כיצד להקליט מהטלויזיה למחשב ועם איזה תוכנה?
טוב, אז הוצאתי איזה כרטיס טלויזיה ממש ממש ישן מהבוידעם וחיברתי אותו, למרבה הפתעתי הוא עבד והצלחתי לראות איתו שידורי HOT כאשר חיברתי אותו לממיר דיגיטלי.
עכשיו, אני מעוניין ללמוד קצת על איך בדיוק מקליטים למחשב ועם איזה תוכנה מומלץ להשתמש.
אני זקוק לתוכנה שאני אוכל לתכנת בה זמן מסויים שבו תתחיל להקליט וימים קבועים וכן הלאה כאשר ההקלטה היא בפורמט XVID ובאיכות הטובה ביותר האפשרית.
עכשיו, אני מעוניין ללמוד קצת על איך בדיוק מקליטים למחשב ועם איזה תוכנה מומלץ להשתמש.
אני זקוק לתוכנה שאני אוכל לתכנת בה זמן מסויים שבו תתחיל להקליט וימים קבועים וכן הלאה כאשר ההקלטה היא בפורמט XVID ובאיכות הטובה ביותר האפשרית.
הבעיה העיקרית עם כרטיסי TV ישנים היא שהם לא כוללים מקודד MPEG בחומרה ולכן אין כמעט תמיכה בהם בתוכנות ה- PVR העיקריות. נסה את GB-PVR ו-MEDIA PORTAL החינמיות. ל-BEYOND TV (לא בחינם) גם צריכה להיות תמיכה בכרטיסי מסך ללא מקודד MPEG בחומרה.
תוכנות אלו מבוססות לוח משדרים כך שניתן להקליט לפיו (הקלטות של סדרות והקלטות בודדות).
האם אתה יודע את דגם/סוג הכרטיס TV שלך?
אורן.
תוכנות אלו מבוססות לוח משדרים כך שניתן להקליט לפיו (הקלטות של סדרות והקלטות בודדות).
האם אתה יודע את דגם/סוג הכרטיס TV שלך?
אורן.
כן...זה כרטיס מאוד מאוד ישן של חברת TEKRAM מדגם M205.
לפי הבנתי הצ'יפ שלו זה הBT848 שזה צ'יפ מאוד מאוד נפוץ בקרב כרטיסי טלויזיה ישנים.
השאלה היא, אם הכרטיס לא כולל מקודד MPEG, זאת אומרת שאני צריך להקליט ללא כיווץ ואז להמיר לXVID? או שאין קשר?
את BEYOND TV ניסיתי אבל לא הצלחתי להפעיל כל כך.
אני אנסה את השאר, תודה.
לפי הבנתי הצ'יפ שלו זה הBT848 שזה צ'יפ מאוד מאוד נפוץ בקרב כרטיסי טלויזיה ישנים.
השאלה היא, אם הכרטיס לא כולל מקודד MPEG, זאת אומרת שאני צריך להקליט ללא כיווץ ואז להמיר לXVID? או שאין קשר?
את BEYOND TV ניסיתי אבל לא הצלחתי להפעיל כל כך.
אני אנסה את השאר, תודה.