עזרה בחיבור רסיבר למחשב דרך תחנת עגינה יעודית

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5168
נתן תודות: 1066 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, יש לי בעיה מסויימת, מחשב נייד lenovo thinkpad e440, רסיבר marantz sr 5010, תחנת עגינה onelink dock station e440 מקורית.
הבעיה היא כזאת בלי חיבור לתחנת עגינה ( חיבור ישיר למחשב) אני מקבל את הפורמט של הסרט כמו שהורדתי אותו, שזה מצויין, הבעיה מתחילה שמחברים את תחנת העגינה, אותו כבל hdmi, אותו סרט, בפורמט dolby tru hd אני מקבל pcm 5.1.

בפורמט dts master audio אני לא שומע קול בכלל ברמקולים ובסיגנל של הרסיבר, ממה שהוא מקבל מהמחשב אין כלום בסימונים בתצוגע על תצורת רמקולים, לא מקבל כלום בקיצור אבל יש תמונה

Dts hd רגיל מקבל אין בעיה שומעים ורואים.

Dolby digital רגיל גם מקבל רואים ושומעים.

עכשיו בתבלה ששנכנסים דרך החץ בווינדוס למתה בצד שמאל שנקראת live audio או משהו דומה, אם אני מסמן בוי את dolby tru hd אז אני בכלל לא מקבל שמע בשום סרט שאני יסים אחרי זה.

בקיצור בלי התחנת עגינה אני מקבל הכל כמו שצריך. אבל שאני מתחבר אליה הכל משתנה ונהיה סלט.

חברים בבקשה תנסו לעזור לי.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

לא דיברנו על זה ודורון עזר לך?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

@mp3lll
נכון הוא נתן את העצות שלו,הורדתי vlc, והוא לא עובד כמו שצריך והורדתי את כל הקודקים שצריך ואמרתי לך עכשיו יש שינויים. לקחתי את המחשב שלי לחבר שלי חברנו אותו ישירות לרסיבר פיוניר שלו שאפילו הוא קצת ישן, הרסיבר זהה הכל ונתן פורמט מה שצריך. חזרתי הבית הדלקתי אותו סרט רק שחברתי לתחנת עגינה באותו נגן אותו דבר הכל, אצלי נותן pcm? נו מה תגיד עכשיו? חבר הבעיה. הוצאתי מהתחנת עגינה חברתי למחשב ישירות והכל זורם ונותן פורמט מה שצריך. יש בעיה עם תחנת העגינה מישהו נתקל בזה יודע מה לעשות?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

משוואה פשוטה, התחנת עגינה לא יודעת להוציא.
שזה הגיוני תחנת עגינה מיועדת לעבודה עיסקית ולא למולטמדיה.

תברר מול לנובו, בשביל זה הם שם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

@mp3lll
הכל יכול להיות, היא כן מוציאה פורמטים מסויימים, הכי קטע לפני שקניתי שאלתי, וזה שמכר לי יודע אתזה, מצחיק בכלל שמחשב מדגם מסויים מוציא פורמטים מסויימים והתחנת עגינה של הדגם הספציפי הזה מגבילה אותך בפורמט כאשר אתה מחבר אליה את המדייה.

בכל אופן אם אכן יש פיתרון אני ישמח לשמוע עליו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”