות על מנוע. שקטה מאוד.
בהצלחה, ותהנה מתהליך ההתחדשות
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
@bilbog
·אני מאוד אהבתי את העיצוב של גורניה ואת הפיצרים שלה
אני פשוט מפחד מחברה שאני לא מכיר - גם מבחינת האחריות שלהם והשירות והאמינות אני לא מכיר
ואני מאוד רוצה לנסות אותם כי הם גם זולות מול מילה
אבל אני יודע שעם מילה לא יהיה לי חששות- קצת בעיה
·אני מאוד אהבתי את העיצוב של גורניה ואת הפיצרים שלה
אני פשוט מפחד מחברה שאני לא מכיר - גם מבחינת האחריות שלהם והשירות והאמינות אני לא מכיר
ואני מאוד רוצה לנסות אותם כי הם גם זולות מול מילה
אבל אני יודע שעם מילה לא יהיה לי חששות- קצת בעיה
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@AELDAD
·כפי שבוודאי ראית גורנייה הוא מותג בינ''ל ותיק ויוקרתי, שהיבואן בחר למקם את אולם התצוגה הראשי שלו בהרצליה. ולמרות זאת המחירים תחרותיים לגמרי. אינני רואה שום סיבה לחשוש ובפרט שתוכל לעשות הרחבת אחריות ל-7 שנים תמורת כמה עשרות שקלים בשנה...
(ואני חף מכל אינטרס בעניין למען הסר ספק).
בהצלחה
·כפי שבוודאי ראית גורנייה הוא מותג בינ''ל ותיק ויוקרתי, שהיבואן בחר למקם את אולם התצוגה הראשי שלו בהרצליה. ולמרות זאת המחירים תחרותיים לגמרי. אינני רואה שום סיבה לחשוש ובפרט שתוכל לעשות הרחבת אחריות ל-7 שנים תמורת כמה עשרות שקלים בשנה...
(ואני חף מכל אינטרס בעניין למען הסר ספק).
בהצלחה
Gravity cannot be held responsible for people falling in love