בעיה מוזרה, הטלוויזיה שלי (פיליפס חדשה 42pfa4609/98 ) בHDMI תמיד היתה עושה לי OVER SCAN מעצבן שאין שום דרך להפתר ממנו בתפריטים שלה. פתרון יחיד הוא לחבר בVGA, שמה אין OVER SCAN.
ואז התקנתי ווינדוס 10 במקום openElec וגיליתי שעם הדרייבר הבסיסי של מייקרוסופט אין over scan, אבל איך שהותקן הדריבר של אינטל אוטומטית ע"י הווינדוס אז חזר הover scan המעצבן.
הדריבר של מייקרוסופט ממש איטי אז אי אפשר להשאר איתו ובהגדרות של הINTEL אין כלום, מאוד בסיסי.
זה משהו בזיהוי של הטלוויזיה, יש לה "PC mode" שהיא מזהה איכשהו, והיא לא מזהה נכון את מה שהINTEL משדר.
למישהו יש רעיון איזה הגדרה ה"PC mode" מחפש? עם איזה תוכנה אפשר להתעסק בזה?
בנתיים אני עם VGA כי הוא תמיד PC mode אבל אני אשמח להיות עם הHDMI.
המחשב הוא סיני על בסיס אינטל n2810.
תודה
הטלוויזיה מפעילה Over scan רק כשמותקן הדריבר של Intel
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני די בטוח שיש אופצייה כזו בתפריטים המתקדמים של הצ'יפ הגרפי - הספציפיים של אינטל.
נסה לחפש שם.
נסה לחפש שם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
איזו הגדרה? בגדול אין בממשק של INTEL כלום, רזולוציות וצבעים, אפילו הגדרות כדי לפצות על OVER SCAN (שזה יוצא פחות איכותי מבלי OVERSCAN בכלל) אין שמה.
הOVER SCAN הוא של הטלוויזיה כמובן לא של המחשב, רק צריך לגרום לטלוויזיה לחשוב שזה מחשב.
נזכרתי בהבדל שאולי הוא מה שהשפיע על ההחלטה של הטלוויזיה, בדריבר של מייקרוסופט הרענון היה 64 ובאינטל זה נותן בין 59 ל61.
הOVER SCAN הוא של הטלוויזיה כמובן לא של המחשב, רק צריך לגרום לטלוויזיה לחשוב שזה מחשב.
נזכרתי בהבדל שאולי הוא מה שהשפיע על ההחלטה של הטלוויזיה, בדריבר של מייקרוסופט הרענון היה 64 ובאינטל זה נותן בין 59 ל61.