סלקום TV מרחיבה את היצע הערוצים שלה ללא תשלום נוסף עם כניסתם של Food Network, Fine Living, Travel Channel, לממיר המיוחד שלה, באיכות HD ובתרגום מלא לעברית.
wegabi הממיר במתכונת הנוכחית תומך בשידורי HD שסלקום מספקים, אתה מקבל 1080P ברוב התחנות, איזה איכות שידור יש להגביר?
ArielAberjil המסיבת עיתונאים הייתה לרגל כניסת ערוצי פנאי לחבילת הערוצים הבסיסית בסלקום, דבר שלא היה מעולם ועכשיו מהווה תחרות בפני השחקניות הרציניות, כמו כן חתימת החוזה מול הספק החדש מה שיפתח דלתות בהמשך לעוד תחנות ותכנים בעולם ה-VOD.
הממיר יעבוד פיקס עם תשתית הוט ועובד כבר פיקס עם תשתית הוט ע"י מתאמי מוקה, אתה מבלבל עם השוק הסיטונאי שכרגע רק עם בזק אפשרי ולא עם הוט.
כמו שציינתי בשרשור המקביל, מתוקף היותנו משדרים את התוכן בעבור סלקום - אני צופה בערוצים מזה כשבועיים.
את ערוץ Fine Living גם אני וגם אשתי מאוד אוהבים, כ"כ שבאחרים לא נגעתי .
Itay_Pollak כתב:כמו שציינתי בשרשור המקביל, מתוקף היותנו משדרים את התוכן בעבור סלקום - אני צופה בערוצים מזה כשבועיים.
את ערוץ Fine Living גם אני וגם אשתי מאוד אוהבים, כ"כ שבאחרים לא נגעתי .
...
תוקף לעדכן לגבי שאר הערוצים,האם יש צפי לעלייתם בסלקום? האם קיימת תחלופה לערוץ הבריאות?
יפה. עדיין חסר ערוץ דיסקברי ודוקו.
אין עדיין טריפל על התשתית של הוט. למי ש-100 מגה חשוב לו.
צריך להשאיר אינטרנט + טלפון של הוט ולרכוש שירותי TV של סלקום יוצא ~ 210₪.
גם כששואלים את הוט האם הסלקום TV יעבוד על התשתית שלהם, הם אומרים לך שלא יעבוד.
החיבור בין תשתית הוט לסלקום היה רעוע מאוד, מה שאילץ אותי לעבור לטריפל של סלקום, שבעצמו עמוס בבאגים (ניתוקים, בעיות רשת בבית וכו') ומוגבל ל-30 מגה באזור שלי (נכון לבערך 90% מהמדינה).
שת"פ בין סלקום להוט לגבי תשתית האינטרנט היה יכול להוות שיפור ניכר עבורי.
במקום תכני הלייפסטייל, אני הייתי שמח למיר קצת יותר יציב עם ממשק משופר וזמני תגובה מהירים יותר, עיבוי מבחר הסדרות ב-VOD, ביטרייט גבוה יותר ואפילו (רחמנא ליצלן) 4K.
התחושה שלי היא שסלקום תתנפח בתוך שנה-שנתיים לאחות תאומה ושמנמנה של הוט\יס, עם עשרות ערוצים שאף אחד לא באמת צריך ושכולם משלמים עליהם.
מאוד אהבתי את המודל הרזה שלהם של ערוצי עידן+, VOD , טיפה ספורט ו-זהו.
כל עוד המחיר לא משתנה, אין לי בעיה עם הערוצים החדשים, אני רק מקווה שהקהל שייצטרף כתוצאה מהם יכסה את העלות שלהם, ולא אני.
לא רואה פה בשורה..
בהוט
270 כולל כול הערוצים (למעט ספורט1) טריפל
אז אם משאירים את האינטרנט והטלפון של הוט- 100 +100 סלקום (לחצי שנה ואחרי זה 150- ערוצי ספורט) ועוד לא דיברנו על ממירים למשפחה.. איפה פה המהפכה?
חברים לאט לאט תנו להם להתפתח, הם רק שנה וחצי בתחום ה-TV
אל תשכחו שהם היחידים שנכנסו לשו"ס ומציעים טריפל עם בזק
אל תשכחו שהם לומדים מהטעויות של המתחרות הגדולות ולכן יכולים לתת פייט אמיתי
אל תשכחו שהם מתחייבים למחיר 99 שקלים לחודש ללא הפתעות מעבר, להשאר בסכום הזה מול הלקוח ולהציע כה הרבה זה מעט קשה במיוחד שערוצי הספורט סביר להניח נוגסים בתקציב כמו שצריך... הצעד של פתיחת כלל ערוצי הספורט לחצי שנה חינם לכולם זהו צעד מבורך, והצעד של הכנסת ערוצי הפנאי מבורך אף יותר.
כל מה שנותר לחכות לזה להכנסת ערוץ 2 וערוץ 10 למערך שידורי האינטרנט דרך סלקום
הוספת ערוצים נוספים לקהל המבוגר - אולי ערוץ סרטים כמו AMC לחובבי הקלאסיקות יהיה הבא? ימים יגידו
כרגע כבר יש ממיר מהדור החדש בחוץ מדיווחים פה בפורום
ממיר עם ממשק יוטיוב מובנה, הקלטות מכל ערוץ כולל מערוצי האינטרנט, ביצועים גבוהים יותר
אני קיבלתי את הממיר החדש של סלקום לפני כמה ימים.... הוא מהיר משמעותית מהישן , קטן יותר
הממשק שלו דומה - אבל מעודכן יותר כמו כן YOUTUBE ... זכה לגישה מהירה יותר.