שרשור תגובות: חברת GoPro מציגה את הרחפן הראשון שלה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
הוא נראה הרבה פחות מתוחכם מהמקבילה (היקרה יותר) של DJI.
השאלה עד כמה שוק הרחפנים יגדל מעבר למה שהוא היום. האם לדעתכם רחפנים זה הדבר הבא?
ממה שאני אישית ראיתי רחפנים גדולים כאלה זה משהו שדורש מיומנות (בניגוד לשימוש בגו פרו) ושזה לאו דווקא מושך את הקהל הרחב. אישית אני ממש נהנה להטיס ולצלם עם רחפן אבל לא הצלחתי להדביק את סביבתי ואני מכיר יחסית לא המון אנשים שממש נדבקו לרעיון הזה.
השאלה עד כמה שוק הרחפנים יגדל מעבר למה שהוא היום. האם לדעתכם רחפנים זה הדבר הבא?
ממה שאני אישית ראיתי רחפנים גדולים כאלה זה משהו שדורש מיומנות (בניגוד לשימוש בגו פרו) ושזה לאו דווקא מושך את הקהל הרחב. אישית אני ממש נהנה להטיס ולצלם עם רחפן אבל לא הצלחתי להדביק את סביבתי ואני מכיר יחסית לא המון אנשים שממש נדבקו לרעיון הזה.
- juniortabak
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מאד מרשים ביחוד שמסתכלים על המתחרים.
חבילה מרשימה לחובבי האקסטרים.
גם הסוללות לא נורא יקרות ביחס למתחרים.
גו פרו צריכה לקחת בחשבון שבקרוב מאד שזה בימים הקרובים יוצא מוצר חדש מ DJI שהוא בנוי בדיוק על אותו קונספט.
אני מחזיק ב DJI 4 ומאושר עד השמיים הinspire 1 v2 בדרך ואז אני מאמין שאני יהיה יותר מאושר.... לא ממש רואה איך הגו פרו משתווה לDJI 4 אבל נחייה ונראה.
חבילה מרשימה לחובבי האקסטרים.
גם הסוללות לא נורא יקרות ביחס למתחרים.
גו פרו צריכה לקחת בחשבון שבקרוב מאד שזה בימים הקרובים יוצא מוצר חדש מ DJI שהוא בנוי בדיוק על אותו קונספט.
אני מחזיק ב DJI 4 ומאושר עד השמיים הinspire 1 v2 בדרך ואז אני מאמין שאני יהיה יותר מאושר.... לא ממש רואה איך הגו פרו משתווה לDJI 4 אבל נחייה ונראה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים