שרשור תגובות: חברת yes לוקחת את מערכת הענן, Infinite Video Cloud של Cisco
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בסופו של דבר זהו חלק מתשתית IPTV
http://www.cisco.com/c/en/us/solutions/ ... index.html
http://www.cisco.com/c/en/us/solutions/ ... urity+page
http://www.cisco.com/c/en/us/solutions/ ... urity+page
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אין יותר דבר כזה IPTV (כלומר, שידורים על בסיס רשת פרטית IP), הכל עבר לאינטרנט (קרי OTT).
לדעתי זה חלק ממהלך גדול יותר של העברת מרבית התכנים שלהם והמאסה הקריטית של השידורים לרשת.
לדעתי זה מבורך. ב-Netflix ובסלקוםTV יותר טובה משידורים החיים של יס, בעיקר בגלל מגבלות רוחב הפס. השאלה העיקרית היא זו של עלות.
לדעתי זה חלק ממהלך גדול יותר של העברת מרבית התכנים שלהם והמאסה הקריטית של השידורים לרשת.
לדעתי זה מבורך. ב-Netflix ובסלקוםTV יותר טובה משידורים החיים של יס, בעיקר בגלל מגבלות רוחב הפס. השאלה העיקרית היא זו של עלות.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
yes מתקדמת אך שוב רוצה להתנות שירות בשירות בניגוד לחוק..
Deliver Your Video Content Directly to Your Customer
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
בטח תהיה הגבלת צפייה של מכשיר אחד בכל פעם ואת זה חייבים לפתור בחברה..
כמו כן אין תגובה רשמית מטעם יס אלא רק מטעם סיסקו ככה שלא ברור מה התכנון מטעמה..
כמו כן אין תגובה רשמית מטעם יס אלא רק מטעם סיסקו ככה שלא ברור מה התכנון מטעמה..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
עם כל הכבוד לשיפורים המבורכים הללו (אותי אמנם לא מעניין כל נושא ההקלטות ולקחת את התכנים שלי איתי וכל זה, אבל בהחלט מבין אחרים שזה כן רלוונטי עבורם) הבעיה העיקרית בעיניי עם Yes היא איכות השידור הנמוכה. נמוכה מאד.
אנחנו ממש עוד מעט נכנסים לשנת 2017, כל העולם כבר מדבר במונחים של 4K HDR (שלא לדבר על יפן ספציפית שם הם בכלל משתוללים טכנולוגית וכבר מתנסים בדבר הבא, כיום) ואנחנו עדיין מקבלים כאן שידור ב- 1080i עם ביטרייט עלוב, סאונד ברמה מגוחכת (למצוא משהו ב- 5.1 נדיר כמו פוליטיקאי לא מושחת), עם לוגו ערוץ לבן בוהק וענק כזה למעלה שמטריד את העין, כתוביות עם פונט ענק בלי שליטת המשתמש וכו'.
חלאס. תתקדמו כבר. האיכות הזו היתה מקובלת לפני עשור, בלחץ. זה כבר לא עובר מסך היום (תרתי משמע). אז אחלה, לאנשים טכנופובים כמו ההורים למשל שלי זה עדיין מתאים - מדליקים המסך רואים תמונה - מספיק להם. הם גם לא יודעים מה זה אפליקצייה ובטח שלא יסתדרו עם משהו כמו נטפליקס ודומים. אבל הרבה חבר'ה צעירים ומודרנים יותר נשארים מחוברים כיום ליס (או הוט) אך ורק בגלל ערוצי הספורט (וגם לזה יש פתרונות טובים היום למי שיש קצת אומץ).
Yes - אם לא תעשו שינוי מערכתי גדול - סופכם להיעלם מהעולם ולהיכחד. פשוט כך. אתם שייכים לעבר, כמו נוקיה.
אנחנו ממש עוד מעט נכנסים לשנת 2017, כל העולם כבר מדבר במונחים של 4K HDR (שלא לדבר על יפן ספציפית שם הם בכלל משתוללים טכנולוגית וכבר מתנסים בדבר הבא, כיום) ואנחנו עדיין מקבלים כאן שידור ב- 1080i עם ביטרייט עלוב, סאונד ברמה מגוחכת (למצוא משהו ב- 5.1 נדיר כמו פוליטיקאי לא מושחת), עם לוגו ערוץ לבן בוהק וענק כזה למעלה שמטריד את העין, כתוביות עם פונט ענק בלי שליטת המשתמש וכו'.
חלאס. תתקדמו כבר. האיכות הזו היתה מקובלת לפני עשור, בלחץ. זה כבר לא עובר מסך היום (תרתי משמע). אז אחלה, לאנשים טכנופובים כמו ההורים למשל שלי זה עדיין מתאים - מדליקים המסך רואים תמונה - מספיק להם. הם גם לא יודעים מה זה אפליקצייה ובטח שלא יסתדרו עם משהו כמו נטפליקס ודומים. אבל הרבה חבר'ה צעירים ומודרנים יותר נשארים מחוברים כיום ליס (או הוט) אך ורק בגלל ערוצי הספורט (וגם לזה יש פתרונות טובים היום למי שיש קצת אומץ).
Yes - אם לא תעשו שינוי מערכתי גדול - סופכם להיעלם מהעולם ולהיכחד. פשוט כך. אתם שייכים לעבר, כמו נוקיה.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
העיקר שבבזק הכי טוב בבית.. על חשבון הלקוחות
בזק תשלם מס בהיקף 660 מיליון שקל במסגרת מיזוג yesjacko-il כתב:עם כל הכבוד לשיפורים המבורכים הללו (אותי אמנם לא מעניין כל נושא ההקלטות ולקחת את התכנים שלי איתי וכל זה, אבל בהחלט מבין אחרים שזה כן רלוונטי עבורם) הבעיה העיקרית בעיניי עם Yes היא איכות השידור הנמוכה. נמוכה מאד.
Yes - אם לא תעשו שינוי מערכתי גדול - סופכם להיעלם מהעולם ולהיכחד. פשוט כך. אתם שייכים לעבר, כמו נוקיה....
http://www.globes.co.il/news/article.as ... ivzakimnet
מתי ש YES תשתמש בשירות ענן הזה אז האם כל מי שיש לו מכשיר הקלטה של YES וכתוצאה מבעיה במכשיר הזה שמה שהוקלט במכשיר הזה נמחק, האם YES תוכל עם השירות ענן הזה להחזיר את מה שנמחק אל הממיר המקליט?
כי לא נראה שהשירות ענן הזה נועד רק באם התוכן בחברת YES נמחק ולא כדי לחזיר את התוכן שנמחק מההקלטה של הממיר, כי עד כמה שנראה לי, במימרים של YES יש הגבלה של החזרת מה שנמחק.
אז האם זה יחייב את YES להחליף את כל הממירים מקליטים שיש ללקוחות שלה?
ומתי אותי גם לדעת מתי חברת YES צריכה להשתמש בשידורת הזה?
בכל אופן השירות הזה נותן יתרון גדול ל YES מאשר ל HOT.
כי אפלו אצלי קרה שבגלל תקלה בממיר, התכנים המרובים שהוקלטו נמחקו.
כי לא נראה שהשירות ענן הזה נועד רק באם התוכן בחברת YES נמחק ולא כדי לחזיר את התוכן שנמחק מההקלטה של הממיר, כי עד כמה שנראה לי, במימרים של YES יש הגבלה של החזרת מה שנמחק.
אז האם זה יחייב את YES להחליף את כל הממירים מקליטים שיש ללקוחות שלה?
ומתי אותי גם לדעת מתי חברת YES צריכה להשתמש בשידורת הזה?
בכל אופן השירות הזה נותן יתרון גדול ל YES מאשר ל HOT.
כי אפלו אצלי קרה שבגלל תקלה בממיר, התכנים המרובים שהוקלטו נמחקו.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
ממה שנאמר בהשקת ממיר אולטרה 4K אין כוונה לעבור לשידור על גבי האינטרנט אז לכן המהלך לא ברור...