גודל או איכות?
אהלן,
אני מחפש מסך חדש לסלון, מרחק צפיה של כ-3.5 מטר.
התוכן הוא תמהיל של ערוצי עידן+ דרך סלקום TV, תכני HD מה-VOD שלהם ומהרשת, וכמובן מנוי 4K בנטפליקס.
אני מחפש מסך תומך HDR.
תקציב מועדף: 8K, אפשר למתוח במידת הצורך, אבל מעדיף שלא.
עשיתי סיבוב בכמה חנויות, שמעתי המלצות כנות יותר ופחות של מוכרים (<אהמ> טרקלין חשמל), וצמצמתי את האופציות ל-2 מסכים:
בצד האיכות - פנסוניק DX700 החדשה, 58" - תמונה מעולה בכל התכנים שבחנתי, תענוג של מסך
בצד הכמות - הייסנס M7000 בגודל 65" - בעיות ב-HDR שצפויות להיפתר בקרוב, תמונה טובה אבל לא ברמה של הפנסוניק, אבל המון מסך במעט כסף.
הפערים במחיר לא משמעותיי עבורי, אבל פנסוניק 65" זה כבר מעבר למה שתכננתי להקציב למסך.
אז מה אתם אומרים: גודל או איכות, או אולי משהו אחר?
אני מחפש מסך חדש לסלון, מרחק צפיה של כ-3.5 מטר.
התוכן הוא תמהיל של ערוצי עידן+ דרך סלקום TV, תכני HD מה-VOD שלהם ומהרשת, וכמובן מנוי 4K בנטפליקס.
אני מחפש מסך תומך HDR.
תקציב מועדף: 8K, אפשר למתוח במידת הצורך, אבל מעדיף שלא.
עשיתי סיבוב בכמה חנויות, שמעתי המלצות כנות יותר ופחות של מוכרים (<אהמ> טרקלין חשמל), וצמצמתי את האופציות ל-2 מסכים:
בצד האיכות - פנסוניק DX700 החדשה, 58" - תמונה מעולה בכל התכנים שבחנתי, תענוג של מסך
בצד הכמות - הייסנס M7000 בגודל 65" - בעיות ב-HDR שצפויות להיפתר בקרוב, תמונה טובה אבל לא ברמה של הפנסוניק, אבל המון מסך במעט כסף.
הפערים במחיר לא משמעותיי עבורי, אבל פנסוניק 65" זה כבר מעבר למה שתכננתי להקציב למסך.
אז מה אתם אומרים: גודל או איכות, או אולי משהו אחר?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ממרחק של 3.5 מסך "55 יהיה קטן. אני חושב ש-"58 לא ירגיש הרבה יותר גדול, תצטרך לבדוק האם זה מספיק גדול עבורך או לא, ולהחליט מה אתה מעדיף.
בהייסנס מדובר על שטח מסך גדול ב26% מהפנסוניק, הבדל מורגש לדעתי.
בהייסנס מדובר על שטח מסך גדול ב26% מהפנסוניק, הבדל מורגש לדעתי.