יש למה לצפות oppo 4k
-
חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
מעולה אבל קשה לי להאמין שבארץ זה יתפוס. אתה רואה אנשים שירכשו תוכן בחו״ל וללא תרגום?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
הבעיה היא שהפסיקו רשמית יבוא של טייטלים של בלוריי לארץ. אז ללא יבוא מסודר מה הזיבה שהם צריכים לתרגם לעברית? מה האינטרס שלהם?
אני יודע שטייטלים ממזרח אירופה (מה שנקרא CEE) עדיין חלקית כוללים תרגום אבל השאלה למה שזה ימשיך?
אני יודע שטייטלים ממזרח אירופה (מה שנקרא CEE) עדיין חלקית כוללים תרגום אבל השאלה למה שזה ימשיך?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני לא בקיא לחלוטין בהתנהלות של האולפנים בנושא הזה ומה הפרוצדורה מבחינת ההחלטה איזה שפות תרגום יכללו באיזו הפצה, אבל למיטב זכרוני עוד לפני שהיתה פה הפצה מסודרת לסרטי BD הפצות CEE כללו תרגום בעברית בחלקן הלא מבוטל.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
oferlaor כתב:הבעיה היא שהפסיקו רשמית יבוא של טייטלים של בלוריי לארץ. אז ללא יבוא מסודר מה הזיבה שהם צריכים לתרגם לעברית? מה האינטרס שלהם?
אני יודע שטייטלים ממזרח אירופה (מה שנקרא CEE) עדיין חלקית כוללים תרגום אבל השאלה למה שזה ימשיך?...
זו התוצאה , הסיבה היא שמדיה פיזית כבר לא מעניינת אף אחד לא בארץ ולא בעולם. אצלנו בישראל זה עוד יותר בולט גם בגלל
שאף פעם לא היה יבוא מסודר של כותרים וגם בגלל שאין חלופה של סטרימיניג בתשלום ( שהיא סבירה מבחינת איכות סאונד ווידאו )
כתוצאה מזה, לא נעים להגיד, רוב האנשים דווקא אלה שכן מעריכים איכות וידאו וסאונד נאמנה למקור , נאלצים להוריד את החומר מפה ומשם.
פשוט אין להם חלופה או ברירה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני חושב שאתם מפספסים ואני אסביר.
OPPP בתור נגן הוא מעולה אך הסיבה היחידה שרכשתי אותו היה רק אחרי שהבנתי שהפירצה מאפשרת לי להזרים דרכו תוכן.
במידה ולא היה ניתן לא הייתי רוכש.
הפריצה הסינית הופכת את המכשיר למשהו אחר לחלוטין נשאלת השאלה האם גם בדגם החדש תהיה פריצה ואז למעשה אפשר להריץ דרכו תוכן 4K מה שלא ניתן היום לעשות עם ה- 103/105
OPPP בתור נגן הוא מעולה אך הסיבה היחידה שרכשתי אותו היה רק אחרי שהבנתי שהפירצה מאפשרת לי להזרים דרכו תוכן.
במידה ולא היה ניתן לא הייתי רוכש.
הפריצה הסינית הופכת את המכשיר למשהו אחר לחלוטין נשאלת השאלה האם גם בדגם החדש תהיה פריצה ואז למעשה אפשר להריץ דרכו תוכן 4K מה שלא ניתן היום לעשות עם ה- 103/105
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לא רק צריך שתהיה פריצה לנגן, צריך שתהיה גם פריצה לתכני Blu-ray UHD - ובנתיים לא נראה שיש לאחרון פתרון באופק.
מעבר לזה, מיעוט האנשים שיוציאו סכום של $499 לפחות לא כולל מיסים, עבור נגן כזה.
מעבר לזה, מיעוט האנשים שיוציאו סכום של $499 לפחות לא כולל מיסים, עבור נגן כזה.