גובה לתלייה של רמקולים אחוריים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
כחצי מטר מעל הראש כשאתה במצב ישיבה.
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
כל הרמקולים של הסראונד לא אמורים להיות באותו גובה של הקדמיים?istarmini כתב:כחצי מטר מעל הראש כשאתה במצב ישיבה....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
·yakir_dayan כתב:כל הרמקולים של הסראונד לא אמורים להיות באותו גובה של הקדמיים?.........
השלישיה הקידמית בגובה האוזניים במצב ישיבה
הסראונד ? כפי שהסברתי.
·yakir_dayan כתב:כל הרמקולים של הסראונד לא אמורים להיות באותו גובה של הקדמיים?.........
הרמקולים הקדמיים הם רצפתיים ככה שלתלות את האחוריים בגובה שלהם לא אפשרי בגלל שיש ספה שיותר גבוהה...
וגם כי זה יהיה ממש ממש נמוך בשביל תלייה של רמקול.
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

istarmini
וזה בתנאי שהרמקולים יהיו מוטים כלפי המאזין?
guy_viper
זה בדיוק כמו שיש אצלי בבית אבל תליתי אותם כמו שהם ואני מרגיש שהמון סאונד הולך לאיבוד
guy_viper
זה בדיוק כמו שיש אצלי בבית אבל תליתי אותם כמו שהם ואני מרגיש שהמון סאונד הולך לאיבוד
·מה יש אצלך בבית? שהאחוריים בגובה של הקדמיים? או שהאחוריים חצי מטר מעל הראש במצב ישיבה?yakir_dayan כתב:istarmini
guy_viper
זה בדיוק כמו שיש אצלי בבית אבל תליתי אותם כמו שהם ואני מרגיש שהמון סאונד הולך לאיבוד...
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

·חצי מטר מעל הראש במצב ישיבה, יכול להיות שאני מאבד הרבה סאונד בגלל שהם לא 100% מוטים כלפיי?guy_viper כתב:·מה יש אצלך בבית? שהאחוריים בגובה של הקדמיים? או שהאחוריים חצי מטר מעל הראש במצב ישיבה?.........
אני מניח שיש קצת איבוד סאונד, אבל לפעמים יש אילוצים ואי אפשר לשים ישר מאחורי הראש...yakir_dayan כתב:·חצי מטר מעל הראש במצב ישיבה, יכול להיות שאני מאבד הרבה סאונד בגלל שהם לא 100% מוטים כלפיי?.........
גם ככה עיקר הסאונד מסרטים וסדרות אמור לבוא לך מהקדמיים והסנטר.