רעש נקישה מרמקול סטליטי קדמי בעת מעבר ערוצים
שלום רב,
בחודשים האחרונים שמתי-לב לתופעה מאוד מציקה, הרמקול הקדמי בצד שמאל משמיע רעש של נקישה בעת החלפה של ערוץ או כל מצב שבו הטלויזיה עוברת למסך אחר, ברגע שאני מכבה את הרסיבר והאודיו עובר לרמקולים של הטלויזיה הרעש כמובן נעלם. אני לא מצליח להבין אם הבעיה נובעת מהרמקול השמאלי או מהרסיבר?
יש ברשותי רסיבר של חברת Onkyo דגם 636, ורמקולים סטליטיים 5.1 של חברת בוסטון אקוסטיק.
אני אשמח לקבל את עזרתכם לפני שאני פונה לבעל מקצוע.
רב תודות!
בחודשים האחרונים שמתי-לב לתופעה מאוד מציקה, הרמקול הקדמי בצד שמאל משמיע רעש של נקישה בעת החלפה של ערוץ או כל מצב שבו הטלויזיה עוברת למסך אחר, ברגע שאני מכבה את הרסיבר והאודיו עובר לרמקולים של הטלויזיה הרעש כמובן נעלם. אני לא מצליח להבין אם הבעיה נובעת מהרמקול השמאלי או מהרסיבר?
יש ברשותי רסיבר של חברת Onkyo דגם 636, ורמקולים סטליטיים 5.1 של חברת בוסטון אקוסטיק.
אני אשמח לקבל את עזרתכם לפני שאני פונה לבעל מקצוע.
רב תודות!
עשיתי את הבדיקה שהצעתם, חיברתי את הרמקול הימני ליציאה של הרמקול השמאלי ברסיבר והרעש עבר לרמקול השמאלי. אני מניח שהבעיה קשורה בערוץ של המגבר, יש לכם אולי השערה כמה תיקון כזה יכול לעלות?
קניתי את הרסיבר מאמזון ועדיין יש לי אחריות, אני כנראה אצטרך לשלוח אליהם את הרסיבר דבר שאני מעדיף להימנע ממנו במידה והעלות של התיקון סבירה.
תודה על העזרה!
קניתי את הרסיבר מאמזון ועדיין יש לי אחריות, אני כנראה אצטרך לשלוח אליהם את הרסיבר דבר שאני מעדיף להימנע ממנו במידה והעלות של התיקון סבירה.
תודה על העזרה!
נראה לי שזה סאונד שטלוויזיה פולטת באט מעבר ערוץ.
תנסה להנמיך את הווליום ל0 בטלוויזיה עצמה ואז להעביר ערוץ.
ככה תדע שהמקור הוא הטלוויזיה
זה קורה לדעתי בגלל שהוא רק מזהה את הערוץ, קולט את התחנה שלו וזה יוצר צליל של עיוות המעבר החד מערוץ לערוץ
תנסה להנמיך את הווליום ל0 בטלוויזיה עצמה ואז להעביר ערוץ.
ככה תדע שהמקור הוא הטלוויזיה
זה קורה לדעתי בגלל שהוא רק מזהה את הערוץ, קולט את התחנה שלו וזה יוצר צליל של עיוות המעבר החד מערוץ לערוץ
הורדתי את הווליום בטלויזיה ל-0 והרעש עדיין מופיע, אני רק חייב לציין שהווליום של הרסיבר יורד באופן אוטו' ברגע שאני מוריד את הווליום בטלויזיה. ד"א, אם אני לוחץ על MUTE בטלויזיה אז הרעש נעלם בעת מעבר בין ערוצים, מה אני אמור להבין מזה? איפה התקלה?
זאת תקלה שהופיעה לא מזמן, במשך שנתיים הכל עבד חלק ולא היו בעיות.
תודה!
זאת תקלה שהופיעה לא מזמן, במשך שנתיים הכל עבד חלק ולא היו בעיות.
תודה!