אכזבה מהמתקינים של LG - ח.י. אלקטרוניקה
-
EliTarakanov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
קיבלתי היום את המסך החדש שהזמנתי ... 65 אינץ של טכנולוגיה מתקדמת, דגם בכיר של 2016.
טלוויזיה באמת מדהימה, אבל...מעשה כך שהיה:
כאשר היגיעו המתקינים (יש לומר בזמן) נכנסו מחוייכים ואמרו שאני בסוף בטוח אהיה מרוצה.
ואז ממש אחרי כמה דקות התחילה שיחת המכירה...
הסבירו שמתקן התלייה שמגיע לי הוא בסיסי ופשוט ולא כדאי לי להתקין אותו.
אבל... לנו.. יש מתקן סופר משוכלל שהכל בו אפשרי והוא שלך תמורת הסכום הפעוט של 700 (!!!) ש"ח.
כאשר סרבתי.. ניסו למכור אחריות מורחבת... גם לזה סרבתי.. 3 שנים זה מספיק אחריות.
באותו הרגע היחס השתנה, החיוכים נעלמו והעבודה התחילה לעלות הילוך... מהר מידי לטעמי (ללא מדידות, וללא דיוק)
בסוף אפילו לא אספו את כל הקרטונים והקלקר מהרצפה., הכל נשאר מפוזר בסלון.
ההסבר על התפעול היה באורך 10 שניות: "זה השלט , פה מדליקים, פה הווליום,..אתה תסתדר."
שלום ויצאו מהבית.
ממש חבל, לקבל שרות מזלזל כזה ברגע שאני לא מסכים לקנות מהם כלום.
מזל שהטלוויזיה מדהימה.......צריך רק לשפר את היחס של המתקינים/מובילים
( ח.י. - לתשומת ליבכם !! )
טלוויזיה באמת מדהימה, אבל...מעשה כך שהיה:
כאשר היגיעו המתקינים (יש לומר בזמן) נכנסו מחוייכים ואמרו שאני בסוף בטוח אהיה מרוצה.
ואז ממש אחרי כמה דקות התחילה שיחת המכירה...
הסבירו שמתקן התלייה שמגיע לי הוא בסיסי ופשוט ולא כדאי לי להתקין אותו.
אבל... לנו.. יש מתקן סופר משוכלל שהכל בו אפשרי והוא שלך תמורת הסכום הפעוט של 700 (!!!) ש"ח.
כאשר סרבתי.. ניסו למכור אחריות מורחבת... גם לזה סרבתי.. 3 שנים זה מספיק אחריות.
באותו הרגע היחס השתנה, החיוכים נעלמו והעבודה התחילה לעלות הילוך... מהר מידי לטעמי (ללא מדידות, וללא דיוק)
בסוף אפילו לא אספו את כל הקרטונים והקלקר מהרצפה., הכל נשאר מפוזר בסלון.
ההסבר על התפעול היה באורך 10 שניות: "זה השלט , פה מדליקים, פה הווליום,..אתה תסתדר."
שלום ויצאו מהבית.
ממש חבל, לקבל שרות מזלזל כזה ברגע שאני לא מסכים לקנות מהם כלום.
מזל שהטלוויזיה מדהימה.......צריך רק לשפר את היחס של המתקינים/מובילים
( ח.י. - לתשומת ליבכם !! )
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אני לא מנסה להגן על המתקינים אבל אני משער שאם המשכורת הבסיסית היתה טיפה יותר גבוהה ללא תלות במכירות כאלה ואחרות אזי הגישה היתה משתנה.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·of1978 כתב:אני לא מנסה להגן על המתקינים אבל אני משער שאם המשכורת הבסיסית היתה טיפה יותר גבוהה ללא תלות במכירות כאלה ואחרות אזי הגישה היתה משתנה....
מסכים, אתה בסך הכל רוצה התקנה, אתה לא מחפש חברים חדשים.
גובה משכורת זה בינם לבין מעסיק, אבל גם אם היו משלמים פי 2 עדיין היו מנסים להרוויח עוד כי למה לא. כאן הכל מתרכז למעסיק שלא אכפת מלקוחותיו ואז העובדים כמובן אונסים את המצב
דרך אגב אני נמצא במקום לא הכי עשיר בצפון ולא שמתי לב לתופעה, לפעמים מציעים דברים נוספים אבל לא משתנה הגישה בכלל כשאני פשוט אומר שאין לי כסף לקנות עוד דברים, אפילו לא מנסים לשכנע. אולי זה גם תלוי לקוח וכמו אנשי מכירות מנוסים הם מרגישים מול מי הם
דרך אגב אני נמצא במקום לא הכי עשיר בצפון ולא שמתי לב לתופעה, לפעמים מציעים דברים נוספים אבל לא משתנה הגישה בכלל כשאני פשוט אומר שאין לי כסף לקנות עוד דברים, אפילו לא מנסים לשכנע. אולי זה גם תלוי לקוח וכמו אנשי מכירות מנוסים הם מרגישים מול מי הם
המתקן שהם ניסו למכור לך מעולה, אבל עולה 50 דולר ברקוטן... אני לקחתי את המתקן אחרי הנחה למרות שידעתי שעושים עלי קופה, הרציונל היה שעדיף שהכל יהיה באחריותם גם אם אני משלם עוד כמה מאות שקלים. לא רוצה לגעת בשום דבר שקשור להתקנה. מבחינתי זה טיפ למתקין.
גם אצלי המתקינים עשו שיחת מכירה ארוכה על אחריות מורחבת. זה כמובן קצת אירוני שמתקינים לך את פאר היצירה שמוכר המותג, ואז תוך כדי ההתקנה מספרים לך איך זו טכנולוגיה חדשה ובטח יתקלקל לך ומפחידים אותך בסיפורים על כמה עולה כל כרטיס בטלוויזיה.
מה שכן, את ההתקנה הם עשו כמו שצריך ובסבלנות.
גם אצלי המתקינים עשו שיחת מכירה ארוכה על אחריות מורחבת. זה כמובן קצת אירוני שמתקינים לך את פאר היצירה שמוכר המותג, ואז תוך כדי ההתקנה מספרים לך איך זו טכנולוגיה חדשה ובטח יתקלקל לך ומפחידים אותך בסיפורים על כמה עולה כל כרטיס בטלוויזיה.
מה שכן, את ההתקנה הם עשו כמו שצריך ובסבלנות.
·כמה הם דרשו עבור הרחבת אחריות ב 3 שנים נוספןת?סמור כתב:המתקן שהם ניסו למכור לך מעולה, אבל עולה 50 דולר ברקוטן... אני לקחתי את המתקן אחרי הנחה למרות שידעתי שעושים עלי קופה, הרציונל היה שעדיף שהכל יהיה באחריותם גם אם אני משלם עוד כמה מאות שקלים. לא רוצה לגעת בשום דבר שקשור להתקנה. מבחינתי זה טיפ למתקין.
מה שכן, את ההתקנה הם עשו כמו שצריך ובסבלנות....
תגיד תודה שלפחות באו מתקינים ולא מתקין לטלוויזיה 65" כמו בחברות אחרות...
http://www.hometheater.co.il/vt259346.html
http://www.hometheater.co.il/vt259346.html
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רק יכול לומר שהנסיון שלי מולם בהתקנות דווקא סהכ חיובי. הגיעו שני מתקינים והיו אדיבים והשקיעו את הזמן הדרוש בחיבור והתקנה (לא שהייתי צריך הדרכה וכו' אבל הם מצידם ביצעו). גם אצלי הציעו מתקן תלייה טוב יותר והרחבת אחריות וכו', אבל לא דחפו וכו', פשוט הציעו. כשסרבתי הם פשוט ירדו מזה והמשיכו הלאה בעבודתם.
בנוסף לזה, בניגוד להרבה יבואנים אחרים, כאן ההובלה וההתקנה מבוצעים באותו המעמד וע"י עובדים של היבואן ולא על ידי קבלן צד שלישי.
בנוסף לזה, בניגוד להרבה יבואנים אחרים, כאן ההובלה וההתקנה מבוצעים באותו המעמד וע"י עובדים של היבואן ולא על ידי קבלן צד שלישי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- of1978
-
- חבר ותיק

·אני לא חושב שזה עניין זה יותר טוב או פחות טוב אלא עניין של פונקציונליות לדוגמא זרוע שניתן לכוון לכמה כיוונים.FFF800 כתב:מה ההבדל בין המתקן הטוב יותר למתקן הרגיל?...
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
@of1978
·יש מצב ללינק עבור המתקן המפואר ההוא?
·יש מצב ללינק עבור המתקן המפואר ההוא?
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אתה לא לבד גם לי היה סיפור איתם שקניתי את ה621 60 . חבל שלא העלתם את זה במפגש שהיה שבוע שעבר של הטלויזיות . ל.ג'י תתחילו לחנך את המתקינים שלכם. אני רואה שהדבר הזה נמשך שנים
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- of1978
-
- חבר ותיק

·שאל את פותח השרשור, זה לא אני שהציעו לו.hipoo כתב:@of1978
·יש מצב ללינק עבור המתקן המפואר ההוא?...
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מישהו בכלל שם לב שזה שרשור מלפני שנה?