המלצות לטלוויזיה LED באיזור ה50" FullHD
שלום,
אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה, ואני צריך קצת הכוונה והמלצות.
בגדול, אנחנו בעיקר רואים סרטים וסדרות באיכויות הגבוהות של 1080p.
גודל: 48-52 אינץ' (המרחק צפיה באיזור ה3 מטר)
רזולוציה: FullHD (האם שווה להשקיע ב4k? אם נכנס בתקציב)
חברות: Sony, Samsung, Panasonic.
קעורה: אופציה, מה דעתכם?
שימושים: בעיקר סרטים וסדרות
מחיר: 3500-4000 (מעט גמיש)
אשמח למספר המלצות כדי שאוכל לבחון ולדעת גם פחות או יותר על מה להסתכל כשאני אלך לחנויות.
תודה רבה!
אשמח למספר המלצות כדי שאוכל לבחון ולדעת גם פחות או יותר על מה להסתכל כשאני אלך לחנויות.
תודה רבה!
נערך לאחרונה על ידי smores ב 20/09/2016 16:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
לאן מיועדת הטלוויזיה, האם זווית הצפייה תהיה מול הטלוויזה, או שגם צופים מהצד?asafsarid כתב:שלום,
תודה רבה!...
רוב הצפייה נעשית בחלל חשוך או מואר?
הטלויזיה מיועדת לסלון, רוב הצפיה תהיה מול הטלויזיה (לא זווית משמעותית).Danni כתב:לאן מיועדת הטלוויזיה, האם זווית הצפייה תהיה מול הטלוויזה, או שגם צופים מהצד?......
רוב הצפייה נעשית בחלל חשוך או מואר?...
סרטים אנחנו בד"כ רואים בחושך, סדרות וטלויזיה רגילה אנחנו רואים כאשר החדר מואר.
תודה!
@asafsarid
שאלה אחרונה
מהו מקור הצפייה העיקרי? האם רוב הסרטים והסדרות הם דרך הממיר, Netflix, או הורדה ישירה מהאינטרנט?
אם דרך הממיר אז הייתי ממליץ על הKU7000 שנכנסת לך בתקציב, הבעיה היא שברגע שמקור הצפייה הוא לא דרך הממיר, (ב24P) מתקיימת תופעת הJudder שדובר עליה רבות בפורום.
שאלה אחרונה
מהו מקור הצפייה העיקרי? האם רוב הסרטים והסדרות הם דרך הממיר, Netflix, או הורדה ישירה מהאינטרנט?
אם דרך הממיר אז הייתי ממליץ על הKU7000 שנכנסת לך בתקציב, הבעיה היא שברגע שמקור הצפייה הוא לא דרך הממיר, (ב24P) מתקיימת תופעת הJudder שדובר עליה רבות בפורום.
בגדול, סרטים וסדרות אנחנו רואים דרך קודי, בין אם זה מתוסף או מהזרמה משרת/מהמחשב.Danni כתב:@asafsarid
שאלה אחרונה
אם דרך הממיר אז הייתי ממליץ על הKU7000 שנכנסת לך בתקציב, הבעיה היא שברגע שמקור הצפייה הוא לא דרך הממיר, (ב24P) מתקיימת תופעת הJudder שדובר עליה רבות בפורום....
יהיה גם ממיר בקרוב, אבל סרטים וסדרות עדיין נראה דרך האינטרנט ולא מהממיר.
אני הייתי במקומך קונה עדיין את הKU7000, כי לא ראיתי אלטרנטיבה טובה יותר עם פאנל VA (שאני מאמין שיעשה איתך חסד יותר מIPS). ממליץ לחכות לעוד תגובותasafsarid כתב:בגדול, סרטים וסדרות אנחנו רואים דרך קודי, בין אם זה מתוסף או מהזרמה משרת/מהמחשב.......
יהיה גם ממיר בקרוב, אבל סרטים וסדרות עדיין נראה דרך האינטרנט ולא מהממיר....