נטפליקס ישראל רוב הסרטים לא ב HD
היי חברים
עשיתי מנוי ל נטפליקס ישראל - UHD כרגע
אני כרגע מנגן במחשב עם EXPLORER 11
שעל פי האתר שלהם אמור לתמוך ב HD
אבל משום מה הרבה מהתכנים לא מנוגנים ב HD
למשל הסרט משימה בלתי אפשרית 4 , טרילוגיית מטריקס , כוח משיכה ורבים אחרים..לא ב HD
לעומת זאת ובאופן מפתיע כול ההפקות המקוריות של נטפליקס , נרקוס , בית הקלפים וכמה סרטים שלהם
השידור היה ב HD
האם הגיוני או זאת בעיה אצלי ?
תודה לעוזרים
עשיתי מנוי ל נטפליקס ישראל - UHD כרגע
אני כרגע מנגן במחשב עם EXPLORER 11
שעל פי האתר שלהם אמור לתמוך ב HD
אבל משום מה הרבה מהתכנים לא מנוגנים ב HD
למשל הסרט משימה בלתי אפשרית 4 , טרילוגיית מטריקס , כוח משיכה ורבים אחרים..לא ב HD
לעומת זאת ובאופן מפתיע כול ההפקות המקוריות של נטפליקס , נרקוס , בית הקלפים וכמה סרטים שלהם
השידור היה ב HD
האם הגיוני או זאת בעיה אצלי ?
תודה לעוזרים
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·ORAGPU כתב: אני כרגע מנגן במחשב עם EXPLORER 11...
טיפה OFF TOPIC, אבל, תעשה לעצמך טובה ענקית:
https://www.google.com/chrome/
(או במקרה הכי הכי גרוע, תשתמש ב- EDGE החדש שזמין עם WIN10)
תודה על העזרה אך..
תודה
אך על פי האתר שלהם
Google Chrome up to 720p
Internet Explorer up to 1080p
https://help.netflix.com/en/node/23742
אני עם WIN 7 64bit
אך על פי האתר שלהם
Google Chrome up to 720p
Internet Explorer up to 1080p
https://help.netflix.com/en/node/23742
אני עם WIN 7 64bit
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בכל מקרה המהירות של נטפליקס נגזרת ממהירות האינטרנט שלך וכח העיבוד של המחשב.
המצב התקין: סרט רץ חלק מהתחלה ועד הסוף
נסה לבדוק את הסרט במצבים שונים [נניח דרך הסמארטפון, דרך מחשב אחר, בבית של חבר, במחשב שמחובר ישירות לראוטר שלך וכו']
ואני מניח שתגלה איכות FULL HD משביעת רצון.
המצב התקין: סרט רץ חלק מהתחלה ועד הסוף
נסה לבדוק את הסרט במצבים שונים [נניח דרך הסמארטפון, דרך מחשב אחר, בבית של חבר, במחשב שמחובר ישירות לראוטר שלך וכו']
ואני מניח שתגלה איכות FULL HD משביעת רצון.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
אז אני מבין שאצלכם הכול HD ?
תודה לעוזרים
אז אני מבין שאצלכם הכול ב HD ?
רק מוזר לי שאצלי חלק מנגן ב HD וחלק לא
למשל הסרט Ridiculous 6
התנגן ב HD ללא בעיה
אני עם 40MB
מעבד I5 זכרון 8 גיגה
כרטיס מסך ( לא יודע אם זה פרמטר ) GYX 660
אז אני מבין שאצלכם הכול ב HD ?
רק מוזר לי שאצלי חלק מנגן ב HD וחלק לא
למשל הסרט Ridiculous 6
התנגן ב HD ללא בעיה
אני עם 40MB
מעבד I5 זכרון 8 גיגה
כרטיס מסך ( לא יודע אם זה פרמטר ) GYX 660
·tomer953 כתב:·......
טיפה OFF TOPIC, אבל, תעשה לעצמך טובה ענקית:
https://www.google.com/chrome/
(או במקרה הכי הכי גרוע, תשתמש ב- EDGE החדש שזמין עם WIN10)...
אני גיליתי ב EDGE באגים אולי בהמשך הם יתוקנו.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
המטריקס הוא סרט ישן יחסית - האיכות שלו היא רק מעט יותר איכותית מ-DVD...
תודה לעוזרים
תודה לעוזרים
כנראה בעיה אצלי
חבר שיש לו hisense k700
רואה ב HD דברים שאני לא רואה
טוב נמשיך לבדוק את העניין...
כנראה בעיה אצלי
חבר שיש לו hisense k700
רואה ב HD דברים שאני לא רואה
טוב נמשיך לבדוק את העניין...
ראשית, אתה צודק שכדי לקבל 1080P במחשב יש להשתמש בEXPLORER או EDGE. בכל דפדפן אחר אתה מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר. גם האפליקציה שלהם לווינדוס תומכת ב1080P, ויכולה לספק סאונד איכותי יותר ממה שתקבל בדפדפן, אבל אני לא יודע אם ניתן להתקינה בווינדוס 7.
לגבי זה שאינך מקבל HD (כיצד אתה יודע?), בהגדרות החשבון שלך, הפרטניות לפרופיל משתמש, חפש "PLAYBACK SETTINGS", ובחר באופציה HIGH.
אם אתה רוצה לדעת באיזו רזולוציה התוכן מתנגן, בכל רגע נתון, לחץ Ctrl+Alt+Shift+D.
אם אתה מעונייך בUHD (4K) - בינתיים לא ניתן לקבל זאת במחשב.
לגבי זה שאינך מקבל HD (כיצד אתה יודע?), בהגדרות החשבון שלך, הפרטניות לפרופיל משתמש, חפש "PLAYBACK SETTINGS", ובחר באופציה HIGH.
אם אתה רוצה לדעת באיזו רזולוציה התוכן מתנגן, בכל רגע נתון, לחץ Ctrl+Alt+Shift+D.
אם אתה מעונייך בUHD (4K) - בינתיים לא ניתן לקבל זאת במחשב.
היי מוקימוקי27 כתב:ראשית, אתה צודק שכדי לקבל 1080P במחשב יש להשתמש בEXPLORER או EDGE. בכל דפדפן אחר אתה מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר. גם האפליקציה שלהם לווינדוס תומכת ב1080P, ויכולה לספק סאונד איכותי יותר ממה שתקבל בדפדפן, אבל אני לא יודע אם ניתן להתקינה בווינדוס 7.
אם אתה מעונייך בUHD (4K) - בינתיים לא ניתן לקבל זאת במחשב....
תודה על התשובה
אכן בחרתי באופציה HIGH
כבר מהתחלה.
שמנגנים סרט עם Explorer הוא מייד מודיע PLAYING HD
מה גם שמייד מבחינים באיכות (אני צופה בתכנים רק ב HD - 1080P )
לגבי רצף המקשים שאמרת - לא עבד לי
·
נכנסתי עכשיו לNETFLIX דרך הEXPLORER... נחמד שהוא מראה אם הסרט בHD.
ממה שאני רואה, הסימון של הHD נשאר כבוי עד אשר הוא עובר למצב צפייה בHD (עשוי לקחת זמן מה), ואז הסימון משתנה לגוון בהיר.
קיצור הדרך Ctrl+Alt+Shift+D (משמאל לימין, עד שארבעתם יחדיו, ללא לחיצה על +) עובד לי. לא מראה רזולוציה אבל כן את הBITRATE של ההזרמה ושל הצפייה בפועל.
מה שכן... עלית פה על משהו מעניין. חלק מהתכנים שציינת באמת אינם בHD, אבל חלקם כן, אבל לא דרך הדפדפן - כן דרך האפליקציה.
ממה שאני רואה, הסימון של הHD נשאר כבוי עד אשר הוא עובר למצב צפייה בHD (עשוי לקחת זמן מה), ואז הסימון משתנה לגוון בהיר.
קיצור הדרך Ctrl+Alt+Shift+D (משמאל לימין, עד שארבעתם יחדיו, ללא לחיצה על +) עובד לי. לא מראה רזולוציה אבל כן את הBITRATE של ההזרמה ושל הצפייה בפועל.
מה שכן... עלית פה על משהו מעניין. חלק מהתכנים שציינת באמת אינם בHD, אבל חלקם כן, אבל לא דרך הדפדפן - כן דרך האפליקציה.
תודה אני ממשיך לבדוק...
תודה מוקי
כנראה יש בעיה אצלי עם אקספלורר
כי ב FIREFOX המקשים עבדו מצויין ( אבל אין HD בדפדפן מסוג זה)
אולי אסיר ואתקין אותו מחדש לא יודע...
תודה שוב וסוף שבוע נפלא
כנראה יש בעיה אצלי עם אקספלורר
כי ב FIREFOX המקשים עבדו מצויין ( אבל אין HD בדפדפן מסוג זה)
אולי אסיר ואתקין אותו מחדש לא יודע...
תודה שוב וסוף שבוע נפלא
אכן לא שמתי לב מעניין
·היי מוקימוקי27 כתב:כנראה שלא שמת לב לסוף ההודעה שלי. אני לא חושב שיש אצלך בעיה. בחלק מהתכנים שציינת (למשל, משימה בלתי אפשרית 4), אני מקבל HD דרך האפליקציה לחלונות 10, אבל לא דרך EDGE או EXPLORER....
אכן לא שמתי לב
מעניין מאוד מה שאתה אומר
תודה
עשיתי עוד קצת בדיקות.
קיצור הדרך עובד בEXPLORER, אך יש ללחוץ עליו לפני שעוברים לתצוגת מסך מלא. במסך מלא הוא לא עובד, אבל אפשר ללחוץ לפני, ואז לעבור למסך מלא.
נראה שבחלק מהתכנים קצב הנתונים (הBITRATE) בEXPLORER מוגבל גם ביחס לEDGE (בחלקם בEXPLORER רשום HD, אבל עדיין הBITRATE נמוך יותר). אני לא יודע אם מדובר באותו CODEC, אז יכול להיות שזו השוואה של תפוזים ותפוחים.
סביר להניח שחווית הצפיה הכי טובה בPC מתקבלת מהאפליקציה, אח"כ EDGE ולבסוף EXPLORER. אז אולי כדאי לך לעבור לווינדוס 10.
קיצור הדרך עובד בEXPLORER, אך יש ללחוץ עליו לפני שעוברים לתצוגת מסך מלא. במסך מלא הוא לא עובד, אבל אפשר ללחוץ לפני, ואז לעבור למסך מלא.
נראה שבחלק מהתכנים קצב הנתונים (הBITRATE) בEXPLORER מוגבל גם ביחס לEDGE (בחלקם בEXPLORER רשום HD, אבל עדיין הBITRATE נמוך יותר). אני לא יודע אם מדובר באותו CODEC, אז יכול להיות שזו השוואה של תפוזים ותפוחים.
סביר להניח שחווית הצפיה הכי טובה בPC מתקבלת מהאפליקציה, אח"כ EDGE ולבסוף EXPLORER. אז אולי כדאי לך לעבור לווינדוס 10.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אין פה בעיה או תקלה אלא עינייני זכויות שלהם.
בגלל נושא ההצפנה, במחשב הם משדרים באיכות נמוכה יותר ויכול להיות שבדפדפנים מסויימים, עם ההצפנה שהם תומכים, הם כן יכולים לעלות לאיכות גבוהה יותר.
נסה אפליקציה מובנית ב-SMARTTV או במידה ואין לך טלוויזיה חכמה, תשתמש ב-APPLE TV או CHROMECAST.
בגלל נושא ההצפנה, במחשב הם משדרים באיכות נמוכה יותר ויכול להיות שבדפדפנים מסויימים, עם ההצפנה שהם תומכים, הם כן יכולים לעלות לאיכות גבוהה יותר.
נסה אפליקציה מובנית ב-SMARTTV או במידה ואין לך טלוויזיה חכמה, תשתמש ב-APPLE TV או CHROMECAST.
·מוקי27 כתב:יש פה פער בין ההצהרות הרשמיות שEDGE וEXPLORER מספקים 1080p, לבין זה שמסתבר שתכנים ספציפיים מוגבלים לפחות בדפדפנים הללו. בשום פורום או אתר אחר לא מצאתי מידע על זה....
אולי בעדכון הבא הוינדוס 10 ישתפר עוד יותר בדפדפני אינטרנט שלו.
הוינדוס 10 שיש לך זה בגרסה עברית?
השם האמיתי שלי זה רמי,