אז ככה:
היום לאחר שחיברתי את הDVD מקליט לטלויזיה התחלתי לחקור את המכשיר ואת האופציות השונות{בציפיה לממירPACE1000 שאני הולך לקבל ביום חמישי}
בכל אופן הגעתי לאיזור ה"Scan Mode" והמכשיר היה מכוון על ברירת המחדל:"interlace" והכול היה טוב ויפה,ואז!!!{ברוב טיפשותי חסרת התקדים
אז אכן מהרגע שלחצתי ראיתי רק מסך כחול,קיבלתי מיני התקף לב ואני מחכה ומחכה ומחכה ומחכה ועוברים ועוברים אפילו 10דקות,אבל נאדה!
המסך לא חוזר לקדמותו,כמובן שהלכתי לבדוק את החיבורים,את הכניסות הדלקתי וכיביתי את המכשיר מספר פעמים-אבל כלום לא קורה!
המצב של המכשיר זה שהוא פועל לחלוטין{נגיד אם אני מכניס סרט DVD או דיסק מוזיקה}רואים בבירור שהדיסק מתנגן{במסך הקדמי הקטן של המכשיר-הוא מריץ מספרים רגילילם כאילו הכול פועל}אך כשאני מנסה למצוא את הסרט או להאזין מוסיקה בתחנות הAV אני לא מצליח!
ניסיתי אפילו לחבר את המכשיר לטלויזיה שלי בחדר,הדלקתי אותו אבל כלום לא קורה,המכשיר עובד אבל אין תמונה{רק תמונה כחולה מעצבנת!}
אז האופציות שלי להמשך הם:
1.יגיע מושיע מהפורום הנהדר הזה ויעזור לי לתקן את הבעיה.
2.אני אמתין בערך חודש עד מתי שאח שלי יחזור לארה"ב יחד עם המכשיר ויחזיר אותו לחנות ויקבל החזר כספי{כלומר יטען שהמכשיר הרוס}
*בסה"כ מההיכרות הקצרה שהייתה לי איתו המכשיר מאוד קל להפעלה,ונוח,ובעל מגוון אופציות נוחות,יהיה לי חבל מאוד לוותר עליו,בסה"כ אני מרוצה עד השמיים מהמכשיר,ואני יודע שאם אח שלי יחזור אני לא אצליח להשיג עוד מקליט DVD בשנה הקרובה{המחיר בארץ בשמיים למכשירים הללו}
אז בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי,תודה,ניר.