קבלת מוצר מאמזון דרך UPS
-
אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בחודשיים האחרונים עשיתי מס" הזמנות בזמנים שונים מאמזון גרמניה , המוצרים נשלחו דרך חברת iparcel עד הארץ ,ובתוך הארץ זה הגיע אליי דרך שליח דואר ,כאשר הוא דואג להתקשר אליי ביום האספקה ולתאם שעה מסוימת. הכל עבר חלק ואין לי תלונות.
לפני כשבוע הזמנתי מוצר מאמזון ספרד. המוצר נשלח עי" UPS , כאשר עד הגעתו לארץ לא היו בעיות והגיע תוך שבוע מרגע ההזמנה.
כך שהיום מוקדם בבוקר ראיתי לפי מס" המעקב באתר של UPS , שהמוצר אמור להגיע אליי במהלך היום, על כן נרשמתי כדי לקבל עידכון ב-sms לנייד בתקווה שיתאמו איתי שעת מסירה. כאשר חזרתי אחה"צ מהעבודה הסתבר לפי מס" המעקב שהשליח ביקר אצלי בצהריים ואני בכלל לא ידעתי מזה.
הנציגה בשרות הלקוחות טוענת שהם לא מתקשרים ,לא מודיעים,ולא מתאמים עם הלקוח מועד אספקה.
אלה על הלקוח לעקוב לפי המספר ולחכות ביום האספקה בכתובת למשלוח .האם זה חוקי,והאם זה המצב עם UPS ?
לפני כשבוע הזמנתי מוצר מאמזון ספרד. המוצר נשלח עי" UPS , כאשר עד הגעתו לארץ לא היו בעיות והגיע תוך שבוע מרגע ההזמנה.
כך שהיום מוקדם בבוקר ראיתי לפי מס" המעקב באתר של UPS , שהמוצר אמור להגיע אליי במהלך היום, על כן נרשמתי כדי לקבל עידכון ב-sms לנייד בתקווה שיתאמו איתי שעת מסירה. כאשר חזרתי אחה"צ מהעבודה הסתבר לפי מס" המעקב שהשליח ביקר אצלי בצהריים ואני בכלל לא ידעתי מזה.
הנציגה בשרות הלקוחות טוענת שהם לא מתקשרים ,לא מודיעים,ולא מתאמים עם הלקוח מועד אספקה.
אלה על הלקוח לעקוב לפי המספר ולחכות ביום האספקה בכתובת למשלוח .האם זה חוקי,והאם זה המצב עם UPS ?
-
אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. בכל אופן לפחות אצלי ב-3 מקרים שליח הדואר התקשר אליי ו-תאם איתי שעת מסירה והכל היה בסדר.
מה שלא הגיוני עם UPS הוא שאם אני מעוניין לקבל את המוצר בכתובת הבית ,אני צריך להפסיד יום עבודה ולהסתגר כל היום בבית ולא לצאת אפילו לרגע לשום מקום. כי כפי שרשמתי הם לא מתאמים שעה או תווך שעות למסירה.
בסופו של דבר סגרתי איתם שישאירו לי את המוצר ביום ראשון באחת התחנות דלק אתה הם עובדים.
מה שלא הגיוני עם UPS הוא שאם אני מעוניין לקבל את המוצר בכתובת הבית ,אני צריך להפסיד יום עבודה ולהסתגר כל היום בבית ולא לצאת אפילו לרגע לשום מקום. כי כפי שרשמתי הם לא מתאמים שעה או תווך שעות למסירה.
בסופו של דבר סגרתי איתם שישאירו לי את המוצר ביום ראשון באחת התחנות דלק אתה הם עובדים.
אצלי ב i-parcel המוצר מגיע למיון ארצי, מנותב למוקד תל אביב.
מחכים לטלפון ממני, מתאמים איתי יום וטווח שעות.
הפריט לא עוזב את המוקד אם אני לא מתקשר.
קצת הזוי...
לעומת זאת UPS השליח מגיע באותו יום שהפריט משוחרר מהמכס, ללא כל תיאום מוקדם.
מחכים לטלפון ממני, מתאמים איתי יום וטווח שעות.
הפריט לא עוזב את המוקד אם אני לא מתקשר.
קצת הזוי...
לעומת זאת UPS השליח מגיע באותו יום שהפריט משוחרר מהמכס, ללא כל תיאום מוקדם.
-
אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

·sky1sky10 כתב:
לעומת זאת UPS השליח מגיע באותו יום שהפריט משוחרר מהמכס, ללא כל תיאום מוקדם....
זה בדיוק מה שלא נתפס אצלי. מדוע לא לתאם יום ושעה עם הלקוח ?
מה שכנראה קורה בפועל איתם, זה שהשליח מקבל רשימה להפצה בקו מסוים ,
ולא מעניין אותם בכלל האם הלקוח יהיה או לא יהיה בעת ביקור השליח, מבחינתם מקסימום
הלקוח יתקשר ואנחנו( ups) נתזז אותו לכל מיני תחנות דלק ו- yellow .