חשבון נטפליקס
ערב טוב שאלה עם אני עושה בפלאפון על האינטרנט הסלולארי של הקו מנוי נטפליקס ומקבל חודש חינם
ואחר כך הולך למחשב \ סטרימר שמחוברים לאינטרנט הביתי ויפתח מנוי נטפליקס אני גם יקבל חודש חינם ?
והאם בתשלום אפשר לרשום \ לשלם עם פייפאל ?
תודה רבה
ואחר כך הולך למחשב \ סטרימר שמחוברים לאינטרנט הביתי ויפתח מנוי נטפליקס אני גם יקבל חודש חינם ?
והאם בתשלום אפשר לרשום \ לשלם עם פייפאל ?
תודה רבה
חודש חינם מקושר לשם משתמש ואימייל. לכאורה כל חודש אתה יכול לפתוח משתמש חדש עם אימייל חדש ולקבל עוד חודש חינם. אפשרות אחרת ומוזרה היא פשוט לשלם את המחיר ההוגן של 40 שקל לחודש על השירות שניתן לך. לא יודע לגבי פייפאל
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·offerbk1 כתב:חודש חינם מקושר לשם משתמש ואימייל. לכאורה כל חודש אתה יכול לפתוח משתמש חדש עם אימייל חדש ולקבל עוד חודש חינם. אפשרות אחרת ומוזרה היא פשוט לשלם את המחיר ההוגן של 40 שקל לחודש על השירות שניתן לך. לא יודע לגבי פייפאל...
הוא כתב כל כך יפה, מה לא ברור?
·נרשמתי עכשיו קיבלתי חודש חינם אבל התבקשתי להכניס כרטיס אשראי אז איך זה מסתדר עם כל פעם אימייל חדש חודש חינם נוסף עם אני יצטרך להכניס תאשראי עוד פעם זה מזהה אותיי ולא יתן לא ככה ?offerbk1 כתב:חודש חינם מקושר לשם משתמש ואימייל. לכאורה כל חודש אתה יכול לפתוח משתמש חדש עם אימייל חדש ולקבל עוד חודש חינם. אפשרות אחרת ומוזרה היא פשוט לשלם את המחיר ההוגן של 40 שקל לחודש על השירות שניתן לך. לא יודע לגבי פייפאל...
·נרשמתי עכשיו קיבלתי חודש חינם אבל התבקשתי להכניס כרטיס אשראי אז איך זה מסתדר עם כל פעם אימייל חדש חודש חינם נוסף עם אני יצטרך להכניס תאשראי עוד פעם זה מזהה אותיי ולא יתן לא ככה ?offerbk1 כתב:חודש חינם מקושר לשם משתמש ואימייל. לכאורה כל חודש אתה יכול לפתוח משתמש חדש עם אימייל חדש ולקבל עוד חודש חינם. אפשרות אחרת ומוזרה היא פשוט לשלם את המחיר ההוגן של 40 שקל לחודש על השירות שניתן לך. לא יודע לגבי פייפאל...
@pp55
·
חשבתי שזה לא מעניין אותך לעבוד עליהם... פשוט תנסה...
לשאלתך המקורית. לא מעניין אותם כתובת ip או ספק אינטרנט. כשאני טס לאירופה אני ממשיך לראות נטפליקס עם המנוי שלי. ההבדל היחיד זה שלא תמיד כל הסדרות זמינות בכל מדינה (כן לא רק אצלנו אין את כל מה שיש בארצות הברית) ולא בכל מדינה יש תרגום באנגלית לכל הסדרות.
·
חשבתי שזה לא מעניין אותך לעבוד עליהם... פשוט תנסה...
לשאלתך המקורית. לא מעניין אותם כתובת ip או ספק אינטרנט. כשאני טס לאירופה אני ממשיך לראות נטפליקס עם המנוי שלי. ההבדל היחיד זה שלא תמיד כל הסדרות זמינות בכל מדינה (כן לא רק אצלנו אין את כל מה שיש בארצות הברית) ולא בכל מדינה יש תרגום באנגלית לכל הסדרות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה מזהה מכשיר גם. כלומר, אם תשתמש במכשיר שעשו איתו חודש חינם אתה לא תקבל אותו. בכל לעם צריך להכניס פרטים ואשראי וגם כאן - אם האשראי היה בשימוש בעבר אז אין חודש חינם.
במקרה שלי למשל היה לי חשבון נסיוני לפני כמה חודשים וכשנרדמתי מחדש לנטפליקס לא קיבלתי את החשבון חינם. יצרתי איתם קשר והם בסופו של דבר מחקו לי את החשבון המקורי והוסיפו לי ידנית בחזרה את החודש החסר.
עוד נקודה חשובה - יש בעיה להשתמש בחיוב אפל (apple pay ו-itunes) ולקבל בחזרה את הכסף על החודש הראשון בחזרה. במקרה שלי זה חייב ביטול הרכישה משם והעברה לאשראי רגיל. להערכתי זהו טריק שהם עושים בשביל לגרום לאנשים לרדת מתשלום דרך אפל שמכניס להם רק 70% מדמי המנוי במקום 98% דרך אשראי רגיל.
במקרה שלי למשל היה לי חשבון נסיוני לפני כמה חודשים וכשנרדמתי מחדש לנטפליקס לא קיבלתי את החשבון חינם. יצרתי איתם קשר והם בסופו של דבר מחקו לי את החשבון המקורי והוסיפו לי ידנית בחזרה את החודש החסר.
עוד נקודה חשובה - יש בעיה להשתמש בחיוב אפל (apple pay ו-itunes) ולקבל בחזרה את הכסף על החודש הראשון בחזרה. במקרה שלי זה חייב ביטול הרכישה משם והעברה לאשראי רגיל. להערכתי זהו טריק שהם עושים בשביל לגרום לאנשים לרדת מתשלום דרך אפל שמכניס להם רק 70% מדמי המנוי במקום 98% דרך אשראי רגיל.
אני חושב שירדתי עכשיו לסוף דעתך... כן כשאתה מקבל חודש חינם אתה לא משלם מכל המכשירים המחוברים. כלומר אתה יכול באותו החודש החינמי לראות בערב בחינם בטלויזיה ולהמשיך בבוקר את הפרק מהנייד בחינם כשאתה נוסע לדוגמה ברכבת