אווי אני בבעיה,צריך עזרה בבקשה!!!{קשור לDVD מקליט :\}

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Niro85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב אז על פי העזרה החסרת תקדים שקיבלתי פה בעבר,אני מקווה שתוכלו לעזור לי בשנית.

אז ככה:

היום לאחר שחיברתי את הDVD מקליט לטלויזיה התחלתי לחקור את המכשיר ואת האופציות השונות{בציפיה לממירPACE1000 שאני הולך לקבל ביום חמישי}

בכל אופן הגעתי לאיזור ה"Scan Mode" והמכשיר היה מכוון על ברירת המחדל:"interlace" והכול היה טוב ויפה,ואז!!!{ברוב טיפשותי חסרת התקדים :-(}שיניתי את האופציה ל"P-SCANE"{משום שההיתי בטוח שהטלויזיה שלי תומכת באפשרות הסריקה הזו}לאחר שלחצתי קיבלתי את המודעה שמופיעה בתמונה למטה{ששימו לב שרשום למטה בשורה הארחונה שאם הטלויזיה איננה תומכת ב"P-SCANE" המסך יחזור לקדמותו לאחר 10שניות.

אז אכן מהרגע שלחצתי ראיתי רק מסך כחול,קיבלתי מיני התקף לב ואני מחכה ומחכה ומחכה ומחכה ועוברים ועוברים אפילו 10דקות,אבל נאדה!
המסך לא חוזר לקדמותו,כמובן שהלכתי לבדוק את החיבורים,את הכניסות הדלקתי וכיביתי את המכשיר מספר פעמים-אבל כלום לא קורה!

המצב של המכשיר זה שהוא פועל לחלוטין{נגיד אם אני מכניס סרט DVD או דיסק מוזיקה}רואים בבירור שהדיסק מתנגן{במסך הקדמי הקטן של המכשיר-הוא מריץ מספרים רגילילם כאילו הכול פועל}אך כשאני מנסה למצוא את הסרט או להאזין מוסיקה בתחנות הAV אני לא מצליח!

ניסיתי אפילו לחבר את המכשיר לטלויזיה שלי בחדר,הדלקתי אותו אבל כלום לא קורה,המכשיר עובד אבל אין תמונה{רק תמונה כחולה מעצבנת!}

אז האופציות שלי להמשך הם:

1.יגיע מושיע מהפורום הנהדר הזה ויעזור לי לתקן את הבעיה.
2.אני אמתין בערך חודש עד מתי שאח שלי יחזור לארה"ב יחד עם המכשיר ויחזיר אותו לחנות ויקבל החזר כספי{כלומר יטען שהמכשיר הרוס}
*בסה"כ מההיכרות הקצרה שהייתה לי איתו המכשיר מאוד קל להפעלה,ונוח,ובעל מגוון אופציות נוחות,יהיה לי חבל מאוד לוותר עליו,בסה"כ אני מרוצה עד השמיים מהמכשיר,ואני יודע שאם אח שלי יחזור אני לא אצליח להשיג עוד מקליט DVD בשנה הקרובה{המחיר בארץ בשמיים למכשירים הללו}

אז בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי,תודה,ניר. :cry:

תמונה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78912
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

Niro85,

דבר ראשון, לא להיכנס לפניקה.

יש כמה פתרונות:
1. האם כשהמכשיר במצב PROGRESSIVE המכשיר מנתק את שאר היציאות שלו (קומפוזיט, למשל)?
2. האם ניתן להיכנס "על עיוור" ולתקן זאת לפי התפריטים בספר?

אם זה לא עוזר, אתה פשוט צריך לומר באיזו עיר אתה גר. אני בטוח שיש אנשים עם פלאזמה או מקרן שגרים בסמיכות אליך (או שיש חנות עם כאלה באיזור). כל מה שאתה צריך לעשות זה לחבר עם חוט קומפוננט את המכשיר למסך כזה, ואז להעביר חזרה את המכשיר למצב INTERLACED.

בהחלט אין צורך להחזיר את המכשיר על בעיה כזו.

Niro85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אוקיי תודה רבה לך!

שליחה #3 

אני אנסה..
ואגיב מחר
אם יצליח אני רשמית אנקוט בעמדה שהאתר הזה הוא בין הטובים בעולם בתחום העזרה...

Niro85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אוקיי,עובד פרפקט!

יצאתם גדולים!

אני רק חייב לציין שהחנות הראשונה שניגשתי אליה הייתה "טרקלין חשמל"-איך שנכסנתי וביקשתי מאחד העובדים את עזרתו ישר נעניתי בשלילה מוחלטת תוך כדי הסבר:"אנחנו לא מטפלים או מציעים עזרה במכשירים שאינם נקנו ב"טרקלין חשמל"-לא משנה שציינתי בפני העובד שאני רק זקוק לטלויזיה בעלת P-SCAN למספר דקות כדי לסדר את המכשיר,אפילו התחייבתי לשלם על כל נזק שיקרה במידה ויהיה,אך כלום לא עזר.

מיואש ועצבני יצאתי מהחנות נכנסתי לרכב התחלתי לסוע חזרה הבייתה עד לפתע שראיתי את :"שקם אקלטריק"{המושיעים שלי}בהתחלה אמרתי טוב אין מצב שהם יעזרו,אבל מה יש להפסיד,נכנסתי לחנות פניתי לעובד התחלתי להסביר לו על ה"בעיה" בגלל חוסר הבנה שלו הוא הפנה אותי למנהל החנות{שבאותו זמן היה בחדר ה"קולנע ביתי" וטיפל בלקוח}לאחר שהוא סיים פניתי אליו ובתדהמה חסרת תקדים,הוא נענה בחיוב ואפילו עזר לי לחבר את המכשיר לטלויזית LCD הקרובה,בהתחלה ניסינו חיבורים שונים ולא נראתה תמונה אך לאחר מספר נסיונות התקבלה התמונה המיוחלת סוף סוף סידרנו את התקלה,כמו כן הוא עוד הוסיף וסידר הגדרות במכשיר כדי שאני אקבל תצוגת שיא לאחר שאחבר את המכשיר בבית.
בתום הטיפול התחייבתי בפני המנהל החביב שכל מכשיר שעוד אחשוב לרכוש בארץ אפנה אך ורק ל"שקם אלקטריק",הוא הגיב בחיוך וזהו...

אז סיכום:
בציון מ1 עד 10 בטיפול בלקוחות בתחום הקולנוע ביתי:

"טרקלין חשמל"-1

"שקם אלקטריק"-10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78912
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

יפה!

מזל טוב!

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #6 

גם אני במסעי האחרון לחיפוש רמקולים נכנסתי לשקם בקניון אילון ושמעתי kef , השרות היה טוב ואדיב וגם המחיר יחסית היה טוב, אבל משום מה לא אהבתי את הרמקול.
שמוליק ו.

Niro85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אגב,דיברתי עם מנהל החנות קצת והוא אמר לי ש"שקשם אלקטריק" מתחייבים בשוק למחיר הנמוך ביותר בכל המוצרים,ככה שאם רכשת לדוגמא מוצר מסויים ב1000שקלים ולאחר שבוע ראיתי ב"סקאל אלקטריק" אותו מוצר ב899שקלים אז אתה זכאי להחזיר את המוצר או לקבל החזר כספי{100ש"ח}
סה"כ נשמע טוב.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46396
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #8 

אתה תהיה זכאי להחזיר את המוצר ולקבל זיכוי.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 898
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #9 

Niro85 כתב:אגב,דיברתי עם מנהל החנות קצת והוא אמר לי ש"שקשם אלקטריק" מתחייבים בשוק למחיר הנמוך ביותר בכל המוצרים,ככה שאם רכשת לדוגמא מוצר מסויים ב1000שקלים ולאחר שבוע ראיתי ב"סקאל אלקטריק" אותו מוצר ב899שקלים אז אתה זכאי להחזיר את המוצר או לקבל החזר כספי{100ש"ח}
סה"כ נשמע טוב.
...
לי דווקא נאמר אחרת בסניף אחר,הם טענו ש"השוואה של האינטרנט אינה נכונה" והם לא היו מוכנים לרדת מהמחיר המוגזם שלהם בכול אמצעי תשלום.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46396
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #10 

זאת הגישה היום ברוב החנויות - בגלל זה אני קונה רק ברשת.
מחירים יותר זולים...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”