מה עדיף? רסיבר פיוניר vsx 520 או vsx 423k - קצת דחוף.. תודה:)
היי לכולם, קצת חדש פה.. אבל יצא לי לקרוא לא מעט. אז קודם כל תודה רבה ויישר כח על העזרה לכולם..
קצת מבולבל אז סליחה מראש על שאלות התם.
בגדול
מתלבט בין רסיבר (יד שניה) , פיוניר:
520 או 423
ממה שאני מבין ה520 הוא מסדרה 5 כלומר יותר טובה אולם הוא ישן יותר לדעתי מ 2010 לערך.
לעומתו יש את ה 423 שהוא חדיש יותר משנת 2013, אבל מסדרה 4.
מה דעתכם? ממש לא יודע מה לבחור.
רסיבר יד שנייה זה בסדר?
אני לא אודיופיל כזה גדול אגב, לא מתכוון לשדרג את המערכת רמקולים למשהו יקר. אולי ל tannoy tfx 5.1 יד שניה או jbl cinema 510 חדש
פשוט עם הטלוויזיה החדשה חשבנו לרענן קצת ולקבל 'סראונד' אמיתי 5.1 ולא סטריאו כמו שהיה עד כה.
(קצת נתונים, מחירם דיי זהה, שניהם יד 2, לאחרונה שודרגה הטלןויזיה ל lg lf650y, הרסיבר ימאאה הישן נמכר עקב חוסר בכניסות דיגטליות, כרגע נשארו 2 רצפתיים ימאאה ns-g40, ו2 סטיליטיים אחוריים תלוים על הקיר, דגם לא ידוע)
אגב, האופציה החלופית היא סאונד בר במקום לקנות את הרסיבר והרמקולים, חשבתי על ההרמן קרדון sb26 יד שנייה , אבל מביקורות שקראתי פה, הבנתי שלא מומלץ ללכת על סאונד בר. במיוחד שכבר יש תשתית בקירות.
אשמח לקצת סדר בבלאגן. תודה מראש.
קצת מבולבל אז סליחה מראש על שאלות התם.
בגדול
מתלבט בין רסיבר (יד שניה) , פיוניר:
520 או 423
ממה שאני מבין ה520 הוא מסדרה 5 כלומר יותר טובה אולם הוא ישן יותר לדעתי מ 2010 לערך.
לעומתו יש את ה 423 שהוא חדיש יותר משנת 2013, אבל מסדרה 4.
מה דעתכם? ממש לא יודע מה לבחור.
רסיבר יד שנייה זה בסדר?
אני לא אודיופיל כזה גדול אגב, לא מתכוון לשדרג את המערכת רמקולים למשהו יקר. אולי ל tannoy tfx 5.1 יד שניה או jbl cinema 510 חדש
פשוט עם הטלוויזיה החדשה חשבנו לרענן קצת ולקבל 'סראונד' אמיתי 5.1 ולא סטריאו כמו שהיה עד כה.
(קצת נתונים, מחירם דיי זהה, שניהם יד 2, לאחרונה שודרגה הטלןויזיה ל lg lf650y, הרסיבר ימאאה הישן נמכר עקב חוסר בכניסות דיגטליות, כרגע נשארו 2 רצפתיים ימאאה ns-g40, ו2 סטיליטיים אחוריים תלוים על הקיר, דגם לא ידוע)
אגב, האופציה החלופית היא סאונד בר במקום לקנות את הרסיבר והרמקולים, חשבתי על ההרמן קרדון sb26 יד שנייה , אבל מביקורות שקראתי פה, הבנתי שלא מומלץ ללכת על סאונד בר. במיוחד שכבר יש תשתית בקירות.
אשמח לקצת סדר בבלאגן. תודה מראש.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כמה אתה רוצה להשקיע?
@טלHD
·
היי, רשמתי, המחיר של שני הרסבירים דיי דומה (נע באזור 600 ש"ח).
הסט רמקולים, (במידה ואשדרג) - כרגע יש לי רמקולים אומנם לא 5.1, אין סאב ואין סנטר) הם: ,510 jbl חדש בדיוטי 200$, tannoy tfx יד 2 באזור 1000.
ואם אני קונה מקרן קול יד 2 (HS26) באזור 1000 ש"ח (וכמובן "חוסך את המגבר והרמקולים מאידך) .
מה דעתך?
תודה מראש!
·
הסט רמקולים, (במידה ואשדרג) - כרגע יש לי רמקולים אומנם לא 5.1, אין סאב ואין סנטר) הם: ,510 jbl חדש בדיוטי 200$, tannoy tfx יד 2 באזור 1000.
ואם אני קונה מקרן קול יד 2 (HS26) באזור 1000 ש"ח (וכמובן "חוסך את המגבר והרמקולים מאידך) .
מה דעתך?
תודה מראש!
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
ארבעה דברים שמשנים לדעתי:
1. מספר כניסות HDMI ברסיבר - חשוב כי אי אפשר להרחיב.
2. פורמטי סאונד נתמכים - עדיף רסיבר שתומך בTrueHD וכו' על פני רסיבר שיודע לעשות רק DTS או DD.
3. שליטה דרך רשת - לטעמי סופר חשוב, לא יודע כמה זה חשוב לך.
4. איכות ההגברה - במקרה שלך הכי פחות חשוב.
שקלל את הנתונים הנ"ל ותדע איזה רסיבר יותר מתאים לך. אני הייתי הולך על החדש יותר כיוון שלדעתי האישית מאוד ההגברה של פיוניר כבר כמה שנים לא משהו, מה שהופך את נקודה מספר 4 לפחות רלוונטית.
1. מספר כניסות HDMI ברסיבר - חשוב כי אי אפשר להרחיב.
2. פורמטי סאונד נתמכים - עדיף רסיבר שתומך בTrueHD וכו' על פני רסיבר שיודע לעשות רק DTS או DD.
3. שליטה דרך רשת - לטעמי סופר חשוב, לא יודע כמה זה חשוב לך.
4. איכות ההגברה - במקרה שלך הכי פחות חשוב.
שקלל את הנתונים הנ"ל ותדע איזה רסיבר יותר מתאים לך. אני הייתי הולך על החדש יותר כיוון שלדעתי האישית מאוד ההגברה של פיוניר כבר כמה שנים לא משהו, מה שהופך את נקודה מספר 4 לפחות רלוונטית.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
היי,
תודה רבה על התגובה.
מה אני יכול לעשות עם שליטה דרך רשת? ל 423 יש אפשרות כזאת?
אגב, אם אקנה סט חדש, JBL 510 או עדיף את ה tannoy tfx? (או משהו אחר בסביבות 1000 ש"ח / אין לי בעיה עם יד 2) .
או שבתקציב כזה עדיף להישאר עם הימאה שלי ns g40? (ואולי להוסיף סנטר) .(כולל שיקולי האסטתיקה להם יש גם משקל ב5.1 )
תודה רבה על התגובה.
מה אני יכול לעשות עם שליטה דרך רשת? ל 423 יש אפשרות כזאת?
אגב, אם אקנה סט חדש, JBL 510 או עדיף את ה tannoy tfx? (או משהו אחר בסביבות 1000 ש"ח / אין לי בעיה עם יד 2) .
או שבתקציב כזה עדיף להישאר עם הימאה שלי ns g40? (ואולי להוסיף סנטר) .(כולל שיקולי האסטתיקה להם יש גם משקל ב5.1 )
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
עם שליטת רשת אתה יכול לשלוט על הרסיבר עם אפליקציה בטלפון שלך.
לא יודע אם ל423 יש או אין שליטת רשת, אני דוגל בלתת חכה, לא דג.
בנוגע להתלבטויות הרמקולים, אני לא מכיר את הדגמים שציינת אבל אני מבטיח לך שרמקולים ב1,000 שקל היום טובים ואיכותיים פחות מרמקולים שקנית לפני עשר או עשרים שנים בסכום דומה.
לא יודע אם ל423 יש או אין שליטת רשת, אני דוגל בלתת חכה, לא דג.
בנוגע להתלבטויות הרמקולים, אני לא מכיר את הדגמים שציינת אבל אני מבטיח לך שרמקולים ב1,000 שקל היום טובים ואיכותיים פחות מרמקולים שקנית לפני עשר או עשרים שנים בסכום דומה.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
@haimpk
·
הי, תודה לעונים..! מוערך מאד.
מסכים איתך, ולכן היום שמעתי את ה tannoy, לא היה להם את ה jbl. לא מומחה גדול למוזיקה.. אבל בחדר סגור(סלוןחללית) היה נשמע טוב , מניח שישמע אחרת בסלון יותר פתוח. ובכל מקרה, קשה לדעת כשאין אחד מול השני. המוכר שם אמר שהטאנויי רמה מעל הג'י בי אל, מישהו יכול לאשר? מבחינת איכות הרכיבים?
מכירים מקום שיש את כולם? הכנסתי למשוואה גם את ה jbl cinema 610.
שוב.. תודה רבה.
·
הי, תודה לעונים..! מוערך מאד.
מסכים איתך, ולכן היום שמעתי את ה tannoy, לא היה להם את ה jbl. לא מומחה גדול למוזיקה.. אבל בחדר סגור(סלוןחללית) היה נשמע טוב , מניח שישמע אחרת בסלון יותר פתוח. ובכל מקרה, קשה לדעת כשאין אחד מול השני. המוכר שם אמר שהטאנויי רמה מעל הג'י בי אל, מישהו יכול לאשר? מבחינת איכות הרכיבים?
מכירים מקום שיש את כולם? הכנסתי למשוואה גם את ה jbl cinema 610.
שוב.. תודה רבה.
@pessik
·
אני מסכים לחלוטין .. זה חוזר על עצמו בהרבה שרשורים בפורם ואני בהחלט יכול להבין מדוע..
(לצורך העניין שמעתי אתמול את הסאונד בר של הרמן קרדון SB26 ולא התחברתי , למרות שיש ביקורות מעולות).
הבעיה היא שמאחר ואני קונה יד 2 (ובנוסף אין שום חנות שניתן לשמוע בה את שניהם) העצות שלכם בעלי הנסיון שוות זהב.
מה גם שהשמיעה בחנות לא בדיוק תואמת לתנאים בבית (סלון פתוח) .
בכל מקרה, ראיתי שסט חדש של הטנוי עולים 250 פאונד וה ג'י.בי.אל 610 עולים 350. לא מצליח להבין ממה נובעים הפערים האמת. כנראה מיתוג. (לא?)
למרות שזה מוזר כי יש עליו הרבה פחות ביקורות גם פה בפורום וגם ברשת...
סה"כ אני משתמש ביתי ממוצע.. מעריך ששניהם יתנו חווית קולנוע סבירה פלוס.
בכל מקרה.. ממש תודה לכולם. מעריך מאוד.
·
אני מסכים לחלוטין .. זה חוזר על עצמו בהרבה שרשורים בפורם ואני בהחלט יכול להבין מדוע..
(לצורך העניין שמעתי אתמול את הסאונד בר של הרמן קרדון SB26 ולא התחברתי , למרות שיש ביקורות מעולות).
הבעיה היא שמאחר ואני קונה יד 2 (ובנוסף אין שום חנות שניתן לשמוע בה את שניהם) העצות שלכם בעלי הנסיון שוות זהב.
מה גם שהשמיעה בחנות לא בדיוק תואמת לתנאים בבית (סלון פתוח) .
בכל מקרה, ראיתי שסט חדש של הטנוי עולים 250 פאונד וה ג'י.בי.אל 610 עולים 350. לא מצליח להבין ממה נובעים הפערים האמת. כנראה מיתוג. (לא?)
למרות שזה מוזר כי יש עליו הרבה פחות ביקורות גם פה בפורום וגם ברשת...
סה"כ אני משתמש ביתי ממוצע.. מעריך ששניהם יתנו חווית קולנוע סבירה פלוס.
בכל מקרה.. ממש תודה לכולם. מעריך מאוד.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·Raananc כתב:@טלHD
·
מה דעתך?
תודה מראש!...
גם ככה מדובר ברסיברים ברמת כניסה, לפחות תפנק את עצמיך בחדש. תרכוש מהדיוטי ב 200$ פיוניר 329.
@טלHD
·
תודה
- לא הייתי בטוח שהם עדיין מוכרים היות ובאתר לא ראיתי אותו והמפרט ממש דומה.
קניתי כבר את ה 423 ב 500 ש"ח - בכל זאת הבדל של 55% (:
לגבי הרמקולים , אם אתה מכיר אחד מהדגמים , אשמח לשמוע את דעתך לגבי ה JBL 610 / Tannoy tfx..
(יכול לרכוש כמעט באותו מחיר)
תודה מראש.
·
תודה
- לא הייתי בטוח שהם עדיין מוכרים היות ובאתר לא ראיתי אותו והמפרט ממש דומה.
קניתי כבר את ה 423 ב 500 ש"ח - בכל זאת הבדל של 55% (:
לגבי הרמקולים , אם אתה מכיר אחד מהדגמים , אשמח לשמוע את דעתך לגבי ה JBL 610 / Tannoy tfx..
(יכול לרכוש כמעט באותו מחיר)
תודה מראש.