רסיבר LX71 מבית פיוניר פינוק של מכשיר במחיר מצחיק
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
אז ככה כל מי שמכיר יודע שסדרה שבע זאת סדרת האמצע של פיוניר שנושקת ל8, הרסיבר דוחף יפה מאוד את הרמקולים וממתג יפה בין ערוצי הHD ,מדהים לסרטים ומוזיקה ,מי שלא מחפש 4k זה פיתרון מצויין,אני מוכר את המגבר בגלל שאני משדרג לסדרה 8 אני דורש על המגבר 2300
נערך לאחרונה על ידי אליאל ב 30/09/2016 22:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
מבין שזו כבר הגברה דיגיטאלית
איך הוא לעומת ה70
איך הוא לעומת ה70
הוא מעולה ולא סתם כל המגברים היום הגברה דיגיטלית ,אין מה לעשות שיש סדרות מעל אז אני מטפס עוד קצת מעל ,בקיצור ההגברה כבר של b&o עולם אחר מתקדם יותר,היה קשה להיפטר מאחרוני מגברי ה70 שנשארו במלאי בעקבתו באותה התקופה, המגבר מספיק ביותר סתם מחלת שדרגת קלה....
נערך לאחרונה על ידי אליאל ב 02/10/2016 20:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם אין לך אטמוס ואין לך 9 ערוצים
למה צריך להחליף
להוסיף 10k ואחרי שנה לחזור לנקודת ההתחלה
ונראה את המכשיר שלך בלוחות חזרה
אם לשפר הגברה תוסיף פאוור
אני בעל vsx lx 70 משודך לrotel rb 985 mk1
והאמן לי אני לא מסתכל אחורה
למה צריך להחליף
והאמן לי אני לא מסתכל אחורה
·ADICT כתב:אם אין לך אטמוס ואין לך 9 ערוצים
למה צריך להחליף
והאמן לי אני לא מסתכל אחורה...
אתה לא דוגמה טובה
·itay123 כתב:ההגברה של B&O הייתה למיטב הבנתי וזכרוני כעבודה משותפת עם פיוניר ב LX90
כל מה שהגיע אחרי זה כבר הגברה Class D שפיוניר פתחו.
בקיצר אין קשר בין B&O לרסיבר הנל....
אתה קצת מבולבל
אני יודע שתתפלא, אבל כל מה שיוצא מהרסיבר אפשר למדוד, אלו אותות חשמלים בלבד.
ההגברה החדשה ב SC-LX71 הינה מעבר ל Class D בסיסי. ההגברה הינה וריאציה של הגברת B&O ICEpower ובאותם מודלים בדיוק נעשה שימוש במגברים של WYRED 4 SOUND. ההצדקה לשימוש בהגברה הזאת הינה התקדמות טכנולוגית. מגברים מסוג זה בעלי אחוז סילוף נמוך אינספור מונים מזה של הגברת Class AB בסיסית (כן, גם בהשוואה ל VSX-LX70) ועליונים בכל מדד. סתם לידיעה, המשקל של הרסיבר (חשוב לחלק מהאנשים) לא ירד עקב השימוש בהגברה זו, אלא עלה ב 1.5Kg ואפילו הרווחנו צריכת חשמל נמוכה יותר בזמן שימוש במצב Standby.
בסופו של דבר כל הרסיברים יעברו לוריאציה של הגברה זו: קלות ייצור, יציבות במודלים, חסכון באנרגיה, ניצול יותר טוב של החשמל, פחות חום, עלות ייצור - אינספור מדדים וכולם לטובתנו.
כאשר אתה מציין עכשיו שבסך הכל שמעת את הרסיברים ולאוזניך ה VSX-LX70 נשמע יותר טוב, זה אינו מדד מספק דיו על מנת לטעון כי הוא יותר טוב מה-SC-LX71, זהו מדד שכנראה מספק עבורך - אך ותו לא.
זה נאמר פעם באתר ב2008 השווה בין ה70 ל71
·צר לי אתה טועה ומטעה.אליאל כתב:·......
אתה קצת מבולבל
אני יודע שתתפלא, אבל כל מה שיוצא מהרסיבר אפשר למדוד, אלו אותות חשמלים בלבד.
ההגברה החדשה ב SC-LX71 הינה מעבר ל Class D בסיסי. ההגברה הינה וריאציה של הגברת B&O ICEpower ובאותם מודלים בדיוק נעשה שימוש במגברים של WYRED 4 SOUND. ההצדקה לשימוש בהגברה הזאת הינה התקדמות טכנולוגית. מגברים מסוג זה בעלי אחוז סילוף נמוך אינספור מונים מזה של הגברת Class AB בסיסית (כן, גם בהשוואה ל VSX-LX70) ועליונים בכל מדד. סתם לידיעה, המשקל של הרסיבר (חשוב לחלק מהאנשים) לא ירד עקב השימוש בהגברה זו, אלא עלה ב 1.5Kg ואפילו הרווחנו צריכת חשמל נמוכה יותר בזמן שימוש במצב Standby.
בסופו של דבר כל הרסיברים יעברו לוריאציה של הגברה זו: קלות ייצור, יציבות במודלים, חסכון באנרגיה, ניצול יותר טוב של החשמל, פחות חום, עלות ייצור - אינספור מדדים וכולם לטובתנו.
כאשר אתה מציין עכשיו שבסך הכל שמעת את הרסיברים ולאוזניך ה VSX-LX70 נשמע יותר טוב, זה אינו מדד מספק דיו על מנת לטעון כי הוא יותר טוב מה-SC-LX71, זהו מדד שכנראה מספק עבורך - אך ותו לא.
זה נאמר פעם באתר ב2008 השווה בין ה70 ל71...
pioneer בדגמים שהגיעו אחרי ה-90 והיו "מתחתיו" - המונח B&O קיים אך ורק לשיווק "כבד".
למיטב הבנתי רק ב-90 הייתה בהחלט עבודה משותפת בין החברות.
pioneer אוהבים "לדחוף" איזה שם שיווקי כגון אנדרו ג'ונס או TAD "פה ושם"..בהקשר לרמקולים שהם מתכננים בהחלט ללא קשר "בפועל" ספציפית למוצר.
אליאל, שיהיה לך בהצלחה.
סהכ אחלה רסיבר.
ואתה בהחלט לא מבקש בשמיים.
שיהיה לך בהצלחה איש.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני לא מצליח להבין את הויכוח, class D או לא,
הסיבה שהמכשיר לא נמכר עדיין היא שאף אחד פה לא מבין איזו עסקה מצויינת זו. מי שצריך רסיבר (ללא אטמוס , את ה 4k אפשר לפצל ולחבר ישירות למקרן ולכן זה לא שיקול ) אין לו בעיה עם יד 2 ולא קופץ על המציאה, פשוט לא מבין עניין.
חתימה טובה ובהצלחה.
ליאור
הסיבה שהמכשיר לא נמכר עדיין היא שאף אחד פה לא מבין איזו עסקה מצויינת זו. מי שצריך רסיבר (ללא אטמוס , את ה 4k אפשר לפצל ולחבר ישירות למקרן ולכן זה לא שיקול ) אין לו בעיה עם יד 2 ולא קופץ על המציאה, פשוט לא מבין עניין.
חתימה טובה ובהצלחה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לא רלוונטי.
מהות הוויכוח
- לא -
אם הרסיבר הנל הוא ב-Class D או לא.?
אלא אם ה-71 (או כל רסיבר מתחת ל-90 בכל הקשור להגברה) - בעל הגברה של B&O מקורית או בשיתוף.
התשובה היא לא.
אליאל הביא הדגשים שהרסיבר CLASS D
אחלה - לא חידש דבר למה שכבר ידוע כאשר ה-71 יצא לאור.
מהות הוויכוח
- לא -
אם הרסיבר הנל הוא ב-Class D או לא.?
אלא אם ה-71 (או כל רסיבר מתחת ל-90 בכל הקשור להגברה) - בעל הגברה של B&O מקורית או בשיתוף.
התשובה היא לא.
אליאל הביא הדגשים שהרסיבר CLASS D
אחלה - לא חידש דבר למה שכבר ידוע כאשר ה-71 יצא לאור.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הי ליאור, אתה יכול להסביר את הנקודה לגבי 4K עבור פשוטי העם שביננו?Lior_M כתב:אני לא מצליח להבין את הויכוח, class D או לא,
חתימה טובה ובהצלחה.
ליאור...