פנסוניק מול LG: מחשב נוק לא מצליח להכנס לביוס בפנסוניק
שלום,
יש לי 2 טלויזיות. שתיהן HD Ready:
1. LG32LF501Z
2. Panasonic 50X20
מחשב נוק (i36100U) לא מצליח להעלות לביוס בחיבור לפנסוניק. לאחר כ 15 שניות מופיע מסך הפתיחה של חלונות 10.
לעומת זאת, בטלויזיה LG, יש כ 6 שניות בהן ניתן להכנס ל BIOS.
שידרגתי לגירסת ביוס אחרונה בנוק (גירסה 0051), אך לשווא.
הנה הסרטון להמחשת הבעיה.
ניסתי לחבר את הפנסוניק דרך רסיבר / ישירות / לשנות רזולוציה וכו', אך לשווא.
מה ניתן לעשות על מנת להכנס לביוס?
תודה
יש לי 2 טלויזיות. שתיהן HD Ready:
1. LG32LF501Z
2. Panasonic 50X20
מחשב נוק (i36100U) לא מצליח להעלות לביוס בחיבור לפנסוניק. לאחר כ 15 שניות מופיע מסך הפתיחה של חלונות 10.
לעומת זאת, בטלויזיה LG, יש כ 6 שניות בהן ניתן להכנס ל BIOS.
שידרגתי לגירסת ביוס אחרונה בנוק (גירסה 0051), אך לשווא.
הנה הסרטון להמחשת הבעיה.
ניסתי לחבר את הפנסוניק דרך רסיבר / ישירות / לשנות רזולוציה וכו', אך לשווא.
מה ניתן לעשות על מנת להכנס לביוס?
תודה
@mp3lll
אני שומר IMAGE של המכשיר, בעזרת Acronis True Image, ע"ג דיסק און קי.
כאשר יש בעיה עם המכשיר, אני משחזר את ה Image ע"י כניסה לביוס והרצה מהדיסק און קי.
הרזולוציות של המסכים - זהות.
תהייה: איך ניתן לדעת (ברכישת המסך הבאה), אם הטלויזיה תומכת בביוס של נוק או לא?
אני שומר IMAGE של המכשיר, בעזרת Acronis True Image, ע"ג דיסק און קי.
כאשר יש בעיה עם המכשיר, אני משחזר את ה Image ע"י כניסה לביוס והרצה מהדיסק און קי.
הרזולוציות של המסכים - זהות.
תהייה: איך ניתן לדעת (ברכישת המסך הבאה), אם הטלויזיה תומכת בביוס של נוק או לא?
@mp3lll
·אני בתהליכי התקנה של הנוק, אז אני שומר אימג'ים כל מספר ימים, בודק את היציבות של הגדרות הנוק, ואם לא טוב - אני מחזיר לאחור.
אז כן - בימים האלו - אני משתמש באימג'ים כל מספר ימים, עד שזה יהיה יציב ולשביעות רצוני...
האם יש מה לעשות על מנת לראות את הביוס של הנוק בפנסוניק (שימוש ברסיבר שישנה את הרזולוציה וכו')? אם כן - איך?
תודה
·אני בתהליכי התקנה של הנוק, אז אני שומר אימג'ים כל מספר ימים, בודק את היציבות של הגדרות הנוק, ואם לא טוב - אני מחזיר לאחור.
אז כן - בימים האלו - אני משתמש באימג'ים כל מספר ימים, עד שזה יהיה יציב ולשביעות רצוני...
האם יש מה לעשות על מנת לראות את הביוס של הנוק בפנסוניק (שימוש ברסיבר שישנה את הרזולוציה וכו')? אם כן - איך?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יודע שוינדוס מסוגלת ליצור אימג' דרך אופצית הגיבוי המובנת שלה. ואז אתה יכול לעשות ריקוברי מההתקנה של וינדוס. אין צורך לגשת לביוס בשביל זה.
בנוסף, בכל מחשב קיימת האופציה להעלות תפריט לבחירת המדיה ממנה יעלה המחשב מבלי להכנס לביוס בכדי לשנות את סדר הבוט.
בנוסף, בכל מחשב קיימת האופציה להעלות תפריט לבחירת המדיה ממנה יעלה המחשב מבלי להכנס לביוס בכדי לשנות את סדר הבוט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מקישים F8 או F9 או F10 (לא זוכר איזה מהם בדיוק), ואז נפתח חלון גרפי של ווינדוס 10, בו ניתן לבחור להעלות מערכת הפעלה אחרת בנוסף לאופציות שחזור וכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@urielp
אתה לא צריך להגדיר שום דבר.
אין לי NUC, כך שאני לא יודע איזה מקש עושה את זה, כי זה משתנה בין יצרנים, אבל יש מקש אשר מעלה לך רשימה של אפשרויות מהן ניתן להעלות את המחשב.
כמו שאתה לוחץ DEL או F2 כדי להכנס לביוס, כך יש גם את המקש הזה.
אתה לא צריך להגדיר שום דבר.
אין לי NUC, כך שאני לא יודע איזה מקש עושה את זה, כי זה משתנה בין יצרנים, אבל יש מקש אשר מעלה לך רשימה של אפשרויות מהן ניתן להעלות את המחשב.
כמו שאתה לוחץ DEL או F2 כדי להכנס לביוס, כך יש גם את המקש הזה.
@TheCoolest
·תודה: האפשרויות הללו מופיעות לפני עליית המחשב, נכון? אם כן - גם אפשרויות אלו אינן זמינות לי. המסך הראשון שאני רואה הוא של חלונות בלבד.
האם יש אופציה להגדיר למחשב כאשר חלונות עלתה, שבעת העלייה הבאה (!) הוא יריץ מתוך ה DOK?
·תודה: האפשרויות הללו מופיעות לפני עליית המחשב, נכון? אם כן - גם אפשרויות אלו אינן זמינות לי. המסך הראשון שאני רואה הוא של חלונות בלבד.
האם יש אופציה להגדיר למחשב כאשר חלונות עלתה, שבעת העלייה הבאה (!) הוא יריץ מתוך ה DOK?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תפתח את ה-User's manual ותראה איך מעלים את הBIOS או את התפריט לבחירת הכונן.
פשוט תלחץ על הכפתור הזה (לחיצות קצרות) מיד לאחר שאתה מפעיל את המחשב.
פשוט תלחץ על הכפתור הזה (לחיצות קצרות) מיד לאחר שאתה מפעיל את המחשב.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
המלצה שלי:
תחבר את המחשב למסך שתוכל להכנס לביוס. שם יש לך אפשרות לסדר את העדיפויות של הכוננים מהם המחשב עולה.
תשים removable\usb או משהו כזה לפני ה-SSD.
כך כשתחבר USB שניתן לעשות ממנו בוט המחשב יעלה ממנו, אם לא, אז הוא יעלה רגיל מה-SSD.
תחבר את המחשב למסך שתוכל להכנס לביוס. שם יש לך אפשרות לסדר את העדיפויות של הכוננים מהם המחשב עולה.
תשים removable\usb או משהו כזה לפני ה-SSD.
כך כשתחבר USB שניתן לעשות ממנו בוט המחשב יעלה ממנו, אם לא, אז הוא יעלה רגיל מה-SSD.