בבקשה צריך עזרה מתלבט בין כמה דגמים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mik88 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

pillips 49PUH4900

lg 49lf540y

lg 49lf510y

samsung ua50j5100

השבוע חייב לקנות מתלבט בין ה4 האלה
תודה רבה לעוזרים.
חיפשתי שרטונים משהו לגביהם לא מצאתי.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לאיזה שימושים? הסמסונג תהיה עדיפה לצפיה בחדר מוחשך כי יש לה פאנל VA עם שחורים הרבה יותר טובים.
הLG תהיה טובה יותר מבחינת זויות צפיה. ההבדל בין ה-540 ל-510 הוא שבאחת מהן יש תאורה אחורית ובאחרת תאורת צד.
למען האמת, אני לא יודע מה עדיף, יכול להיות שב-LG עדיף את תאורת הצד (אחידות יותר טובה).
לגבי הפיליפס לא יודע.

mik88 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

קודם כל תודה רבה לך על התגובה
השימוש הוא לסטרימר בסלון איכות טובה לספורט וסרטים ..

חקרתי המון לא מצאתי מספיק מידע לא בחול לא בארץ.

הפיליפס הוא 4k אבל המחיר הזול שלו מבלבל אותי קצת..לאיזה טלוויזיה יש תאורה צדדית?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

ל-LF540Y יש תאורת צד, ל-LF510Y תאורה אחורית.
העניין הוא שאחידות האפורים במסכים עם תאורת צד בד"כ טובה יותר. זה לא אומר שזה נכון ספציפית לטלויזיות האלה, לצערי לא יצא לי לבחון אותן מקרוב.
אישית אהבתי הרבה יותר את התמונה העמוקה בסמסונג, אבל כך אחד והעדפה והצרכים האישיים שלו.
לגבי הפיליפס, לצערי אני לא יודע. אם אינני טועה, כיום את המסכים שלהם משווקת בכלל חברה טורקית שקנתה את הרישיון לשים על המוצרים שלהם את השם של פיליפס.

mik88 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

(Y)תודה רבה לך
עזרת לי מאוד אין ספק אני יקנה או את ה540 או את הסמסונג.
מתלבט רק באיכות תצוגה שלהם ממרחק 3 מטר מה רואים יותר חד אין לי מושג
תודה לך

aviran17
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

אם אתה מחפש דגמים של LG הייתי ממליץ לך לבדוק על הדגם LF631 שעולה סביבות ה2700-2800.

האיכות תמונה שלו טובה יותר מה540 ובנוסף הוא מגיע עם סמארט. החסרון היחיד שהדגם הנ"ל הוא מיבואן מקביל - מה שאומר שתצטרך לשנות את הקוד איזור לישראל דרך התפריט טכנאי בכדי לפתוח את העברית והסמארט(זאת פעולה של כמה רגעים ודי פשוטה).

הדגם שהיבואן הרשמי מייבא לארץ הוא LF630 אבל הוא עולה כ-3300.

בכל מקרה אם לא אכפת לך מהסמארט וכל הקישוטים הסמסונג J5100 היא בחירה מצוינת לדעתי.

mik88 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה רבהה.
אם אני מזמין מהאנטרנט אחריות אחרת ולא של סמליין כי זה מעבר לתקציב תהיה לי בעייה עם העברית מלאה?או שאין לי מה לחשוש?
מה ממליצים?

aviran17
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

@mik88
·

אני לא יודע לגבי תמיכה בכתוביות, אבל התפריטים דרך יבואן מקביל לא יהיו בעברית(בכל מקרה תפריט בעברית הוא פרט שולי בטלויזיה שאינה סמארט, לגבי תמיכה בכתוביות כדאי לבדוק לפני).

בכל מקרה אם אתה קונה דרך זאפ, צפה לשלל הפחדות על למה לא לקנות מייבוא מקביל. אני אפילו זכיתי לשמוע מחנות בשם "החשמל של המדינה" שהטלויזיה מיוצרת בסין בניגוד לדגם היקר שנמכר בארץ והפאנל שלה הוא TN, שהיא תסבול כפיקסליזציה כתוצאה מכך ושיש לו את אותו דגם עם פאנל מתקדם XXH(שלפי מה שקראתי מדובר בכלל בסיומת של איזור), רק בעוד כ-300-400 ש"ח תוספת, והוא עוד בא לקראתי שטוב משמעותית מהדגם הזול שלהם. אז תכין את עצמך לכל מיני סיפורי סבתא.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”