חיבור מספר מקורות HDMI לטלויזיה אחת
-
noameducation
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
האם יש מוצר שמאפשר חיבור של מספר מקורות HDMI לכבל HDMI אחד שיתחבר לטלויזיה?
כמו כן, כמה מרחק אפשרי שיהיה לכבל שיתחבר מהרכיב שמאחד את כל הכניסות HDMI לטלויזיה?
תודה
כמו כן, כמה מרחק אפשרי שיהיה לכבל שיתחבר מהרכיב שמאחד את כל הכניסות HDMI לטלויזיה?
תודה
אתה צריך בורר HDMI/מפצל HDMI. חפש כאן בפורומים, אולי ישנה המלצה לדגמים מסויימים.noameducation כתב:שלום,
תודה...
אם מדובר במרחק של מטרים בודדים, לא צריכה להיות בעיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
קיים מכשיר כזה, זה נקרא מפצל HDMI.
אורך הכבל המקסימלי תלוי בהמון גורמים, כמו האיכות של הכבל, הרזולוציה שהוא אמור להעביר, הפרעות שונות בדרך וכמובן האורך עצמו. כבלים ממש ארוכים צריך לבחור בקפידה, וגם אז זה לא מבטיח לך שהכל יעבוד כמו שצריך. אופציה נוספת בבחירת כבל ארוך היא קניה של כבל אקטיבי, זהו כבל עם מגבר הנועד לעזור להעביר את המידע למרחק גדול יותר.
אורך הכבל המקסימלי תלוי בהמון גורמים, כמו האיכות של הכבל, הרזולוציה שהוא אמור להעביר, הפרעות שונות בדרך וכמובן האורך עצמו. כבלים ממש ארוכים צריך לבחור בקפידה, וגם אז זה לא מבטיח לך שהכל יעבוד כמו שצריך. אופציה נוספת בבחירת כבל ארוך היא קניה של כבל אקטיבי, זהו כבל עם מגבר הנועד לעזור להעביר את המידע למרחק גדול יותר.
-
noameducation
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ראיתי שיש כאלו עם חיבור חשמלי וכאלו שלא. האם יש משמעות לחיבור הבורר לחשמל? האם זה יגדיל לי את הטווח? יהיה מרחק של 10 מטר מהבורר HDMI לטלויזיה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי אומר ש-10 מטר זה דיי הרבה באופן כללי.
הייתי מצפה שבורר המתחבר לחשמל יגיע עם שלט ואולי יאפשר טווח טוב יותר.
הבעיה היא שכל סביבת עבודה היא שונה, כך שאף אחד לא יוכל להגיד לך בוודאות אם זה יעבוד או לא.
הייתי מצפה שבורר המתחבר לחשמל יגיע עם שלט ואולי יאפשר טווח טוב יותר.
הבעיה היא שכל סביבת עבודה היא שונה, כך שאף אחד לא יוכל להגיד לך בוודאות אם זה יעבוד או לא.
בלינק המצורף תוכל לראות דוגמה לבורר HDMI עם 5 כניסות לחיבור מכשירים ויציאה אחת למסך:noameducation כתב:ראיתי שיש כאלו עם חיבור חשמלי וכאלו שלא. האם יש משמעות לחיבור הבורר לחשמל? האם זה יגדיל לי את הטווח? יהיה מרחק של 10 מטר מהבורר HDMI לטלויזיה...
- תומך ב- 1080p / HDMI 1.4a / HDCP.
- כולל שלט אלחוטי.
- אורך כבל מקסימלי בכניסה: 10 מטר. אורך כבל מקסימלי ביציאה: 15 מטר. מה שאומר שתיאורטית, המרחק בין הממתג למסך יכול להיות עד 15 מטר, ובין מכשירי הקצה למסך, עד 25 מטר.
בנוסף, ישנה אפשרות לחבר שנאי חיצוני, למקרה של מכשיר מחובר שאינו מעביר מתח דרך כבל ה- HDMI.
ניתן למצוא ממתגים זולים יותר, הכוללים פחות מ-5 כניסות, וכמובן שאפשר לרכוש יותר בזול, גם באיביי וכו'.
קופסת מיתוג HDMI