hisense 50" m7000 - המלצה לפני קנייה
היי לכולם!
אני מחפש מזה זמן טלוויזיה במחיר הוגן בגודל של 50 אינץ, ראיתי כמה שרשורים פה על הטלוויזיה ורציתי לדעת כמה דברים , ראשית האם הטלוויזיה אכן טובה? כמו כן מריב הביקורות הן על ה-65 אינץ ולכן רציתי לדעת אם יש הבדל מלבד הגודל?
השימושים העיקריים זה יס/ סרטים מהמחשב/ ו- PS4.
כמו כן רציתי לדעת האם מחיר של 3100 בוואלה זה מחיר טוב או שווה לחכות שיהיה בעוד חנויות.
ובכלל אשמח להמלצות שלכם לטלוויזיה 50 או 43 אינץ לסלון..
תודה!
אני מחפש מזה זמן טלוויזיה במחיר הוגן בגודל של 50 אינץ, ראיתי כמה שרשורים פה על הטלוויזיה ורציתי לדעת כמה דברים , ראשית האם הטלוויזיה אכן טובה? כמו כן מריב הביקורות הן על ה-65 אינץ ולכן רציתי לדעת אם יש הבדל מלבד הגודל?
השימושים העיקריים זה יס/ סרטים מהמחשב/ ו- PS4.
כמו כן רציתי לדעת האם מחיר של 3100 בוואלה זה מחיר טוב או שווה לחכות שיהיה בעוד חנויות.
ובכלל אשמח להמלצות שלכם לטלוויזיה 50 או 43 אינץ לסלון..
תודה!
ממליץ בחום, טלויזיה מעולה! רוב השימוש שלי בה הוא עם הPS4 והאיכות תמונה ברמה גבוהה.. נהנה מכל רגע
מוזמן לשאול שאלות ספציפיות/תמונות ממשחקים בה"פ
לגבי המחיר, כן זה מחיר טוב לפי מה שאני יודע, יכול להיות שיש עוד קצת חנויות כבר שאולי מוכרות בנמוך יותר אבל לא חושב.
יש את המסך אצל היבואן הרשמי(אקזיט) ב3,300 ויש גם אצל אבי סופר אני חושב..
מוזמן לשאול שאלות ספציפיות/תמונות ממשחקים בה"פ
לגבי המחיר, כן זה מחיר טוב לפי מה שאני יודע, יכול להיות שיש עוד קצת חנויות כבר שאולי מוכרות בנמוך יותר אבל לא חושב.
יש את המסך אצל היבואן הרשמי(אקזיט) ב3,300 ויש גם אצל אבי סופר אני חושב..
·idonavon1 כתב:@FFF800
·
שטויות במיץ אחלה טלויזיה ומעבר למערכת סמארט פחות טובה אין מה להוציא יותר כסף על טלויזיה רק בגלל השם...
ואללה...
ספר את זה לכל ה"טיפשים" כאן שמשקיעים במסכי פרימיום סכומים כפולים ומשולשים.
מעניין איך הם עדיין לא גילו את הפלא הטכנולוגי של מסכי הייסנס....
מזל שיש פה כמה שילמדו אותנו מה זה איכות אמיתית של מסך סיני זול
·תפסיק כבר לבלבל את המוח, זה שאתה לא רוצה לקנות מסכים סינים לא אומר שאף אחד לא רוצה. הבן אדם ביקש המלצה, אנשים שיש להם את המסך ממליצים לו.FFF800 כתב:·......
ואללה...
ספר את זה לכל ה"טיפשים" כאן שמשקיעים במסכי פרימיום סכומים כפולים ומשולשים.
מעניין איך הם עדיין לא גילו את הפלא הטכנולוגי של מסכי הייסנס....
מזל שיש פה כמה שילמדו אותנו מה זה איכות אמיתית של מסך סיני זול...
אם יש לך מסך יותר טוב להביא לו במסגרת התקציב אז תגיב ותעזור לו, אם לא אז בשקט ואל תגיב, זה כל כך קשה?
יש לו מסגרת תקציב, לא סכומים כפולים ומשולשים להשקיע.. יש לך מסך טוב יותר באזור ה 3K אז תציע לו, אבל סביר להניח שזה פשוט לא לרמה שלך דברים שהם מתחת ל 20K.
אתה בן אדם מסכן
@FFF800
·
אתה כנראה לא כל כך מחובר לנושא המדובר אבל כן חושב שאתה מתוחכם.
הבקשה היא המלצה לטלויזיה במחיר הוגן אז כנראה שהוא לא מתכנן לקנות Oled לm7000 אין מתחרים במחיר הזה
כדי להשוות לטלויזיה מוצר של LG או SAMSUNG צריך להוסיף עוד לפחות 2000 שקל ולא בטוח שגם אז זה יהיה שווה את זה.
·
הבקשה היא המלצה לטלויזיה במחיר הוגן אז כנראה שהוא לא מתכנן לקנות Oled לm7000 אין מתחרים במחיר הזה
כדי להשוות לטלויזיה מוצר של LG או SAMSUNG צריך להוסיף עוד לפחות 2000 שקל ולא בטוח שגם אז זה יהיה שווה את זה.
נערך לאחרונה על ידי idonavon1 ב 17/09/2016 20:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
·NBMH כתב:·תפסיק כבר לבלבל את המוח, זה שאתה לא רוצה לקנות מסכים סינים לא אומר שאף אחד לא רוצה. הבן אדם ביקש המלצה, אנשים שיש להם את המסך ממליצים לו.......
אם יש לך מסך יותר טוב להביא לו במסגרת התקציב אז תגיב ותעזור לו, אם לא אז בשקט ואל תגיב, זה כל כך קשה?
יש לו מסגרת תקציב, לא סכומים כפולים ומשולשים להשקיע.. יש לך מסך טוב יותר באזור ה 3K אז תציע לו, אבל סביר להניח שזה פשוט לא לרמה שלך דברים שהם מתחת ל 20K.
אתה בן אדם מסכן...
חבל מאוד שאתה לא מסוגל לנהל דיון ענייני מבלי לקלל ולאיים.
בכל מקרה ההודעה שלך דווחה למנהלי הפורום.
אני רק ממליץ לבן אדם שלא יעשה טעות ויבצע קניה לא מוצלחת בעליל.
אם אתה רוצה להמשיך לתקוף ולקלל אותי עקב כך תמשיך אבל זה לא לעניין ונגד חוקי האתר.
·
כדי להשוות לטלויזיה מוצר של LG או SAMSUNG צריך להוסיף עוד לפחות 2000 שקל לפחות ולא בטוח שגם אז זה יהיה שווה את זה....
ישנם די והותר מסכים בסכומים הוגנים מחברות מוכרות בסדרות הביניים כפי שציינתי בהודעות קודמות.
לא חייבים לרכוש מסך מחברה סינית זולה עם איכות תמונה גרועה ובעיות אמינות. מה שעולה בזול בסוף עולה ביוקר!
לאיים?FFF800 כתב:·......
חבל מאוד שאתה לא מסוגל לנהל דיון ענייני מבלי לקלל ולאיים.
בכל מקרה ההודעה שלך דווחה למנהלי הפורום.
אני רק ממליץ לבן אדם שלא יעשה טעות ויבצע קניה לא מוצלחת בעליל.
אם אתה רוצה להמשיך לתקוף ולקלל אותי עקב כך תמשיך אבל זה לא לעניין ונגד חוקי האתר....
גם לטנף את הפורום ולהרוס דיונים בגלל הסלידה שלך ממסכים סינים ולתת ביקורת מוטעית לאנשים זה לא לעניין.
כמו שרשמתי לך, יש לך משהו מועיל לרשום לו ואתה רוצה לעזור לו, אז תעשה את זה. אם כל מה שיש לך לרשום זה כמה שהייסנס ***, אז אתה יכול לחסוך את זה ממנו ומאיתנו, זה לא מועיל לאף אחד.
ואתה לא מזהיר אותו ולא כלום, כי אתה לא אומר את זה על סמך ביקורת מקצועית, אלא נטו מסלידה אישית שלך מחברות סיניות.
אולי תוכיח כמה אתה מבין במסכים ותתן לו מסך שיתאים לדרישות שלו, בתקציב שלו, ושהוא יקבל תמורה נורמלית למחיר שהוא ישלם? או שזה לא לרמה שלך?
·NBMH כתב:לאיים?......![]()
גם לטנף את הפורום ולהרוס דיונים בגלל הסלידה שלך ממסכים סינים ולתת ביקורת מוטעית לאנשים זה לא לעניין.
כמו שרשמתי לך, יש לך משהו מועיל לרשום לו ואתה רוצה לעזור לו, אז תעשה את זה. אם כל מה שיש לך לרשום זה כמה שהייסנס ***, אז אתה יכול לחסוך את זה ממנו ומאיתנו, זה לא מועיל לאף אחד.
ואתה לא מזהיר אותו ולא כלום, כי אתה לא אומר את זה על סמך ביקורת מקצועית, אלא נטו מסלידה אישית שלך מחברות סיניות.
אולי תוכיח כמה אתה מבין במסכים ותתן לו מסך שיתאים לדרישות שלו, בתקציב שלו, ושהוא יקבל תמורה נורמלית למחיר שהוא ישלם? או שזה לא לרמה שלך?...
ישנם מסכים שבדקתי והם אכן לא לרמתי או לטעמי. הייסנס הוא אחד מהם בלשון המעטה.
אני באמת מאחל לך מכל הלב שתוכל בהזדמנות הראשונה לשדרג את המסך הזה למסך איכותי
ולהבין איפה אתה כל כך טועה.
לכתוב בשפה פוגענית ומתלהמת כמו שאתה עושה לא תביא אותך לשום מקום.
ואני מאחל לך שתלמד לא להשתחצן ולזלזל באחרים.FFF800 כתב:·......
ישנם מסכים שבדקתי והם אכן לא לרמתי או לטעמי. הייסנס הוא אחד מהם בלשון המעטה.
אני באמת מאחל לך מכל הלב שתוכל בהזדמנות הראשונה לשדרג את המסך הזה למסך איכותי
ולהבין איפה אתה כל כך טועה.
לכתוב בשפה פוגענית ומתלהמת כמו שאתה עושה לא תביא אותך לשום מקום....
יום טוב.
·idonavon1 כתב:FFF80.
במקום סתם לדבר באויר תתן חלופה טובה לטלויזיה המדוברת שאני מאמין שבכלל אין לך ניסיון איתה.
סתם להגיד סיני זול לא עוזר כי את זה אנחנו יודעים....
מסכי סמסונג מסדרה 5000, LG B659,סוני סדרה 800,פיליפס סדרה 6000.
זה על קצה המזלג... להביא לך עוד חלופות על המסך בדיחה הזה הייסנס או שזה מספיק לבינתיים?
@FFF800
·
מצוין עכשיו בוא תהיה קצת יותר מקצועי ותגיע במה הטלויזיות האלה טובות יותר אני אתן לך דוגמה
את הטלויזיה Samsung סדרה 5000 שהמלצת עליה.
איכות התמונה שלה גרועה מאוד ופחות טובה מהm7000 מכמה סיבות השחורים שלה גרועים וכשרואים סרט בחדר חשוך אתה פשוט תראה
אור שהופך את הקטעים השחורים לאפורים. הבהירות הכי גבוהה של המסך מצחיקה באיזור ה240, הפינות של המסך פחות מוארות מהמרכז. אין 4K,HDR,SMART אז אני לא יודע על מה אתה מדבר שאתה ממליץ עליה כל הסדרה 5 לא טובה גם לא ה5500 שעולה 1500 יותר מהM7000
·
מצוין עכשיו בוא תהיה קצת יותר מקצועי ותגיע במה הטלויזיות האלה טובות יותר אני אתן לך דוגמה
איכות התמונה שלה גרועה מאוד ופחות טובה מהm7000 מכמה סיבות השחורים שלה גרועים וכשרואים סרט בחדר חשוך אתה פשוט תראה
אור שהופך את הקטעים השחורים לאפורים. הבהירות הכי גבוהה של המסך מצחיקה באיזור ה240, הפינות של המסך פחות מוארות מהמרכז. אין 4K,HDR,SMART אז אני לא יודע על מה אתה מדבר שאתה ממליץ עליה כל הסדרה 5 לא טובה גם לא ה5500 שעולה 1500 יותר מהM7000
·
אור שהופך את הקטעים השחורים לאפורים. הבהירות הכי גבוהה של המסך מצחיקה באיזור ה240, הפינות של המסך פחות מוארות מהמרכז. אין 4K,HDR,SMART אז אני לא יודע על מה אתה מדבר שאתה ממליץ עליה כל הסדרה 5 לא טובה גם לא ה5500 שעולה 1500 יותר מהM7000...
אם אלה המסקנות שלך אני מכבד אותן. אולי אתה מקבל שם בהייסנס הרבה פיצ'רים (לפי משקל) אבל עדיין
מתפשר בפרמטרים הכי חשובים הנוגעים לאיכות התמונה.
אש כל אחד יעשה מה שטוב לו אבל אני אישית ממליץ: שומר נפשו ירחק!