המלצה לטלווזיה עד 50 אינץ בתקציב של עד 3000 לצרכי צפייה בסרטים וסדרות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
נדב12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום חברים,
אני מעוניין לקנות לטלוווזיה לפחות 40 ועד 50 אינץ בתקציב של עד 3000 לצרכי צפייה סטנדרטים בסרטים וסדרות, וגם קצת טלוזיה (כבלים\סלקום ) ..
לרוב אני אני אשתמש בטלוזיה לצפיה בסרטים דרך חיבור מחשב \סטרימר(כמו פיירטיוי או כרוםקאסט) ,כאשר איכות התכנים יהיו גבוהים (720\1080 )

קיבלת המלצה לטלווזיה הבאה :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906288

מה אתם אומרים ? מתאים ?
תודה רבה על העזרה :)

נדב12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

משהו, עזרה ?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

ה-J5500 היא אחלה, יש גם את אחותה חסרת הסמארט, J5100, במחיר נמוך יותר אם זה רלוונטי.
לא חושב שבתקציב הזה יש הרבה אפשרויות נוספות, למעט ה-M7000 "50 של הייסנס. גם היא אופציה מעניינת מאד. וגם תתמוך ב-HDR (בצורה מוגבלת יחסית עקב עוצמת הארה נמוכה), עם טווח צבעים רחב (שוב תאורטי, עוד לא ראיתי ביקורות מקצועיות על הטלויזיה הזו).
ספציפית לצרכים שרשמת הסמסונג תעשה את עבודתה נאמנה. אישית, הייתי מעדיף לקחת מסך עם הפיצ'רים הנוספים שמציעה הייסנס, ולכן כנראה שזאת היתה הבחירה שלי במקרה הנ"ל.

נדב12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה רבה על התשובה . אז אני אקח את הסמסונג כנראה.

יש למשהו אולי המלצה מאיזה חנות להזמין ? (אני גר בחיפה אם זה משנה משהו..)

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #5 

TheCoolest כתב:ה-J5500 היא אחלה, יש גם את אחותה חסרת הסמארט, J5100, במחיר נמוך יותר אם זה רלוונטי.
לא חושב שבתקציב הזה יש הרבה אפשרויות נוספות, למעט ה-M7000 "50 של הייסנס. גם היא אופציה מעניינת מאד. וגם תתמוך ב-HDR (בצורה מוגבלת יחסית עקב עוצמת הארה נמוכה), עם טווח צבעים רחב (שוב תאורטי, עוד לא ראיתי ביקורות מקצועיות על הטלויזיה הזו).
ספציפית לצרכים שרשמת הסמסונג תעשה את עבודתה נאמנה. אישית, הייתי מעדיף לקחת מסך עם הפיצ'רים הנוספים שמציעה הייסנס, ולכן כנראה שזאת היתה הבחירה שלי במקרה הנ"ל.
...
בטוח שהיא תהיה לו טובה לסרטים?
http://ca.rtings.com/tv/reviews/samsung/j5500
אלא אם כן מדובר בדגם אחר בחו"ל, זה לא ציון טוב ממש ביחס לזה שהמטרה העיקרית היא סרטים וסדרות..

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #6 

הציון נמוך כי היא לא תומכת ב24P. אני לא חושב שההייסנס תומכת בנושא הזה גם.
אין למסך local dimming והוא לא כל כך בהיר, וכן, הוא כנראה סובל מעט ממריחות. אבל מאחר ואין באתר את הM7000 לצורך השוואה קשה לדעת עד כמה היא יותר טובה.
כפי שאמרתי, היא תעשה את העבודה. היא לא אידאלית לתנועה מהירה, אבל במרבית הסיטואציות יהיה בסדר.
מצד שני למסך ניגודיות סטטית טובה מאד, אחידות מצויינת בשחורים ואחידות טובה באפורים, זווית צפיה סבירה עבור מסך VA, כיול ראשוני סביר, סמארט טוב וצריכת חשמל לא גבוה.
וכמו שאמרתי, למרות כל זאת, לדעתי הייתי בוחר ב-M7000 אם הייתי במקומו של פותח השרשור.
בנוסף, מסכים תקציביים אחרים בשוק, בסגנון LG קיבלו ציונים פחות טובים מהסמסונג.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

TheCoolest כתב:הציון נמוך כי היא לא תומכת ב24P. אני לא חושב שההייסנס תומכת בנושא הזה גם.
אין למסך local dimming והוא לא כל כך בהיר, וכן, הוא כנראה סובל מעט ממריחות. אבל מאחר ואין באתר את הM7000 לצורך השוואה קשה לדעת עד כמה היא יותר טובה.
כפי שאמרתי, היא תעשה את העבודה. היא לא אידאלית לתנועה מהירה, אבל במרבית הסיטואציות יהיה בסדר.
מצד שני למסך ניגודיות סטטית טובה מאד, אחידות מצויינת בשחורים ואחידות טובה באפורים, זווית צפיה סבירה עבור מסך VA, כיול ראשוני סביר, סמארט טוב וצריכת חשמל לא גבוה.
וכמו שאמרתי, למרות כל זאת, לדעתי הייתי בוחר ב-M7000 אם הייתי במקומו של פותח השרשור.
בנוסף, מסכים תקציביים אחרים בשוק, בסגנון LG קיבלו ציונים פחות טובים מהסמסונג.
...
·http://televisions.reviewed.com/content ... ies-review

http://ca.rtings.com/tv/reviews/hisense/h8c

H8 היא המקבילה ל M7000 אבל אם אני לא טועה הדגם האירופאי טוב יותר(אפשר לראות שזה לא אותו הדגם במדויק לפי המסגרת)

ב RTINGS זה ציון שלדעתי מעולה ל BUDGET TV(ולא חסר טלויזיות שקיבלו ציונים פחות טובים והם ממש לא BUDGET TV)

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #8 

כן ראיתי את הביקורת כבר מזמן.
בכל אופן כל עוד לא מדובר על אותו מסך, או לפחות אחד מקביל בדיוק, קצת קשה לתת למישהו עצות עם ביטחון שאתה צודק ב-100%.
כפי שכבר אמרתי, אני חושב שה-M7000 תהיה עדיפה, וכנראה כמעט מכל בחינה בהשוואה לסמסונג, פשוט אין מידע קונקרטי שאפשר להצביע אליו שמוכיח כך או אחרת.
מצער מאד שהייסנס לא מוכנה לשלוח את המסכים שלהם לאתרי ביקורות מקצועיים עם ציוד מדידה מסודר. הביקורות האחרונות שראיתי היו על הסדרות הקודמות שלהם ב-AVFORUM, ושם הן נתנו תוצאות לא רעות, אך גם לא מזהירות במיוחד.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

TheCoolest כתב:כן ראיתי את הביקורת כבר מזמן.
בכל אופן כל עוד לא מדובר על אותו מסך, או לפחות אחד מקביל בדיוק, קצת קשה לתת למישהו עצות עם ביטחון שאתה צודק ב-100%.
כפי שכבר אמרתי, אני חושב שה-M7000 תהיה עדיפה, וכנראה כמעט מכל בחינה בהשוואה לסמסונג, פשוט אין מידע קונקרטי שאפשר להצביע אליו שמוכיח כך או אחרת.
מצער מאד שהייסנס לא מוכנה לשלוח את המסכים שלהם לאתרי ביקורות מקצועיים עם ציוד מדידה מסודר. הביקורות האחרונות שראיתי היו על הסדרות הקודמות שלהם ב-AVFORUM, ושם הן נתנו תוצאות לא רעות, אך גם לא מזהירות במיוחד.
...
סתם רציתי להוסיף להודעה שלך, לא בקטע של לסתור אותך או משהו :)

נדב12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אגב שכחתי להגיד - אם לא חשוב לי smart tv זה משפיע על ההמלצה שלך ?

נדב12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

בנוסף, מאיפה ניתן לקנות את ה M700 , לא רואה אותה ב zap

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

וואלה שופס, אבי סופר, קרוסאובר ומהיבואן(אקזיט אלקטרוניקס)

נדב12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

ומה לגבי השאלה שאני לא צריך smart tv ? יש דברים שיותר מתאימים אז?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #14 

J5100.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”