המלצה למסך 65 אינץ לסלון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
אילן11 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.

אני יודע שכבר שאלו את זה הרבה וניסיתי לחפש בשרשורים קודמים, אבל קצת הלכתי לאיבוד.
אשמח מאוד לקבל עזרה ממביני עניין:

אני מחפש מסך 65 אינץ לסלון (3.5 מטר) לשימוש רגיל של טלוויזיה (HOT).
מעוניין במסך K4.
תקציב של כ 12 אלף.

תודה רבה!

bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

hisense m7000
חד משמעית
לוקח את כל השאר בהליכה - יעלה לך 8500 וישאר לך עודף...

FFF800
טרול
טרול
תגובות: 66
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

bar333 כתב:hisense m7000
חד משמעית
לוקח את כל השאר בהליכה - יעלה לך 8500 וישאר לך עודף...
...
·
בתקציב הזה ניתן לרכוש מסך מחברה מוכרת ואין צורך במותג מדבקה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

זה קצת מתחיל להציק, כל ה"-Hisense מותג מדבקה" הזה, לא צריך להטעות, יש לכם דעות על המסך ועל החברה והם מקובלות, ומבחינתכם הוא ברמה, אבל לא צריך להטעות בין מותג "סיני" לבין "מדבקה" שנמכרת בארץ תחת שם בדוי ללא אבא ואמא..

איך לדעתך "החברות המוכרות" התחילו? אם להסתכל על שוק הסמארטפונים מותגים סיניים כמו "Huawai" שיצרו טלפונים סיניים זולים ביותר מתחרים כיום ראש בראש בשאר השוק, אפילו הספיקו להשיק טלפון בשיתוף עם גוגל. אז לא ראיתי את המסך, ואין לי "חוות דעת עליו", אבל כל השנאה הזאת כלפי חברה ספציפית כי היא לא "סוני LG או סמסונג" מיותרים לגמרי, תראה מה החברות "המוכרות" משיקות בשנים האחרונות (ואני לא מדבר על מסכים ברמת ה-OLED של LG, אלה מסכים "עממיים" יותר), רק לפני כמה שבועות נפתח פה איזה שרשור שלם על מסך דגל של סמסונג שממש לא סיפק את הסחורה.

אנשים פה קצת יוצאים מפרופורציה, קונים מסך לפי הפיצ'רים שהוא מציע ואיכות התמונה, לא לפי האם אתה מסכים או לא מסכים לקנות מוצרים מחברה סינית, הכל היום מיוצר בסין.. לא משנה אם החברה מקוריאה, מיפן או מאמריקה.. הכל כבר סיני.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

הייסנס היא לא מותג מדבקה, כנראה שהחבר לא ממש יודע מה המושג "מותג מדבקה" אומר.
מצד שני אני בהחלט מסכים שבתחום התקציב של פותח השרשור ניתן למצוא מסכים טובים יותר מה-M7000 בצורה ניכרת.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #6 

FFF800 כתב:
...
...
·
בתקציב הזה ניתן לרכוש מסך מחברה מוכרת ואין צורך במותג מדבקה.
...
אהבתי שאתה אומר את זה בלי לדעת בכלל מה יש להם להציע ומה יש לדגם הספציפי הזה להציע.
מותג מדבקה, בגלל זה אנשים באנגליה מחכים כבר חודשיים להזמנות מרוב שהכל שם נקנה מהר.
לא יודע אם נכון להמליץ על M7000 בתקציב הזה, אבל מפה ועד מותג מדבקה יש דרך ארוכה.
אם היה לו תקציב נמוך יותר אז הM7000 כנראה הייתה אופציה מעולה.

אילן11 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

@TheCoolest
·
אשמח לדעת אילו עוד מסך/מסכים יכולים להתאים לדרישות/תקציב ע"מ שאוכל להשוות.
מודה לכולם על התגבוות המהירות!

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #8 

מסכים שהייסנס אינו מותג מדבקה
אבל, אחת הסיבות לתגובות הביקורתיות למוצרי הייסנס זה הם תגובות חוזרות ונישנות של חברים
שקנו הייסנס כמו " לוקח את כל השאר בהליכה - יעלה לך 8500 וישאר לך עודף..."
התגובות וההמלצות מופיעות לכל מי שפנה בחודשים האחרונים וביקש המלצה למסך זול
אך גם למי שאין לו בעיה לשלם יותר מ-8500 ש"ח ומעוניין במסך יותר יקר.
נו באמת זו התייחסות רצינית?
תמליץ, אבל כשנסחפים כמו "לוקח בהליכה.." אז גם התגובות השליליות הן כאלה.

לאחרונה פחת קצב ההמלצות משום שבהדרגה גדל קצב התלונות והתגובות השליליות על הייסנס
תלונות שבד"כ מאפיינות יותר מוצרים "סיניים" כלומר: העדר אמינות ואיכות לאורך זמן.
אין להם שום בעיה לפרסם לקהל הרחב מוצרים עם יכולות מאד גבוהות כמיטב מוצרי הפרמיום (oled=uled)
ואם אח"כ מתברר שזה לא בדיוק כך, אז תתלונן...

תאמין לי שאם כעבור כמה שנים, יתברר כי מסכי הפרמיום של הייסנס הם באמת טובים ואמינים
לפחות כמו האחרים אז גם המחיר שלהם יעלה משמעותית.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

@אילן11
אני לא הכי מעודכן מבחינת מחירים, אבל לדעתי בגודל הזה ה-KS8000 אמורה להיות אופציה שצריך לבדוק לעומק ומול חנויות מתמחות (לא לשלול לפי המחיר בזאפ וכו').

FFF800
טרול
טרול

שליחה #10 

NBMH כתב:
...
...
אהבתי שאתה אומר את זה בלי לדעת בכלל מה יש להם להציע ומה יש לדגם הספציפי הזה להציע.
מותג מדבקה, בגלל זה אנשים באנגליה מחכים כבר חודשיים להזמנות מרוב שהכל שם נקנה מהר.
לא יודע אם נכון להמליץ על M7000 בתקציב הזה, אבל מפה ועד מותג מדבקה יש דרך ארוכה.
אם היה לו תקציב נמוך יותר אז הM7000 כנראה הייתה אופציה מעולה.
...
·
מדבקה או לא עדיין מדובר על מסך עם ביצועים פושרים למי שמחפש לחסוך ולא לרכוש
את מסכי הפרימיום הרציניים.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

FFF800 כתב:
...
...
·
מדבקה או לא עדיין מדובר על מסך עם ביצועים פושרים למי שמחפש לחסוך ולא לרכוש
את מסכי הפרימיום הרציניים.
...
ושוב, אני לא מבין מאיפה נובע הזלזול הזה.
ראית את המסך הזה בכלל, או שבגלל שזה הייסנס אתה ישר מנסה לקטול?
ביצועים פושרים? במה זה מתבטא בדיוק, כי הרי נשמע שהתנסית מול המסך במשך שעות, אז אני אשמח לשמוע במה מתבטאים הביצועים הפושרים.
כי בינתיים ראיתי יותר תלונות על הדגמים המובילים של סמסונג שהושקו השנה מאשר על ההייסנס.
ראיתי גם תגובות של כמה אנשים שונים שהחליפו מדגמים של סמסונג של 2016 לM7000 והם נהנים יותר וגם חסכו עוד כמה מאות לישטים על הדרך.
ברור שאי לא מתכוון להשוות את ההייסנס ל OLED או משהו, אבל גם אי אפשר להשוות את המחירים בשום צורה, ככה שהכל הגיוני. זה לא עניין של לחסוך ואלה ממש לא מסכים עם ביצועים 'פושרים'.
בדיוק כמו שרשמו פה - בגלל שזה סיני אז ישר מנסים להמנע מזה, אבל ככה כל חברה מתחילה.
גם הפלאפונים הסינים(XIAOMI,HUAWEI,OnePlus ) עלו 1200-1500 ש"ח בזמן שאיפון וגלאקסי עלו פי 3, והביצועים שלהם לא פחות טובים משל האיפון או הגלאקסי.. והם גם מחזיקים הרבה זמן(אחי עם OPO שעובד מצוין עד עכשיו, לי הלך ה LG G3 אחרי שנה וקצת של שימוש ואין ספור בעיות)

אין לי בעיה לקבל דעה שונה כל עוד היא מבוססת על משהו, לא סתם בגלל שזה סיני ולא נשמע מספיק טוב באוזן כמו סמסונג או סוני.
ושוב, בתקציב הזה הוא יכול למצוא משהו יותר טוב, אני לא אומר שלא.. אבל אם רוב השימוש שלו זה שידורי SD(שאגב, הUPSCALING של ההייסנס מעולה, למקרה שתהית), אז יכול להיות שבאמת ה M7000 תתאים לו והוא יוכל לחסוך כמה אלפי שקלים..
מסכים שלא צריך להגזים שהM7000 לוקח את השאר בהליכה, אבל אין דבר רע בזה שפותח השרשור לפחות יראה אזכור של הדגם ואולי יתעניין בו.

FFF800
טרול
טרול

שליחה #12 

NBMH כתב:
...
...
ושוב, אני לא מבין מאיפה נובע הזלזול הזה.
ראית את המסך הזה בכלל, או שבגלל שזה הייסנס אתה ישר מנסה לקטול?
ביצועים פושרים? במה זה מתבטא בדיוק, כי הרי נשמע שהתנסית מול המסך במשך שעות, אז אני אשמח לשמוע במה מתבטאים הביצועים הפושרים.
כי בינתיים ראיתי יותר תלונות על הדגמים המובילים של סמסונג שהושקו השנה מאשר על ההייסנס.
ראיתי גם תגובות של כמה אנשים שונים שהחליפו מדגמים של סמסונג של 2016 לM7000 והם נהנים יותר וגם חסכו עוד כמה מאות לישטים על הדרך.
ברור שאי לא מתכוון להשוות את ההייסנס ל OLED או משהו, אבל גם אי אפשר להשוות את המחירים בשום צורה, ככה שהכל הגיוני. זה לא עניין של לחסוך ואלה ממש לא מסכים עם ביצועים 'פושרים'.
בדיוק כמו שרשמו פה - בגלל שזה סיני אז ישר מנסים להמנע מזה, אבל ככה כל חברה מתחילה.
גם הפלאפונים הסינים(XIAOMI,HUAWEI,OnePlus ) עלו 1200-1500 ש"ח בזמן שאיפון וגלאקסי עלו פי 3, והביצועים שלהם לא פחות טובים משל האיפון או הגלאקסי.. והם גם מחזיקים הרבה זמן(אחי עם OPO שעובד מצוין עד עכשיו, לי הלך ה LG G3 אחרי שנה וקצת של שימוש ואין ספור בעיות)

אין לי בעיה לקבל דעה שונה כל עוד היא מבוססת על משהו, לא סתם בגלל שזה סיני ולא נשמע מספיק טוב באוזן כמו סמסונג או סוני.
ושוב, בתקציב הזה הוא יכול למצוא משהו יותר טוב, אני לא אומר שלא.. אבל אם רוב השימוש שלו זה שידורי SD(שאגב, הUPSCALING של ההייסנס מעולה, למקרה שתהית), אז יכול להיות שבאמת ה M7000 תתאים לו והוא יוכל לחסוך כמה אלפי שקלים..
מסכים שלא צריך להגזים שהM7000 לוקח את השאר בהליכה, אבל אין דבר רע בזה שפותח השרשור לפחות יראה אזכור של הדגם ואולי יתעניין בו.
...
·
אני לא משווה לOLED...
השוויתי למסכי הלד מסדרות הביניים של סמסונג,סוני,פנסוניק,פיליפס וכו'.
שוב צר לי לאכזב אותך אבל המסך הזה פשוט היה נחות משמעותית בכל הפרמטרים.
אתה לא צריך לקחת את זה אישית או קשה אבל זו המסקנה של רוב האנשים שבדקו זאת.
מדובר על מסכי תקציב ולא על מסכים שנועדו לתת איכות תמונה או משהו אחר יוצא דופן.
למי שהפרוטה אינה בכיסו או מעדיף שלא להוציא סכום נכבד או שלא מעניין אותו איכות תמונה
זו כנראה בחירה סבירה. למרות שאז הוא כנראה יפול חזק בקטע של אמינות ותקלות.....

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

FFF800 כתב:
...
...
·
אני לא משווה לOLED...
השוויתי למסכי הלד מסדרות הביניים של סמסונג,סוני,פנסוניק,פיליפס וכו'.
שוב צר לי לאכזב אותך אבל המסך הזה פשוט היה נחות משמעותית בכל הפרמטרים.
אתה לא צריך לקחת את זה אישית או קשה אבל זו המסקנה של רוב האנשים שבדקו זאת.
מדובר על מסכי תקציב ולא על מסכים שנועדו לתת איכות תמונה או משהו אחר יוצא דופן.
למי שהפרוטה אינה בכיסו או מעדיף שלא להוציא סכום נכבד או שלא מעניין אותו איכות תמונה
זו כנראה בחירה סבירה. למרות שאז הוא כנראה יפול חזק בקטע של אמינות ותקלות.....
...
צודק, כשאני רואה תכני 1080P אני מרגיש כאילו אני צופה ב SD של יס.
עלק אין איכות תמונה, נו באמת..
אז בעצם לפי מה שאתה אומר, מסכי הביניים של פנסוניק ופיליפס הרבה יותר טובים מהמסך הזה נכון?
אני לא לוקח את זה אישית או קשה, אני פשוט סומך על העיניים שלי ורואה תמונה מדהימה, אז אני לא יודע על איזה איכות תמונה פושרת אתה מדבר.
כן מעניין אותי איכות תמונה, אבל כנראה שאני משקר לעצמי והתמונה בכלל נראית על הפנים ואני סתם חסר מושג שחי בסרט כי העדפתי לא לשלם לסמסונג פי 2 על אותה התמורה.. אה ועל זה שיהיה רשום סמסונג בתחתית המסך.
אמינות ותקלות..? בינתיים נתקלתי בתקלות הרבה יותר חמורות אצל סמסונג פה בפורום מאשר תקלות חמורות של הייסנס.
אבל אתה כנראה בראש שאם זה סמסונג אז זה שיא השלמות.
לא יודע מה המניע הנסתר שלך, אבל בוא נגיד שאתה סתם מחפש לקטול בלי כיסוס אמיתי לטענות שלך, כמו שאמרתי מקודם.
להגיד שזה לא מסך שנותן איכות תמונה זאת השטות הכי גדולה שקראתי פה מאז שהצטרפתי.
אני מניח שלפי הגישה שלך גם כל הפלאפונים הסינים הם ***, ורק נקסוס,גלקסי ואיפון נחשבים, וכל מי שקונה מוצר של חברה אחרת כנראה שלא מעניין אותו איכות, או שהוא סתם מחליט לחסוך כמה שקלים?
באמת שאני מנסה להבין איך הגעת לזה שהמסך הזה לא נותן איכות תמונה ואני מתקשה להבין.. אבל כנראה שכל מי שיש לו את המסך הזה לא מעוניין באיכות תמונה טובה וסתם קמצן כי הוא לא מוכן להשקיע לפי 2 על טלויזיה עם זליגת אור ועננות ישר כשמוציאים מהקופסא מבית סמסונג.
·

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #14 

יש לאחי הייסנס.
השחור שחור! כמו שצריך להיות.
לא יודע מה חברות אחרות עושות, אבל הייסנס עושים את זה נכון.

FFF800
טרול
טרול

שליחה #15 

deepspace כתב:יש לאחי הייסנס.
השחור שחור! כמו שצריך להיות.
לא יודע מה חברות אחרות עושות, אבל הייסנס עושים את זה נכון.
...
·
אז זהו שזה לא בדיוק שחור. זה שחור עם הרבה עננות וזליגות אור או אפור כהה.
כשתראה שחור אמיתי באמת תוכל להבין מה זה שחור במסכים.

FFF800
טרול
טרול

שליחה #16 

NBMH כתב:
...
...
צודק, כשאני רואה תכני 1080P אני מרגיש כאילו אני צופה ב SD של יס.
עלק אין איכות תמונה, נו באמת..
אז בעצם לפי מה שאתה אומר, מסכי הביניים של פנסוניק ופיליפס הרבה יותר טובים מהמסך הזה נכון?
אני לא לוקח את זה אישית או קשה, אני פשוט סומך על העיניים שלי ורואה תמונה מדהימה, אז אני לא יודע על איזה איכות תמונה פושרת אתה מדבר.
כן מעניין אותי איכות תמונה, אבל כנראה שאני משקר לעצמי והתמונה בכלל נראית על הפנים ואני סתם חסר מושג שחי בסרט כי העדפתי לא לשלם לסמסונג פי 2 על אותה התמורה.. אה ועל זה שיהיה רשום סמסונג בתחתית המסך.
אמינות ותקלות..? בינתיים נתקלתי בתקלות הרבה יותר חמורות אצל סמסונג פה בפורום מאשר תקלות חמורות של הייסנס.
אבל אתה כנראה בראש שאם זה סמסונג אז זה שיא השלמות.
לא יודע מה המניע הנסתר שלך, אבל בוא נגיד שאתה סתם מחפש לקטול בלי כיסוס אמיתי לטענות שלך, כמו שאמרתי מקודם.
להגיד שזה לא מסך שנותן איכות תמונה זאת השטות הכי גדולה שקראתי פה מאז שהצטרפתי.
אני מניח שלפי הגישה שלך גם כל הפלאפונים הסינים הם ***, ורק נקסוס,גלקסי ואיפון נחשבים, וכל מי שקונה מוצר של חברה אחרת כנראה שלא מעניין אותו איכות, או שהוא סתם מחליט לחסוך כמה שקלים?
באמת שאני מנסה להבין איך הגעת לזה שהמסך הזה לא נותן איכות תמונה ואני מתקשה להבין.. אבל כנראה שכל מי שיש לו את המסך הזה לא מעוניין באיכות תמונה טובה וסתם קמצן כי הוא לא מוכן להשקיע לפי 2 על טלויזיה עם זליגת אור ועננות ישר כשמוציאים מהקופסא מבית סמסונג.
·
...
·
שוב.. אתה לוקח נורא קשה ומשום מה מאוד נסער.
אכן סדרות הביניים של החברות המצב מוכרות טובות בהרבה ממסכי הייסנס.
גם כל הסקירות הרציניות קטלו את המסך הזה.
אני לא מבין איזה קשר מצאת בין הייסנס לאיכות תמונה??
איכות של כל מסך מדבקה שקונים בסופר השכונתי כמו פיילוט או קונקה.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

מוזמן לצרף לפה סקירות רציניות שקטלו את המסך הזה.
אני לא לוקח קשה, אני פשוט לא מצליח להבין איך בן אדם מצליח לרשום כל כך הרבה שטויות.
תמשיך לחשוב מה שאתה רוצה, העיקר שתחשוב שאתה צודק ואין על סמסונג בעולם.
יום טוב, לא מתכוון להגיב לך שוב כי זה חסר טעם ובזבוז זמן, תהנה עם הסמסונג שלך, מקווה שתקנה מסך שלהם שייהרס לך אחרי חודש ואז אולי תבין שהכל מוצרים סינים בסופו של יום.

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #18 

FFF800 כתב:
...
...
·
אז זהו שזה לא בדיוק שחור. זה שחור עם הרבה עננות וזליגות אור או אפור כהה.
כשתראה שחור אמיתי באמת תוכל להבין מה זה שחור במסכים.
...
·

שחור כמו טלוויזה מכובה.
אין הבדל ואחידות מרשימה.

כשראיתי את זה אמרתי הטלוויזיה הבאה שלי היא הייסנס!

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #19 

גם לי היה תקציב זהה לפני חודש והחלטתי ללכת על המסך הבא עם אחריות מלאה ל-3 שנים של ח.י.:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902597

אמנם לא ראיתי את ההיסנס אבל אני מאוד מרוצה מהבחירה.

cohen_m
טרול
טרול
תגובות: 489
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #20 

אינני מבין מאיפה נפלה עלינו ההייסנס הזו
בעבר הלא רחוק,כשחבר חדש היה בא ושואל על מסך בשם מהסגנון של הייסנס,החברים היו מנדים אותו מהפורום עם צעקות:wink:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”