כיצד מוחקים את הפרופיל שלי באפליקציות זיהוי שיחות למיניהן?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
כאשר אני מתקשר לאנשים מהטלפון של העבודה שהוא פרטי שלי, מופיע פרופיל שלי עם תמונה ממותגת מהעבודה הקודמת ומתחת שם החברה הקודמת, כאשר היום אני כבר לא עובד בארגון ולא משויך אליו, נהפוך הוא, אני עצמאי ובעל עסק משלי באותו תחום ואיני מעוניין כלל להיות משויך לארגון הקודם ושיזהו אותי דרכו לקוחות חדשים שאיני שמור אצלם. ניסיתי כל דרך אפשרית למחוק פרופילי גוגל פלוס כאלה ואחרים שזה גרם לאפליקציות זיהוי לשייך אותי אליהם אך כלל לא הצלחתי לשלוט על זה. הפרופיל נשאר עם התמונה הקודמת. יש דרך להסיר לגמרי כל מידע שיושב על מספר הטלפון שלי באפליקציות זיהוי שיחות כמו call me, me, sync me וכדומה?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אין לך דרך, כל המידע הזה כבר יושב אצלהם בגלל שיתוף קודם.
אגב זה המחיר להשתמש בפאלקציות כאלה לשיתוף ספר הטלפונים שלך.
אפשר לעשות הפוך אולי, לעלות מחדש פרופיל שאתה רוצה ולשתף שוב דרך האפלקציות האלה.
אפשר לעשות הפוך אולי, לעלות מחדש פרופיל שאתה רוצה ולשתף שוב דרך האפלקציות האלה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
·ניסיתי זה לא מעדכן לי אותו !mp3lll כתב:אין לך דרך, כל המידע הזה כבר יושב אצלהם בגלל שיתוף קודם.
אפשר לעשות הפוך אולי, לעלות מחדש פרופיל שאתה רוצה ולשתף שוב דרך האפלקציות האלה....
איזה באסה זה.
עד כמה שאני מכיר לאפליקציות האלו יש אלוגוריטם די פשוט שאוסף את השם/תמונה שלך מכל מי שאתה מופיע כקונטאקט, ופשוט מראה את זה שמופיע הכי הרבה.
מה שאומר שאתה צריך בעצם שהפרטים החדשים יהיו אצל יותר אנשים מאשר הישנים, קל להגיד, יותר קשה לבצע, במיוחד אם היית פופולרי בתפקיד הקודם.
מה שאומר שאתה צריך בעצם שהפרטים החדשים יהיו אצל יותר אנשים מאשר הישנים, קל להגיד, יותר קשה לבצע, במיוחד אם היית פופולרי בתפקיד הקודם.
נערך לאחרונה על ידי arnold ב 25/09/2016 17:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אף אחד לא ממש שואל אותך היום. זה חלק מאותו עניין שכבר אין לך היום שליטה על הפרטיות שלך.
אין לי ומעולם לא היתה לי אפליקצייה של זיהוי מי מתקשר אליי (כמו Truecaller וכו'). הן מבוססות על זה שברגע שאתה מתקין אותן כדי לראות מי מתקשר אליך הן עושות שימוש במידע שיש בטלפון שלך כדי לחסוף לאחרים מי אתה ומיהם אנשי הקשר שלך. כך יוצא שגם העובדה שאני מעולם לא התקנתי אפליקצייה כזו לא עזרה לי. אחרים שמכירים אותי התקינו אפליקציות דומות וכיום כולם כבר יודעים מי אני ומהם הפרטים שלי כשאני מתקשר אליהם.
התקשרתי לפני מספר שבועות לאיזה מורה נהיגה לאופנועים כדי לתאם איתו ימים להיפגש לשיעור ועונה לי הבחור (פעם ראשונה בחיים שאני מתקשר אליו - אני לא מכיר אותו והוא לא מכיר אותי) = "היי שחר, מה אפשר לעזור לך?".
עכשיו, עם אנשים היו שומרים את המספר טלפון שלי עם שם אחר, נניח "מושיקו קופיקו", אז אלו הפרטים שהיה רואה הבחור הזה. זה בכלל לא בשליטה שלי אלא בשליטת אלו שהפרטים שלי שמורים אצלהם בסמארטפון.
אין לי ומעולם לא היתה לי אפליקצייה של זיהוי מי מתקשר אליי (כמו Truecaller וכו'). הן מבוססות על זה שברגע שאתה מתקין אותן כדי לראות מי מתקשר אליך הן עושות שימוש במידע שיש בטלפון שלך כדי לחסוף לאחרים מי אתה ומיהם אנשי הקשר שלך. כך יוצא שגם העובדה שאני מעולם לא התקנתי אפליקצייה כזו לא עזרה לי. אחרים שמכירים אותי התקינו אפליקציות דומות וכיום כולם כבר יודעים מי אני ומהם הפרטים שלי כשאני מתקשר אליהם.
התקשרתי לפני מספר שבועות לאיזה מורה נהיגה לאופנועים כדי לתאם איתו ימים להיפגש לשיעור ועונה לי הבחור (פעם ראשונה בחיים שאני מתקשר אליו - אני לא מכיר אותו והוא לא מכיר אותי) = "היי שחר, מה אפשר לעזור לך?".
עכשיו, עם אנשים היו שומרים את המספר טלפון שלי עם שם אחר, נניח "מושיקו קופיקו", אז אלו הפרטים שהיה רואה הבחור הזה. זה בכלל לא בשליטה שלי אלא בשליטת אלו שהפרטים שלי שמורים אצלהם בסמארטפון.
הסרה של מספר טלפון מהמאגר של Truecaller
https://www.truecaller.com/unlist
אני מניח שיש לכול אפליקציה מהסוג של truecaller
אתר כזה שמאפשר לאנשים למחוק את המספר שלהם מהמאגר
https://www.truecaller.com/unlist
אני מניח שיש לכול אפליקציה מהסוג של truecaller
אתר כזה שמאפשר לאנשים למחוק את המספר שלהם מהמאגר