שלום,
כל מה שאני רוצה זה לשמוע טוב יותר מהטלוויזיה (בעצם מהמחשב שמחובר לטלוויזיה), נמאס מהרמקולים המובנים.
השימוש העיקרי הוא בעיקר סרטים וסדרות, וכמובן מוזיקה פה ושם.
בהתחלה חשבתי ללכת על 2.1 כי לדעתי זה יספיק לי (מההתנסות שלי עם סראונד לא כל כך התלהבתי - כנראה שלא שמעתי רמקולים באמת טובים), אבל ממה שראיתי אין איזה משהו "מובנה" טוב ויש צורך לקנות חלקים בנפרד ואני לא מבין בזה כלום.
עכשיו ראיתי גם את האופציה של סאונד ברים שהם נראים יפה אבל כנראה לא יעשו עבודה כל כך טובה, במיוחד בסלון שלי כי הוא חלל פתוח.
התקציב שלי הוא 2000-3000 שקל ויכול להזמין גם מאמאזון אם צריך.
אז כמה שאלות:
1. האם יש סאונד בר שיתפקד טוב או לפחות קרוב ל- 2.1 בתקציב הזה?
2. האם זה תקציב מועט מידי ואני צריך לחסוך יותר כסף לקניית 2.1 איכותיים (אני לא אודיופיל אבל כן מעריך אודיו)?
3. האם כדאי לשקול לקנות רסיבר + רמקולים ואז לאט לאט להוסיף סאב, סנטר וסטלייטים לאחורה?
אשמח להמלצות על דגמים ומה לעשות.
תודה!
קניית סאונד בר או 2.1 או 5.1 בשלבים
@Shakedd
·תודה על התגובה.
בוא נגיד שסראונד זה פחות קריטי כי כרגע אני בדירה שכורה ואין לי כל כך אפשרות לתלות אחוריים, אבל חשבתי על רסיבר בכל מקרה כדי שאני יוכל לשדרג בעתיד את המערכת ולהוסיף רמקולים.
סאב זה כן מאוד חשוב לי, אבל מקסימום אפשר להוסיף עוד כמה חודשים.
בתקציב הזה אפשר לבנות 2.0 או 2.1 עם רסיבר? יש לך המלצה על רסיבר, סאב וקדמיים?
·תודה על התגובה.
בוא נגיד שסראונד זה פחות קריטי כי כרגע אני בדירה שכורה ואין לי כל כך אפשרות לתלות אחוריים, אבל חשבתי על רסיבר בכל מקרה כדי שאני יוכל לשדרג בעתיד את המערכת ולהוסיף רמקולים.
סאב זה כן מאוד חשוב לי, אבל מקסימום אפשר להוסיף עוד כמה חודשים.
בתקציב הזה אפשר לבנות 2.0 או 2.1 עם רסיבר? יש לך המלצה על רסיבר, סאב וקדמיים?
אתה יכול לקנות רסיבר כניסה פשוט עם 5 ערוצי הגברה מאמזון בסביבות ה1200 ש"ח, ולהוסיף עוד זוג רצפתי בשאר התקציב.
המלצה שלי זה לקנות רסיבר קצת יותר רציני כמו דנון 1200X מאמזון שעולה בסביבות ה2000 ש"ח. היתרון בו שלמרות מחירו הצנוע הוא תומך בפורמטי הסאונד החדשים, 7 ערוצי הגברה, ואפשרויות להזרמת מוזיקה (AIR PLAY SPOTIFY איטנרנט רדיו, הזרמה מהנייד וכו).
לזה תוסיף זוג רצפתי מיד שנייה שתשמע ותאהב, אולי תחרוג מהתקציב בעוד כמה מאות שקלים אבל תהנה הרבה יותר.
המלצה שלי זה לקנות רסיבר קצת יותר רציני כמו דנון 1200X מאמזון שעולה בסביבות ה2000 ש"ח. היתרון בו שלמרות מחירו הצנוע הוא תומך בפורמטי הסאונד החדשים, 7 ערוצי הגברה, ואפשרויות להזרמת מוזיקה (AIR PLAY SPOTIFY איטנרנט רדיו, הזרמה מהנייד וכו).
לזה תוסיף זוג רצפתי מיד שנייה שתשמע ותאהב, אולי תחרוג מהתקציב בעוד כמה מאות שקלים אבל תהנה הרבה יותר.