עזרה בקניית מחשב חדש

קונפיגורציות מחשב לגיימינג, אביזרים, כרטיסי מסך רלוונטיים וכו'
שלח תגובה
אניכןכן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא כל כך מבין ברכיבים כדי לבחור לבד, הייתי שמח לקבל המלצות.

אני רוצה מחשב שיפעיל את המשחקים החדשים שיש היום (גם משחקים כמו gta ו the witcher שאולי פחות חדשים אבל לפחות נראה לי שהם די כבדים, אולי אני טועה) באיכות טובה (אני יודע שיש מושג 60 FPS, אני לא יודע אם אני רוצה דווקא את זה אבל אני בהחלט רוצה שהמשחקים יעבדו על האיכות הגבוהה ויעבדו טוב וחלק), ועד כמה שניתן לחזות את זה מעכשיו הייתי רוצה שיפעיל טוב גם משחקים שיצאו בשנה הקרובה.... כמובן סרטים בhd וכאלה אבל אני חושב שאם הוא מפעיל משחקים אז זה ממילא...

אני ממש לא בקי במחירים בשוק, הייתי רוצה להוציא לא יותר מ3500 שח אבל אני לא יודע כמה זה ריאלי, בשביל זה אני שואל, אשמח אם תכוונו אותי ואם זה אכן לא סכום ריאלי אשמח אם תגידו לי מה כן נחשב סכום ריאלי למחשב כזה.

יש לי מסך מקלדת וכו', אני צריך רק מחשב. הרזולוציה הטבעית של המסך שלי (אני בודק לפי הווינדוס בשולחן עבודה) היא 1920x1080 הייתי רוצה שמשחקים יעבדו ברזולוציה הזו מן הסתם.

אני לא מתכנן שידרוגים בזמן הקרוב אבלא אם זה ישתלם בערך עוד שנה אני בהחלט מוכן לשקול את זה.

תודה רבה לכל העוזרים

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

אני לא מצליח להרכיב מפרט יותר זול מזה שיריץ משחקים בצורה חלקה וטובה בזמן הקרוב, אם מישהו יוכל לחדד את המפרט ולהוזיל אותו זה יהיה טוב.
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1499 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6600 3.3Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151
זכרון: 309 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 1399 ₪ - * חדש במבצע * - EVGA GTX1060 6G D5 1607Mhz-1835Mhz SuperClocked GAMING
דיסק קשיח: 349 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 750 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 720 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT Source 340 Glossy Black + Seasonic X-Series 560W Gold
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2

מחיר סופי: 4664 ₪ למזומן
4757 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

אניכןכן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שאלה על המפרט שלך

שליחה #3 

כפי שאמרתי אני לא ממש מבין בנושא אבל קצת ממה שקראתי, אי אפשר לוותר על SSD? והאם 8 GB זיכרון לא מספיק?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #4 

מה התקציב שלך?

שלח תגובה

חזור אל “PC גיימינג”