חיבור SCART ל RGBHV
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני זוכר שלפני כמה חודשים מישהו ניסה לבצע את הדבר הבא, וטען שעבד לו:
מה SCART את שלושת RCA
ואז את הקומפוזיט שב SCART , בתור סנכרון, גם ל H וגם ל V
בצע חיפוש בפורומים, חפש RGBHV
מה SCART את שלושת RCA
ואז את הקומפוזיט שב SCART , בתור סנכרון, גם ל H וגם ל V
בצע חיפוש בפורומים, חפש RGBHV
unsound_methods
RGB של מחשב שונה מ-RGB של וידיאו...
מישל,
לגבי המחירים - התכוונתי למעבדי וידיאו שהם הרבה מעבר לממירי פורמטים וגורמים לשיפור משמעותי של תמונה. מחירי מעבדים חדשים מתחילים מ-2000$ ומעלה. אם תמצא יד שנייה - תוכל לחסוך קצת . זה כמובן פיתרון לטלוויזיה בסלון ולא למחשב.
מניח שיש גם Transcoders למיניהם אבל גם הם לא יהיו זולים. סתם לדוגמה: Transcoder RGB-Component שהוא הרבה יותר טריביאלי עולה כ-400 ש"ח.
RGB של מחשב שונה מ-RGB של וידיאו...
מישל,
לגבי המחירים - התכוונתי למעבדי וידיאו שהם הרבה מעבר לממירי פורמטים וגורמים לשיפור משמעותי של תמונה. מחירי מעבדים חדשים מתחילים מ-2000$ ומעלה. אם תמצא יד שנייה - תוכל לחסוך קצת . זה כמובן פיתרון לטלוויזיה בסלון ולא למחשב.
מניח שיש גם Transcoders למיניהם אבל גם הם לא יהיו זולים. סתם לדוגמה: Transcoder RGB-Component שהוא הרבה יותר טריביאלי עולה כ-400 ש"ח.
לא הבנת אותי נכון! רק הבאתי לך דוגמה לסדר גודל המחירים עבור טנסקודר פשוט. מה שאתה צריך - הרבה יותר מורכב (RHBHV הוא לא סוג של component!), לכן אם הדבר הזה קיים - הוא יעלה יותר. נסה להתעניין ב-Kramer electronica.מישל_מ כתב:400 שח לטראנסקודר אני מוכן לשלם....השאלה אם הוא ממיר מהRGB לRGBHV...(שהבנתי שהוא סוג של קומפוננט, נכון?)
אם הוא באמת מבצע את ההמרה...אתה יודע אולי היכן ניתן להשיג את הראנסקודר הנ"ל?...
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אינו שונה מהותית.vitalyi כתב:unsound_methods
RGB של מחשב שונה מ-RGB של וידיאו......
רק בסנכרון, שהוא בעל שני אותות לסנכרון אופקי ואנכי, H ו- V.
השאלה היא רק אם מסך המחשב מסוגל להציג באופן נאות אותות כמו 480i ו- 576i.
אם זה מסך CRT, אז סביר להניח שהתשובה חיובית.