איך לכל הרוחות, מוחקים פרופיל ישן של גוגל פלוס לאלתר כולל כל התמונות בגוגל?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בעבר עבדתי כעצמאי תחת חברת נדל"ן מסוימת, שנתבקשתי לפתוח פרופיל גוגל פלוס בה. מאז ועד היום עברו מים רבים בנהר, אני כבר לא עובד תחתם, והתמונות הממותגות שלי בחברה מופיעות בחיפוש גוגל. כאשר אני נכנס אליהן אני מגלה שהן תחת פרופיל גוגל פלוס ישן, אני מנסה כבר חודשים בכל דרך אפשרית, כאשר עברתי כל מדריך אפשרי להסיר לאלתר את פרופיל הגוגל פלוס, אך להשאיר את כתובת המייל שלי בחיים. השאלה איך ניתן לבצע זאת? זה פשוט לא מאפשר! גוגל יצרו פה משהו נוראי! שאין אפשרות להסירו בשום דרך! הכל מסורבל, גם המדריכים שלהם עצמם לא מעודכנים לשינויי התצוגה שלהם, כך שכאשר הם כותבים "תיכנס לסימן ההגדרות בצד ימין למעלה" אין בכלל סימן כזה! זה פשוט נורא ואיום, פניתי אליהם בצור קשר במשך חודשים, לא קיבלתי שום תגובה שהיא. מה קורה שם? איך בכל זאת ניתן להיפטר מהדבר הזה ומההיסטוריה שזה שומר באיטרנט? גם אנשים שמתקשרים אלי לטלפון הנייד רואים את התמונות שלי מאותה חברה על הצג כי זה איכשהו מקשר את זה.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מחיקת פרופיל Google+ שלךזורו44 כתב:+1
אני גם באותה סוגיה לצערי...
ttps://support.google.com/plus/answer/1044503?hl=iw
בגוגל פלוס הישן הגדרות מחיקת פרופיל בסוף הדף עם כניסה מחדש
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

הכתובת שהבאת אינה עובדת...uh99 כתב:מחיקת פרופיל Google+ שלך......
ttps://support.google.com/plus/answer/1044503?hl=iw
בגוגל פלוס הישן הגדרות מחיקת פרופיל בסוף הדף עם כניסה מחדש...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

הוא מראה לי שהחשבון כבר נמחק, אבל משום מה התמונה של החשבון עדין קיימת ואני לא מצליח להסיר אותה.
בנוסף, כשאני מחפש את השם שלי בגוגל אני מוצא את עמוד הגוגל פלוס הישן, אני לא מצליח למחוק אותו.
בנוסף, כשאני מחפש את השם שלי בגוגל אני מוצא את עמוד הגוגל פלוס הישן, אני לא מצליח למחוק אותו.
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

יש דרך לאתר את שם המשתמש ממנו מופעל חשבון הגוגל פלוס ? אני נכנס לתוך הלינק מהגוגל, של החשבון הישן הזה, כביכול כדי לצפות בעמוד, כי אולי הוא נבנה משם משתמש שונה (אני חושב על כל הדרכים למחוק את זה) אבל אני לא רואה איך ניתן לאתר את שם המשתמש בו כדי למחוק את כל התוכן
כי בצור קשר של גוגל לא תמיד עונים שם,
נראה לי שזאת בעיה שרק מנהלי גוגל יודעים לעזור
תנסה לשאול בפורום העזרה של גוגל כרום כי אפשר לגלוש בגוגל פלוס גם דרך הדפדפן אינטרנט של גוגל כרום, על הבעיה הזאת, ותראה מה התגובה שלהם.
תנסה לשאול שם את השאלה בשפה האנגלית, בצורה של כמו "אני גולש דרך הדפדפן אינטרנט של גוגל כרום ואני רואה בתוצאות של מנוע החיפוש של גוגל את הפרופיל הישן שלי, אז איך אני יכול להזכר מה השם משתמש של הפרופיל הזה כדי למחוק את כל המידע שיש בפרופיל הזה מבלי למחוק את החשבון דואר אלקטרוני שלי בג'י מייל?
ושיהיה בהצלחה.
אם יש בעיה לפרסם פה קישור לפורום התמיכה אז בבקשה תודיעו לי על זה
זה הקישור לפורום התמיכה.
https://productforums.google.com/forum/#!forum/chrome
ובאם קיבלת משם פיתרון, נשמח אם תוכל לפרסם פה לטובת כולם את הפיתרון לבעיה.
תודה.
נראה לי שזאת בעיה שרק מנהלי גוגל יודעים לעזור
תנסה לשאול בפורום העזרה של גוגל כרום כי אפשר לגלוש בגוגל פלוס גם דרך הדפדפן אינטרנט של גוגל כרום, על הבעיה הזאת, ותראה מה התגובה שלהם.
תנסה לשאול שם את השאלה בשפה האנגלית, בצורה של כמו "אני גולש דרך הדפדפן אינטרנט של גוגל כרום ואני רואה בתוצאות של מנוע החיפוש של גוגל את הפרופיל הישן שלי, אז איך אני יכול להזכר מה השם משתמש של הפרופיל הזה כדי למחוק את כל המידע שיש בפרופיל הזה מבלי למחוק את החשבון דואר אלקטרוני שלי בג'י מייל?
ושיהיה בהצלחה.
אם יש בעיה לפרסם פה קישור לפורום התמיכה אז בבקשה תודיעו לי על זה
זה הקישור לפורום התמיכה.
https://productforums.google.com/forum/#!forum/chrome
ובאם קיבלת משם פיתרון, נשמח אם תוכל לפרסם פה לטובת כולם את הפיתרון לבעיה.
תודה.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.