להשקיע בטראנסקודר או כבלי S VIDEO איכותיים ???
שלום,
התחדשתי בסמסונג C7 42 אינצ'
כידוע אין לה חיבור SCART , אני מתכוון לשלם כמה מאות שקלים עבור חיווט אבל לא להשתגע.
בעקבות זאת האופציות לחיבור הממיר(YES) הן :
1. SCART TO S VIDEO עם כבלים איכותיים.
2 לרכוש טראנסקורדר ולהתחבר לקומפוננט , עם כבלים "סטנדרטים"
מה ה SETUP המומלץ יותר ???
התחדשתי בסמסונג C7 42 אינצ'
כידוע אין לה חיבור SCART , אני מתכוון לשלם כמה מאות שקלים עבור חיווט אבל לא להשתגע.
בעקבות זאת האופציות לחיבור הממיר(YES) הן :
1. SCART TO S VIDEO עם כבלים איכותיים.
2 לרכוש טראנסקורדר ולהתחבר לקומפוננט , עם כבלים "סטנדרטים"
מה ה SETUP המומלץ יותר ???
לאילו כבלים סטנדרטיים אתה מתכוון? אם לאלה שמוכרים ב-ACE - "תהרוג" את כל השיפור שתשיג בהמרת אות. לגבי כדאיות ההמרה - תלוי במסך. יש אומרים שכמעט ולא תרגיש את ההבדל. במסך שלי, למשל (50PHD8) ההבדל בין SVIDEO ו- COMPONENT מורגש מאד. אם יש לך DVD עם יציאות SVIDEO ו-COMPONENT, תוכל לבצע בדיקה פשוטה: חבר בחיבורים האלה ותשווה בין התמונה.orenb74 כתב: 2 לרכוש טראנסקורדר ולהתחבר לקומפוננט , עם כבלים "סטנדרטים"...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
orenb74, יש לי הרגשה שתאלץ להמתין לא מעט זמן עד שתוכל להתחבר מהממיר לטלוויזיה ב HDMI וגם אז לא בטוח שתראה יותר טוב מ component. במקומך הייתי מנסה להתחבר תחילה ב SVIDEO ורק אם האיכות לא תספק את צרכיך לשקול לרכוש transcoder.
אם לא איכפת לך, אני מסתקרן לדעת מה הם הקריטריונים שלך לרכישת כבל "איכותי" כי בדרך כלל זה שם כיסוי לכבל יקר שההוצאה עליו מוצדקת עוד פחות מרכישת transcoder.
אם לא איכפת לך, אני מסתקרן לדעת מה הם הקריטריונים שלך לרכישת כבל "איכותי" כי בדרך כלל זה שם כיסוי לכבל יקר שההוצאה עליו מוצדקת עוד פחות מרכישת transcoder.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.