פיקסל שרוף SAMSUNG 50J5100
·אין סיכוי שיחליפו לך מסך ובטח לא לאחר כחצי שנה.miko1991 כתב:היי חברים,
רכשת לפני כחצי שנה את הטלוויזיה.
היום גליתי שיש פיקסל שרוף. אחריות יבואן רשמי 3 שנים סמליין.
מה מומלץ לעשות במצב כזה?האם מחליפים טלוויזיה על פיקסל שרוף אחד?...
תיאלץ פשוט "לשכוח מעצם קיומו"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כולו פיקסל אחד שרוף.
למה להסתכל על חצי הכוס הריקה כשאפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה ולזכור שנשארו לך עוד 2,073,599 פיקסלים תקינים?
למה להסתכל על חצי הכוס הריקה כשאפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה ולזכור שנשארו לך עוד 2,073,599 פיקסלים תקינים?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·פיקסל שרוף אחד זה נושא בעייתי במסכים כבר 12 שניםmiko1991 כתב:@cohen_m
·
תודה על התגובה.
אז מה בעצם שווה האחריות?
בנתיים הצלחתי להזמין טכנאי. איך כדאי להתנהל מולו/ מולם?...
סביר להניח שפיקסל הזה היה קיים במסך שלך מהשבוע הראשון ואם היית מגלה אותו אז אז היית יכול לנסות להתווכח
איתם,אבל גם עם סיכויי הצלחה מאד נמוכים.
רק במסכי יוקרה של הרבה $$$ מחליפים מסכים על פיקסל שרוף אחד ורק אחרי שעושים רעש במערכת..
הטכנאי שהזמנת זה סתם ביזבוז זמן לדעתי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
רוב החברות מאפשרות מספר פיקסלים תקולים לפני שהם מחליפים מסך. אתה צריך לקרוא את כל האותיות הקטנות של תנאי האחריות על המסך, זה אמור להופיע שם.
אל תצפה מהם להחליף מסך מסדרה נמוכה על פיקסל אחד תקול.
דבר נוסף, ממרחק צפיה סביר יהיה קשה להבחין בפיקסל תקול, כך שלא הייתי מרגש מזה יותר מדי.
אל תצפה מהם להחליף מסך מסדרה נמוכה על פיקסל אחד תקול.
דבר נוסף, ממרחק צפיה סביר יהיה קשה להבחין בפיקסל תקול, כך שלא הייתי מרגש מזה יותר מדי.
·ואגב, ''חצי הכוס המלאה'' - שווה ל-2,073,599 לחלק לשניים.jacko-il כתב:כולו פיקסל אחד שרוף.
למה להסתכל על חצי הכוס הריקה כשאפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה ולזכור שנשארו לך עוד 2,073,599 פיקסלים תקינים?...
איך אני לא מקנא באלה שיש להם את יכולת הראייה להבחין בפיקסל שרוף. אין לי ספק שיש לי מאות כאלו בפלזמה (שבקרוב תוחלף) שרופים לחלוטין - אבל אני המאושר באדם. פשוט לא מבחין בהם.
ועל אחד שרוף ? דיינו.
ואגב, נולדה לפני שנה בבייג'ין הרחוקה טלויזיה חדשה ומעניינת ע''י חברה סינית שאלופה בסמארטפונים, XIAOMI שמה (וכפי שכינה זאת אחת החברים - שיאומי)
שווה בדיקה - כמעט בכל הגדלים. ה-65 אינצ' הקעורה מעניינת אותי במיוחד.mdk ייבאו אותה לארץ לפני מס' חודשים.
מעניינת?מקרנסקי כתב:·ואגב, ''חצי הכוס המלאה'' - שווה ל-2,073,599 לחלק לשניים.......
איך אני לא מקנא באלה שיש להם את יכולת הראייה להבחין בפיקסל שרוף. אין לי ספק שיש לי מאות כאלו בפלזמה (שבקרוב תוחלף) שרופים לחלוטין - אבל אני המאושר באדם. פשוט לא מבחין בהם.
ועל אחד שרוף ? דיינו.
ואגב, נולדה לפני שנה בבייג'ין הרחוקה טלויזיה חדשה ומעניינת ע''י חברה סינית שאלופה בסמארטפונים, XIAOMI שמה (וכפי שכינה זאת אחת החברים - שיאומי)
שווה בדיקה - כמעט בכל הגדלים. ה-65 אינצ' הקעורה מעניינת אותי במיוחד.mdk ייבאו אותה לארץ לפני מס' חודשים....
מאחל לה שתישאר בביגי'ן במקום זה שתגיע לארץ לאיזה סופר ליד דוכן הירקות
·
אה הבנתי
דווקא עברתי על מס' שרשורים בזמן האחרון, ומסתבר שישנם עדיין כאלו שחושבים שחב' הייסנס היא מוצר מדבקה נחות וזול.
אני לעומתך דווקא ביררתי לגבי השיאומי שמתהדרת בפאנל של סמסונג, ויותר מכך צפיתי בה (נמצאת בחב' MDKׂׂ)
יש לי עוד כמה דגמים שמתעתד לצפות בהם, ואז אגבש מסקנות.
אבל שוב אכתוב, היא באמת מעניינת אותי מהסיבות שלי.
אגב, בזמנו די לעגו לסמארטפונים תוצרת סין. היום כבר לא - בטח מבחינת עלות\איכות
ו-XIAOMI היא אחת המבטיחות והטובות שבהן.
דווקא עברתי על מס' שרשורים בזמן האחרון, ומסתבר שישנם עדיין כאלו שחושבים שחב' הייסנס היא מוצר מדבקה נחות וזול.
אני לעומתך דווקא ביררתי לגבי השיאומי שמתהדרת בפאנל של סמסונג, ויותר מכך צפיתי בה (נמצאת בחב' MDKׂׂ)
יש לי עוד כמה דגמים שמתעתד לצפות בהם, ואז אגבש מסקנות.
אבל שוב אכתוב, היא באמת מעניינת אותי מהסיבות שלי.
אגב, בזמנו די לעגו לסמארטפונים תוצרת סין. היום כבר לא - בטח מבחינת עלות\איכות
ו-XIAOMI היא אחת המבטיחות והטובות שבהן.
·אז אולי אבהיר זאת בדרך אחרתcohen_m כתב:מקרנסקי
סמארטפון זה לא מסך...
בקרוב מאוד כל החברות 'הנחשבות' יצטרכו ליישר קוו עם מס' חברות סיניות שנמצאות בהתקדמות מתמדת, כמובן בתחום המחירים.
הייסנס כבר עכשיו נוגסת בנתח די גדול בבועת האשליות רוויית המיסים וההפתעות.
מה שהקוריאנים עשו ליפנים לפני עשור או שניים, זה מה שעתידים הסינים לעשות לקוריאנים, ורואים את זה כבר עכשיו בשטח - עם מדובר במסכי מחשב, טלויזיה או סמארטפון.
שוב, הם רק בתחילת הדרך, אולי לקראת האמצע. מה יהיה שיגיעו לטופ ? וזה יקרה מהר מאוד ממה שחושבים,