התחדשתי בSTAX SRS 3100 (תמונות)
הבייבי שלי הגיעו מיפן עכשיו מחכה רק לכבלים וממיר מתח של 100V.
הDAC שלי הוא Chord Mojo שירוץ בLineout mode.
אלה הENTRY LEVEL החדשות שמחליפות את ה2170. אלה הראשונות בארץ, דיברתי עם המפיץ הרשמי של STAX בארץ ורצה לקחת לי סכום מכובד על ההזמנה, אז ייבאתי באופן עצמאי.
עוד לא שמעתי בהן כי לא רוצה להרוס את הAMP שדורש 100V ואצלנו מתח החשמל הוא 220V.
לפי מה שקראתי וראיתי, הן הרבה יותר טובות מה2170 הישנות. בחור איטלקי ששמע במשך 40 שנה לרוב באוזניות סנהייזר, ברגע ששמע מהאוזניות הללו, מכר את הHD800+HDVA600+CH800S שלו. כרגע הHDVA600 נמכר, אבל מי שמעוניין במה שנשאר http://www.ebay.com/itm/Cuffia-Sennheis ... SwOyJX6Fva
הDAC שלי הוא Chord Mojo שירוץ בLineout mode.
אלה הENTRY LEVEL החדשות שמחליפות את ה2170. אלה הראשונות בארץ, דיברתי עם המפיץ הרשמי של STAX בארץ ורצה לקחת לי סכום מכובד על ההזמנה, אז ייבאתי באופן עצמאי.
עוד לא שמעתי בהן כי לא רוצה להרוס את הAMP שדורש 100V ואצלנו מתח החשמל הוא 220V.
לפי מה שקראתי וראיתי, הן הרבה יותר טובות מה2170 הישנות. בחור איטלקי ששמע במשך 40 שנה לרוב באוזניות סנהייזר, ברגע ששמע מהאוזניות הללו, מכר את הHD800+HDVA600+CH800S שלו. כרגע הHDVA600 נמכר, אבל מי שמעוניין במה שנשאר http://www.ebay.com/itm/Cuffia-Sennheis ... SwOyJX6Fva
נערך לאחרונה על ידי prolol ב 26/09/2016 13:39, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תתחדש
http://www.ebay.com/itm/Kashimura-WT-53 ... SwgApXAWgn
עושה את העבודה נאמנה עם ה-323S, לקח לי זמן עד שמצאתי ממיר מתח מתאים, רובם
המוחלט מתאימים ל-110V~120V.
אם אתה מאיזור השפלה וסקרן לשמוע לפני הגעת הממיר, אתה מוזמן לצור איתי קשר ולהגיע
עם האוזניות ולחבר אותן למגבר שלי, ועל הדרך לשמוע גם את דגם הקלאסיק של הלמבדות,
ה-307 יחד עם ה-323S.
http://www.ebay.com/itm/Kashimura-WT-53 ... SwgApXAWgn
עושה את העבודה נאמנה עם ה-323S, לקח לי זמן עד שמצאתי ממיר מתח מתאים, רובם
המוחלט מתאימים ל-110V~120V.
אם אתה מאיזור השפלה וסקרן לשמוע לפני הגעת הממיר, אתה מוזמן לצור איתי קשר ולהגיע
עם האוזניות ולחבר אותן למגבר שלי, ועל הדרך לשמוע גם את דגם הקלאסיק של הלמבדות,
ה-307 יחד עם ה-323S.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תתחדש ! , ה-STAX בהחלט יוצרות הייפ מרשים בקהילת האודיו בתקופה האחרונה, מי יודע ואולי מתישהו הן יהפכו למיינסטרים..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא יודע, פשוט נראה שיש יותר ויותר אנשים שהולכים בכיוון הזה, אישית עד לפני חצי שנה לא ידעתי עליהם אפילו, ובתקופה האחרונה אני רוא יותר ויותר כאלו.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
אם כך אני מקווה שאתה מעריך סאונד מפורט שנוטה לצד ה"בהיר" יותר של הספקטרום, דומה לAD2000X שהיו לך אבל יותר מאוזן ואמור להיות גם יותר נקי. כמובן שהמקור משחק תפקיד משמעותי מאוד עם כל אוזניות Stax.
ד"א, אני לא יודע אם אתה יודע, במקום לשים ממיר מתח לפני ה252S, אפשר פשוט להחליף את השנאי החיצוני. סביר להניח שאפשר למצוא בארץ שנאי מתאים, רק צריך להקפיד שיהיה תואם לקוטביות של הכניסה, כפי שמצויין לך בפאנל האחורי (אמור להיות).
IamEzio, אמנם היו כמה שרשורי Stax בשנה הזו אבל אני לא הייתי בונה על מגמה כלשהיא, פשוט צירוף מקרים נדיר. כמובן שהמחיר זה המחסום המיידי שהופך את סטאקס לנישה של הנישה, ואמנם בחו"ל הנישה הרחבה יותר (אוזניות פרימיום) כבר תופסת נתח נכבד אבל בארצנו זה לא המצב למרבה הצער. אנשים פה בעקרון מתעניינים ב 2-3 מותגים, ביטס, סנהייזר, אולי איזה AKG/ביירדינאמיק/AT במבצע התורן, זהו בערך.
ד"א, אני לא יודע אם אתה יודע, במקום לשים ממיר מתח לפני ה252S, אפשר פשוט להחליף את השנאי החיצוני. סביר להניח שאפשר למצוא בארץ שנאי מתאים, רק צריך להקפיד שיהיה תואם לקוטביות של הכניסה, כפי שמצויין לך בפאנל האחורי (אמור להיות).
IamEzio, אמנם היו כמה שרשורי Stax בשנה הזו אבל אני לא הייתי בונה על מגמה כלשהיא, פשוט צירוף מקרים נדיר. כמובן שהמחיר זה המחסום המיידי שהופך את סטאקס לנישה של הנישה, ואמנם בחו"ל הנישה הרחבה יותר (אוזניות פרימיום) כבר תופסת נתח נכבד אבל בארצנו זה לא המצב למרבה הצער. אנשים פה בעקרון מתעניינים ב 2-3 מותגים, ביטס, סנהייזר, אולי איזה AKG/ביירדינאמיק/AT במבצע התורן, זהו בערך.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
תתחדש!
נראה מעולה, האפשרות לקנות אוזניות אלקטרוסטטיות תמיד אצלי בראש, אבל יותר מכוון לדגמים הגבוהים יותר כי אם כבר אז כבר:)
Rodness
לאבי יפה היה בתצוגה אבל עכשיו כבר אין לו, האופצייה היחידה היא ללכת למישהו שמחזיק באוזניות כאלו
נראה מעולה, האפשרות לקנות אוזניות אלקטרוסטטיות תמיד אצלי בראש, אבל יותר מכוון לדגמים הגבוהים יותר כי אם כבר אז כבר:)
Rodness
לאבי יפה היה בתצוגה אבל עכשיו כבר אין לו, האופצייה היחידה היא ללכת למישהו שמחזיק באוזניות כאלו
אכן, יש איזה קוהרנטיות בצליל האלקטרוסטטי שחומקת מרוב הדינאמיות ששמעתי, הרגשת הeffortless הזו. למרות שהAD2000 (המקוריות) דווקא היו מאוד קרובות! אבל צבועות מדי.
יש עכשיו בלוח יד שנייה את הסט SR-202+SRD-7 שהייתי בעליו הקודם, הזדמנות טובה למי שרוצה לטעום סטאקס במחיר שפוי ויש לו כבר מגבר סטריאו.
יש עכשיו בלוח יד שנייה את הסט SR-202+SRD-7 שהייתי בעליו הקודם, הזדמנות טובה למי שרוצה לטעום סטאקס במחיר שפוי ויש לו כבר מגבר סטריאו.
- mikel1999
- חבר ותיק

·ראיתי את ההודעה. הייתי שוקל ברצינות את הקנייה אם המחיר היה יותר הגיוני... עוד 200-300 שקל ואפשר לקנות מגבר ייעודי ואת הsr404Ilyan כתב:אכן, יש איזה קוהרנטיות בצליל האלקטרוסטטי שחומקת מרוב הדינאמיות ששמעתי, הרגשת הeffortless הזו. למרות שהAD2000 (המקוריות) דווקא היו מאוד קרובות! אבל צבועות מדי.
יש עכשיו בלוח יד שנייה את הסט SR-202+SRD-7 שהייתי בעליו הקודם, הזדמנות טובה למי שרוצה לטעום סטאקס במחיר שפוי ויש לו כבר מגבר סטריאו....
- mikel1999
- חבר ותיק

מיסים? מה זה? 
מודה שאני כבר לא ממש מחשב מיסים כי זה דיי פשוט לעקוף אותם. עם מיסים אתה צודק, אי אפשר להעלות אותן בסכום כזה.
ואגב דיברתי על מגבר מהסוג הישן יותר של סטאקס. יש מגברים ישנים יותר של סטאקס במחירים נהדרים (לא זכור לי הדגם כרגע)
מודה שאני כבר לא ממש מחשב מיסים כי זה דיי פשוט לעקוף אותם. עם מיסים אתה צודק, אי אפשר להעלות אותן בסכום כזה.
ואגב דיברתי על מגבר מהסוג הישן יותר של סטאקס. יש מגברים ישנים יותר של סטאקס במחירים נהדרים (לא זכור לי הדגם כרגע)