אני משתמש ב"קודי בלחיצת כפתור"http://www.hometheater.co.il/vt248261.html
(חייב לציין שזה מאוד נוח) ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף לשם את ערוצי הספורט על מנת שאוכל לראות משחקים בשידור חי?
לגבי צפייה בספורט
-
TheGoodOne
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
·TheGoodOne כתב:אני משתמש ב"קודי בלחיצת כפתור"http://www.hometheater.co.il/vt248261.html
(חייב לציין שזה מאוד נוח) ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף לשם את ערוצי הספורט על מנת שאוכל לראות משחקים בשידור חי?...
אתה יכול להוסיף הרחבות לקודי דרך הוספת מאגר הרחבות ואו דרך קובץ הרחבה שלא מחולץ.של ZIP.
אני מנחש שהשאלה הבאה שלך תהיה איך מקבלים הרחבה כזאת לקודי.כדי לצפות במשחקים של צרלטון ספורט 1 וספורט 2.
אז אני עונה מעכשיו ש
אני מעדיף שלא לפרט פה על הרחבות מיוחדות לקודי של משחקי ספורט בשידור חי
בטח שלא בתקופה של עכשיו שצרלטון לחוצים וכועסים על ישראלים שמשתמשים בהרחבות כאלה בקודי שצרלטון לא מקבלת על זה את הכסף שצריך ושהם שילמו המון כסף בשביל הזכויות האלה בישראל.
אם זה חשוב לך ואתה מאמין שיש לך זכות לצפות במשחקים חיים בהרחבה כזאת, אז תחפש באינטרנט, אולי תמצא, אבל אחריות בצפיה משם היא שלך.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
-
TheGoodOne
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אין דרך לצפות במשחקי ספורט דרך מה שהתקנתי על הקודי?odedwe כתב:·......
אתה יכול להוסיף הרחבות לקודי דרך הוספת מאגר הרחבות ואו דרך קובץ הרחבה שלא מחולץ.של ZIP.
אני מנחש שהשאלה הבאה שלך תהיה איך מקבלים הרחבה כזאת לקודי.כדי לצפות במשחקים של צרלטון ספורט 1 וספורט 2.
אז אני עונה מעכשיו ש
אני מעדיף שלא לפרט פה על הרחבות מיוחדות לקודי של משחקי ספורט בשידור חי
בטח שלא בתקופה של עכשיו שצרלטון לחוצים וכועסים על ישראלים שמשתמשים בהרחבות כאלה בקודי שצרלטון לא מקבלת על זה את הכסף שצריך ושהם שילמו המון כסף בשביל הזכויות האלה בישראל.
אם זה חשוב לך ואתה מאמין שיש לך זכות לצפות במשחקים חיים בהרחבה כזאת, אז תחפש באינטרנט, אולי תמצא, אבל אחריות בצפיה משם היא שלך....
·TheGoodOne כתב:
אין דרך לצפות במשחקי ספורט דרך מה שהתקנתי על הקודי?.........
קשה לי להאמין שמפתח הויזארד הזה יסתכן בדבר כזה.
כי זה יותר גרוע מ, רק לצפות בשידור.
אולי בהמשך צרלטון יהיו יותר רגועים אז יהיה על מה לדבר.
אז בינתים באתר אינטרנט שהוא מאוד מפורסם כמו זה, יש לי עדיפות להיות יותר זהיר בנושא של צפיה בספורט שלא מאתר רישמי.
השם האמיתי שלי זה רמי,