לא בטוח שאני בפורום הנכון - רכישת אמזון Kindleבחו"ל

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
Kinley פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
ראשית אני מתנצל אם אני בפורום הלא נכון-חיפשתי באתר ולא מצאתי משהו יותר מתאים מזה אז אני מקווה שזה בסדר שאשאל כאן:
אני מעוניין לרכוש את האמזון קינדל מחו"ל (קנדה אם זה משנה) ואני מעוניין בדגם ה-oasis. אני קורא יותר מדי ספרים ובכנות? יש לי פשוט מגבלה רצינית של מקום לאחסן הכל אז נכנעתי לטכנולוגיה ואני מעוניין בקינדל.
יש לי כמה שאלות:
1. האם רכישה מהארץ מגבילה אותי מבחינת שפה עברית - שפת הממשק לא משנה לי ולמען האמת אני מתכוון להשתמש לרוב לקריאה באנגלית אבל אם יזדמן ספר בעברית חשוב לי שאוכל להריץ אותו. אני יודע שבארץ מוכרים קינדל "עם תמיכה בעברית" השאלה שלי היא האם התמיכה מובנית במכשיר או שהם מבצעים לו כאן איזושהי מודיפיקציה?

2. אם למישהו כאן יש את הדגם הנ'ל,או כל דגם אחר של קינדל,אשמח לשמוע רשמים וחווית שימוש כללית,לא מדובר במכשיר זול למען האמת ואשמח לשמוע מה דעתכם עליו לפני שאקבל החלטה סופית

תודה רבה (:

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #2 

יש לי את ה- Voyage, מכשיר מצויין. ה- Oasis הוא שיפור ארגונומי בעיקר של המכשיר.
בעוד ה- Voyage הכיל מסך טוב יותר מה- Paperwhite בזמנו, היום ה- Paperwhite מכיל את אותו המסך כמו הדגמים הבכירים. לדגמים הבכירים תאורה אחורית טיפ טיפה טובה יותר, אבל בערך זהו.
לגבי עברית - תמיכה בפונטים לדעתי יש. אם תשלח לי איזה משהו שאתה רוצה שאבדוק, אדווח לך איך זה נראה + תמונה.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”