קשת נערכת ל-7 ימי שידור: רוכשת פורמטים ומזמינה תכניות
הזכיינית קשת נערכת במלוא הכוח למעבר ל-7 ימי שידור כחלק מהמעבר משידר רשיונות ופיצול ערוץ 2 בנובמבר 2017. לאייס נודע כי הזכיינית רכשה לאחרונה 2 פורמטים זרים חדשים, במסגרת "מילוי המדפים" לקראת המעבר מ-3-4 ימים, לשבוע שידורים מלא.
הפורמט הראשון הוא little big shots של אולפני האחים וורנר (Warner Bros. Entertainment) שמשודר ב-NBC. מדובר על תכנית מצליחה במסגרתה ילדים עולים לבמה ומציגים את הכישרון שלהם. את התכנית בגרסה האמריקאית מנחה הקומיקאי סטיבן הרווי. מה שמעניין הוא שהתכנית אינה ריאליטי ואין בה תחרות, סוג תכנית שבישראל לא זוכה לפופולאריות רבה. בארץ היא תופק על ידי טדי הפקות.
הפורמט השני הוא Lip Sync Battle של MTV, שצפוי אף הוא להיות מופק על ידי טדי הפקות. במסגרת התכנית לוקחים סלבס ומבקשים ממנו לעשות גרסת כיסוי לזמר מפורסם. גורם המכיר את הנושא מרים גבה לגבי החלטה זו של קשת, כאשר לדבריו תכנית מסוג זה מתאימה לערוצי נישה ולא כתוכנית בערוץ ברודקאסט גדול.
לצד 2 הפורמטים האלה, קשת נמצאת במגעים עם גורמים בעולם וגם בישראל, ומזמינה לא מעט הפקות. בניגוד לרשת שעדיין לא יודעת האם תתאחד עם גוף שידור אחר (ערוץ 10 למשל) או תפנה לאפיק עצמאי ל-7 ימים בשבוע, בקשת העתיד ברור.
מקשת נמסר: "אנחנו לא מגיבים לתכניות בפיתוח".
מקור: http://www.ice.co.il/media/news/article/451910
הפורמט הראשון הוא little big shots של אולפני האחים וורנר (Warner Bros. Entertainment) שמשודר ב-NBC. מדובר על תכנית מצליחה במסגרתה ילדים עולים לבמה ומציגים את הכישרון שלהם. את התכנית בגרסה האמריקאית מנחה הקומיקאי סטיבן הרווי. מה שמעניין הוא שהתכנית אינה ריאליטי ואין בה תחרות, סוג תכנית שבישראל לא זוכה לפופולאריות רבה. בארץ היא תופק על ידי טדי הפקות.
הפורמט השני הוא Lip Sync Battle של MTV, שצפוי אף הוא להיות מופק על ידי טדי הפקות. במסגרת התכנית לוקחים סלבס ומבקשים ממנו לעשות גרסת כיסוי לזמר מפורסם. גורם המכיר את הנושא מרים גבה לגבי החלטה זו של קשת, כאשר לדבריו תכנית מסוג זה מתאימה לערוצי נישה ולא כתוכנית בערוץ ברודקאסט גדול.
לצד 2 הפורמטים האלה, קשת נמצאת במגעים עם גורמים בעולם וגם בישראל, ומזמינה לא מעט הפקות. בניגוד לרשת שעדיין לא יודעת האם תתאחד עם גוף שידור אחר (ערוץ 10 למשל) או תפנה לאפיק עצמאי ל-7 ימים בשבוע, בקשת העתיד ברור.
מקשת נמסר: "אנחנו לא מגיבים לתכניות בפיתוח".
מקור: http://www.ice.co.il/media/news/article/451910
למה יש לי הרגשה שכותב הכתבה לא מספר את הכל?
ושזה לא נכון שקשת לא מפרסמים על כל תוכניות הפיתוח שלהם?
רשום בכתבה הזאת "כחלק ממעבר משידור רשיונות" שהם מתכוונים כנראה אל זיכיונות כאשר זה להפף, מזכיון לשדר בתור זכיינית אל רשיון לשדר כל השבוע בערוץ.
ואני עדיין לא בטוח שיש קשר בין זה שזכיינית השידור קשת מחפשת עוד ערוצים לבין זה שהיא מעדיפה שאחרי שערוץ 2 יסגר שהיא לא תתמזג אם רשת, כי היא גם יכולה להתמזג עם רשת בצורה שבכל יום יהיה שידור של שני הזכייניות ואז אפשר למשל לעשות שהשידור של התוכנית לילדים תהיה בשעות הערב לפני החדשות , כולל הצעה של התוכנית מוסיב שידוען מנסה לחקות שיר של זמר אחר.
הנה הוכחה שכן קשת מפרסת על תוכנית פיתוח.
היום בזמן שהיה את טקס פרסי אופיר היה פרומו שבו הראו שקשת
קוראת למי שאחראי על הילדים שלו שהם בגילאי 3-14, להשתתף בתוכנית כשרונות לילדים אבל נראה לי שהתוכנית הזאת מיועדת לכל המשפחה.
http://www.mako.co.il/tv-joinus/new_tal ... 1595820704
אני מנחש שהתוכנית הזאת תהיה אחרי התוכנית של האח הגדול.
ושזה לא נכון שקשת לא מפרסמים על כל תוכניות הפיתוח שלהם?
רשום בכתבה הזאת "כחלק ממעבר משידור רשיונות" שהם מתכוונים כנראה אל זיכיונות כאשר זה להפף, מזכיון לשדר בתור זכיינית אל רשיון לשדר כל השבוע בערוץ.
ואני עדיין לא בטוח שיש קשר בין זה שזכיינית השידור קשת מחפשת עוד ערוצים לבין זה שהיא מעדיפה שאחרי שערוץ 2 יסגר שהיא לא תתמזג אם רשת, כי היא גם יכולה להתמזג עם רשת בצורה שבכל יום יהיה שידור של שני הזכייניות ואז אפשר למשל לעשות שהשידור של התוכנית לילדים תהיה בשעות הערב לפני החדשות , כולל הצעה של התוכנית מוסיב שידוען מנסה לחקות שיר של זמר אחר.
הנה הוכחה שכן קשת מפרסת על תוכנית פיתוח.
היום בזמן שהיה את טקס פרסי אופיר היה פרומו שבו הראו שקשת
קוראת למי שאחראי על הילדים שלו שהם בגילאי 3-14, להשתתף בתוכנית כשרונות לילדים אבל נראה לי שהתוכנית הזאת מיועדת לכל המשפחה.
http://www.mako.co.il/tv-joinus/new_tal ... 1595820704
אני מנחש שהתוכנית הזאת תהיה אחרי התוכנית של האח הגדול.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
אין ספק שכותב הכתבה מסתיר משהו! אני מריח כאן קונספירציה רחבה וקרוב לוודאי שהוא מעורב בפרשת שחיתות מטורפת!odedwe כתב:למה יש לי הרגשה שכותב הכתבה לא מספר את הכל?...
אז אני מבין שאתה טוען שקשת כן מפרסמים את כל תכניות הפיתוח שלהם? כולל הכל? ממש חושפים כל רעיון עתידי? למה להם לעשות את זה?odedwe כתב: ושזה לא נכון שקשת לא מפרסמים על כל תוכניות הפיתוח שלהם?...
Batnun
.
·אני לא רשמתי כל התוכניות אלא במה שהם מעדיפים לפרסם.Batnun כתב:אז אני מבין שאתה טוען שקשת כן מפרסמים את כל תכניות הפיתוח שלהם? כולל הכל? ממש חושפים כל רעיון עתידי? למה להם לעשות את זה?......
Batnun
....
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם האמיתי שלי זה רמי,
גם קשת הגישה בקשה לרישיון
שנה לפני היום ההיסטורי של סגירת ערוץ 2: זכיינית ערוץ 2 קשת, גוף השידור הדומיננטי ביותר בישראל, הגישה היום את הבקשה למעבר לערוץ חדש ברישיון, וזאת במסגרת יישום חוק הרישיונות ופיצול ערוץ 2.
http://www.themarker.com/advertising/1.3107910
אתם חושבים שהמהלך באמת ייצא לפועל? שתי הזכייניות חוזרות ואומרות שאין יכולת להחזיק 3 ערוצים מסחריים וגם שאין להם יכולת כלכלית להקים ערוץ חדש. המהלך באמת יקרה? או שזה רק חלק מהצעדים לדחות שוב ושוב את פיצול ערוץ 22?
שנה לפני היום ההיסטורי של סגירת ערוץ 2: זכיינית ערוץ 2 קשת, גוף השידור הדומיננטי ביותר בישראל, הגישה היום את הבקשה למעבר לערוץ חדש ברישיון, וזאת במסגרת יישום חוק הרישיונות ופיצול ערוץ 2.
http://www.themarker.com/advertising/1.3107910
אתם חושבים שהמהלך באמת ייצא לפועל? שתי הזכייניות חוזרות ואומרות שאין יכולת להחזיק 3 ערוצים מסחריים וגם שאין להם יכולת כלכלית להקים ערוץ חדש. המהלך באמת יקרה? או שזה רק חלק מהצעדים לדחות שוב ושוב את פיצול ערוץ 22?
אם זה נכון מה שרשום בכתבה, שזכיינית קשת גם ביקשה רשיון לשידור במקום זיכיון לשידור, אז זה אומר שזהו, אין יותר הארכת זמן שערוץ 2 ישאר. זה לא כמו אדם שמגיש בקשה להתפטרות ותוך זמן מסויים מותר לבטל את הבקשה הזאת, כי במקרה הזה קשת, באין ברירה הגישה את הבקשה הזאת, כי היתרון של הגשת הבקשה לרשיון שידור בזמן המסויים, זה ההסכם בין זכייניות השידור לבין הרשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו שעל בקשת רשיון שידור, איך שערוץ 2 יסגר, שמיד מותר יהיה למי שהגיש את הבקשה לרשיון בזמן המסוים, לשדר ברשיון, בלי עיכוב של כמה ימים מהזמן של סגירת ערוץ 2.
ואם זה נכון שחדשות 2 תשדרנה בשתי הערוצים גם של קשת וגם של רשת, בינתים נראה לי למשך 5 שנים, במקום שחדשות 2 תשדרנה לאחר סגירת ערוץ 2 רק בחברת שידור אחת, ,אז נראה לי שבנימין נתניהו כועס, כי הוא מעדיף שכמה שפחות אנשים יראו את חדשות ערוץ 2, כי הוא לא אוהב לפעמים את מה שבחדשות ערוץ 2 אומרים בקשר אליו, אבל מה לעשות שיש דברים שגם לדעתי שהציבור צריך לדעת?
ואם זה נכון שחדשות 2 תשדרנה בשתי הערוצים גם של קשת וגם של רשת, בינתים נראה לי למשך 5 שנים, במקום שחדשות 2 תשדרנה לאחר סגירת ערוץ 2 רק בחברת שידור אחת, ,אז נראה לי שבנימין נתניהו כועס, כי הוא מעדיף שכמה שפחות אנשים יראו את חדשות ערוץ 2, כי הוא לא אוהב לפעמים את מה שבחדשות ערוץ 2 אומרים בקשר אליו, אבל מה לעשות שיש דברים שגם לדעתי שהציבור צריך לדעת?
השם האמיתי שלי זה רמי,
רמי שלא תטעה קשת ורשת זה שהם ביקשו רישיון זה לא כי בא להם לבקש פתאום רישיון הם חייבים לפי חוק לבקש עכשיו אם הם רוצים לשדר בנובמבר 2017 מכיוון שהחוק קובע שצריך שנה בדיוק מרגע בקשת רישיון לבין להתחיל לשדר נקווה רק שישדרו hd ולא כמו ערוץ 10 שקיבל רישיון ל15 שנה ועדיין משדר באיכות נוראית
·yaronnn כתב:רמי שלא תטעה קשת ורשת זה שהם ביקשו רישיון זה לא כי בא להם לבקש פתאום רישיון הם חייבים לפי חוק לבקש עכשיו אם הם רוצים לשדר בנובמבר 2017 מכיוון שהחוק קובע שצריך שנה בדיוק מרגע בקשת רישיון לבין להתחיל לשדר נקווה רק שישמרו באיכות hd ולא כמו ערוץ 10 שקיבל רישיון ל15 שנה ועדיין משרד משדר באיכות נוראית...
למה לפי החוק, רשיון לשידור בטלוויזיה מקבלים רק אחרי שנה?
השם האמיתי שלי זה רמי,
הם טוענים בכתבה שקשת מפסיקה את חדשות הלילה כי זה מיותר
http://www.ice.co.il/media/news/article/453900
איך זה מיותר? התוכנית של גורי אלפי לא יכולה להחליף את חדשות הלילה כי סאטירה זה לא חדשות.
אז לי נראה שקשת מעדיפה לא לשדרת את חדשות הלילה זה כדי במקום לשלם כסף יותר לחברת החדשות 2, מבזק זה יותר זול במחיר לשדר כי זה לזמן יותר קצר. שיהיה תוכל לחסוך את הכסף הזה כדי שיהיה לה יותר קל מבחינה כספית לשדר בהמשך ל 7 ימי שידור.
גם אתם בדעה שלי במקרה הזה?
ודרך אגב מבחינת אמינות הכתבה
לפי הכתבה הזאת קשת צריכה לשדר בימי א-ג ורשת בימי ד וחמישי, אבל מי ישדר ביום שישי וביום שאחריו? זאת תעלומה,
ודרך אגב, אם קשת צריכה לשדר בימי א ב ג , אז איך היום יום ב, היה שידור של רשת?
http://www.ice.co.il/media/news/article/453900
איך זה מיותר? התוכנית של גורי אלפי לא יכולה להחליף את חדשות הלילה כי סאטירה זה לא חדשות.
אז לי נראה שקשת מעדיפה לא לשדרת את חדשות הלילה זה כדי במקום לשלם כסף יותר לחברת החדשות 2, מבזק זה יותר זול במחיר לשדר כי זה לזמן יותר קצר. שיהיה תוכל לחסוך את הכסף הזה כדי שיהיה לה יותר קל מבחינה כספית לשדר בהמשך ל 7 ימי שידור.
גם אתם בדעה שלי במקרה הזה?
ודרך אגב מבחינת אמינות הכתבה
לפי הכתבה הזאת קשת צריכה לשדר בימי א-ג ורשת בימי ד וחמישי, אבל מי ישדר ביום שישי וביום שאחריו? זאת תעלומה,
ודרך אגב, אם קשת צריכה לשדר בימי א ב ג , אז איך היום יום ב, היה שידור של רשת?
השם האמיתי שלי זה רמי,
ימי השידור התחלפו היום. היום כבר קשת משדרת ומחר רשת תשדר עד יום שבת.
כל כמה שנים קשת ורשת מתחלפות בימי השידור עדי שיהיה איזון ביניהן מבלי שאחת מהן "תזכה" בימים היותר טובים כל הזמן. אז כל כמה שנים הן מתחלפות. זה חלק מהרישיון שלהן. מאז ששתיהן זכו בזיכיון על ערוץ 22.
כל כמה שנים קשת ורשת מתחלפות בימי השידור עדי שיהיה איזון ביניהן מבלי שאחת מהן "תזכה" בימים היותר טובים כל הזמן. אז כל כמה שנים הן מתחלפות. זה חלק מהרישיון שלהן. מאז ששתיהן זכו בזיכיון על ערוץ 22.