[המלצה] טלוויזיה לגיימרים.
היי חברים מה שלומכם?
אני מעוניין להתחדש בטלוויזיה או full hd או 4k באיזור ב42 אינצ
השימוש העיקרי - משחקים בסוני. חשוב לי שהטלויזיה תהיה כמה שיותר איכותית למשחקים בסוני.
תקציב עד 4 אלף פלוס מינוס.
תודה רבה על העזרה וההמלצות.
השימוש העיקרי - משחקים בסוני. חשוב לי שהטלויזיה תהיה כמה שיותר איכותית למשחקים בסוני.
תודה רבה על העזרה וההמלצות.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
עד 4,000 מסך 4K אמיתי לגיימינג? לא יקרה.AShayke כתב:היי חברים מה שלומכם?
תודה רבה על העזרה וההמלצות....
ראשית, מציע לך להבין עד כמה אתה באמת זקוק למסך עם רזולוציה כזו של 4K, מרחק הישיבה שלך מהמסך למשל והגודל שלו.
שנית, למסכים אלו לרוב יש INPUT LAG מהגבוהים ביותר, ולכן חשוב לבדוק אילו מסכים בעלי IL הכי נמוך.
יש באתר של EUROGAMER סקירה של כמה מסכים כאלו, אבל הם רחוקים מהתקציב שלך.
או שתתמקד במסך 1080P איכותי או שתמשיך לחסוך.
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 714
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
Philips BDM4065UC 40 אינטש פיליפס
בהצלחה! מתאים בדיוק לצרכים שלך
בהצלחה! מתאים בדיוק לצרכים שלך
NAS: Custom made 15TB WD RED
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 714
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
NAS: Custom made 15TB WD RED
לא להסתמך על נתוני יצרן ל lag מכיוון שכל אחד מודד אחרת זה כבר נהיה חסר משמעות (והם גם לא מודדים input lag) אלה רק חלק ממנו, נדרש לחפש input lag ע"י ביקורות בלבד. (שמורכב גם מהנתון שהיצרן נותן (שנבדק שונה)).
http://www.displaylag.com/display-database/
יש פה הסבר, קיים גם בילבול איך לקרוא לזה input lag, display lag באתר הזה פשוט התחילו לקרוא לזה lag.
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2417h.htm
ניתן לסנן לפי טלוויזיות בלבד.
עכשיו נשאלת השאלה מה זה זמן טוב?
עבור מסך עם רענון של 60hz
1000/60=16.7
מכאן עבור lag קטן מזה תהיה השהייה של פריים אחד, ז"א the best.
בדר"כ מי שזה הכי משנה לו זה במשחקי fps.
בפועל גם 30 מצויין לדעתי אצל כל אחד זה שונה.
הדירוג באתר tftcentral
Class 1) Less than 16ms / 1 frame lag - should be fine for gamers, even at high levels
Class 2) A lag of 16 - 32ms / One to two frames - moderate lag but should be fine for many gamers. Caution advised for serious gaming and FPS
Class 3) A lag of more than 32ms / more than 2 frames - Some noticeable lag in daily usage, not suitable for high end gaming
יש פה הסבר, קיים גם בילבול איך לקרוא לזה input lag, display lag באתר הזה פשוט התחילו לקרוא לזה lag.
1000/60=16.7
הדירוג באתר tftcentral
Class 1) Less than 16ms / 1 frame lag - should be fine for gamers, even at high levels
Class 2) A lag of 16 - 32ms / One to two frames - moderate lag but should be fine for many gamers. Caution advised for serious gaming and FPS
Class 3) A lag of more than 32ms / more than 2 frames - Some noticeable lag in daily usage, not suitable for high end gaming
השימוש העיקרי שלי הוא בסוני פלייסטישן ובעיקר ברשת... אתה מכיר טלויזיות עם זמני lag נמוכים כמו שציינת?none77 כתב:לא להסתמך על נתוני יצרן ל lag מכיוון שכל אחד מודד אחרת זה כבר נהיה חסר משמעות (והם גם לא מודדים input lag) אלה רק חלק ממנו, נדרש לחפש input lag ע"י ביקורות בלבד. (שמורכב גם מהנתון שהיצרן נותן (שנבדק שונה)).
1000/60=16.7
הדירוג באתר tftcentral
Class 3) A lag of more than 32ms / more than 2 frames - Some noticeable lag in daily usage, not suitable for high end...
או אפילו חברה מומלצת? סוני lg ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
למסכים של סמסונג מ2016 יש IL סביר, לפחות באלה שראיתי בביקורות.
מעבר לזה תחפש מסכים שנכנסים לך לתקציב ואז תבדוק ביקורות עליהם.
מעבר לזה תחפש מסכים שנכנסים לך לתקציב ואז תבדוק ביקורות עליהם.
תודה רבה על העזרה. מצאתי מספר טלויזיות שנראות לי ממש טוב, אך אני לא מצליח למצוא את הINPUT LAG שלהם, האם מישו יכול לעזור?
KD49X8005 4K SONY
SONY KDL50W755
SONY KDL50W808
כל הדגמים שנמצאים באתרי אינטרנט עם הIL נמוך, לא מגיעות לארץ...
תודה![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
KD49X8005 4K SONY
SONY KDL50W755
SONY KDL50W808
כל הדגמים שנמצאים באתרי אינטרנט עם הIL נמוך, לא מגיעות לארץ...
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כולן מצויינות. ל808 יש 3D ל-755 אין, מעבר לזה עד כמה שידוע לי, מבחינת איכות תמונה הן דומות\זהות.
ה-X8005 היא טלויזיה 4K.
לפלייסטיישן הרגיל אין צורך ב-4K כי הקונסולה תומכת עד 1080P בלבד.
ה-X8005 היא טלויזיה 4K.
לפלייסטיישן הרגיל אין צורך ב-4K כי הקונסולה תומכת עד 1080P בלבד.
גם PS4 פרו החדש לא יהיה 4K בגיימינג ואם מישהו חושב אחרת מוזמן לראות אצלי מחשב גיימינג שעלה כמו 4 כאלה שמגרד את ה 40FPS ב4K
ואני יודע שאני מטרחן, אבל כל עניין המרחק לעומת רזולוציה זה שטויות. אני מזמין כל מי שרוצה אלי ונוריד את הרזולוציה ל FHD ואני מתחייב שתראו הבדל מטורף גם משלושה מטרים. אני הפסקתי להשתמש באקסבוקס לחלוטין ההבדל בינו למחשב זה כמו ההבדל בין ערוץ 10 לערוצי HD.
ואני יודע שאני מטרחן, אבל כל עניין המרחק לעומת רזולוציה זה שטויות. אני מזמין כל מי שרוצה אלי ונוריד את הרזולוציה ל FHD ואני מתחייב שתראו הבדל מטורף גם משלושה מטרים. אני הפסקתי להשתמש באקסבוקס לחלוטין ההבדל בינו למחשב זה כמו ההבדל בין ערוץ 10 לערוצי HD.
הגיוני שההבדל בינו לבין מחשב שעולה פי 7 הוא הבדל גדול.acker16 כתב:גם PS4 פרו החדש לא יהיה 4K בגיימינג ואם מישהו חושב אחרת מוזמן לראות אצלי מחשב גיימינג שעלה כמו 4 כאלה שמגרד את ה 40FPS ב4K
ואני יודע שאני מטרחן, אבל כל עניין המרחק לעומת רזולוציה זה שטויות. אני מזמין כל מי שרוצה אלי ונוריד את הרזולוציה ל FHD ואני מתחייב שתראו הבדל מטורף גם משלושה מטרים. אני הפסקתי להשתמש באקסבוקס לחלוטין ההבדל בינו למחשב זה כמו ההבדל בין ערוץ 10 לערוצי HD....
הגיוני בהתחשב בזה שיש לך מחשב שעולה יותר מ7,000 ש"ח והאקסבוקס היום עולה משהו כמו אלף ש"ח(ה XBOX ONE S נמכר יחד עם הפיפא ב 250 ליש"ט באנגליה..)
אם יוציאו קונסולה יקרה יותר אבל הרבה יותר מושקעת, אני בטוח שההבדלים יהיו הרבה פחות גדולים.
הPS4 ו הXB1 הן קונסולות זולות ביחס למה שפעם עלה לך XB360 או PS3, לא השקיעו בהם מספיק בכוונה כדי שיוכלו להוציא כל שנה כמעט עוד גרסה.
הייתי משחק פעם בעיקר במחשב וברור לגמרי שמחשב חזק זה רמה אחרת מהקונסולות, אבל תמיד יהיה את עניין הנוחות בקונסולות..
אפשר (וכיף) לדון ביתרונות המחשב במשך שעות, הנקודה החשובה עבור שואל השאלה היא שלדעתי חובה לקנות 4K אם הוא מתכנן גיימינג באיכות טובה. כמובן שגם זה עניין יחסי אבל חשוב להדגיש שההבדל מורגש מכל מרחק ובכל גודל טלוויזיה, אני מעיד שעבורי משלושה מטרים 75" ההבדל הוא עצום.
הPS4 פרו חזק בערך פי אחד וחצי מהרגיל שכזכור מריץ FHD ב30FPS על הגדרות נמוכות אז אם למישהו יש מחשבה שזו חומרה שתתמוך ב4K אמיתי סבבה. לדעתי יהיה מדובר על שיפור קל ובנוסף סוג של upscaling כמו שעושה הרסיבר.
הלוואי שזה היה נכון, זה היה חוסך לי קניה של כרטיס מסך שני כי אחד פשוט לא מספיק היום.
לגבי עניין הנוחות זה כמובן אישי אבל אפשר לקנות ב20 אירו מתאם של מיקרוסופט שמאפשר חיבור של השלטים של האקסבוקס למחשב וברגע שהם מופעלים, כל הממשק במשחק משתנה לזה של אקסבוקס ואתה מקבל נוחות של אקסבוקס עם איכות של מחשב.
אני רק אחדד שזו לא המרה או הגדרת מקשים מחדש, רוב מוחלט של המשחקים נועדו לזה (כנראה כי הם ממילא יוצאים גם לאקסבוקס).
גיליתי את זה לפני חודשיים ומאז האקסבוקס לא הופעל אפילו פעם אחת.
הPS4 פרו חזק בערך פי אחד וחצי מהרגיל שכזכור מריץ FHD ב30FPS על הגדרות נמוכות אז אם למישהו יש מחשבה שזו חומרה שתתמוך ב4K אמיתי סבבה. לדעתי יהיה מדובר על שיפור קל ובנוסף סוג של upscaling כמו שעושה הרסיבר.
הלוואי שזה היה נכון, זה היה חוסך לי קניה של כרטיס מסך שני כי אחד פשוט לא מספיק היום.
לגבי עניין הנוחות זה כמובן אישי אבל אפשר לקנות ב20 אירו מתאם של מיקרוסופט שמאפשר חיבור של השלטים של האקסבוקס למחשב וברגע שהם מופעלים, כל הממשק במשחק משתנה לזה של אקסבוקס ואתה מקבל נוחות של אקסבוקס עם איכות של מחשב.
אני רק אחדד שזו לא המרה או הגדרת מקשים מחדש, רוב מוחלט של המשחקים נועדו לזה (כנראה כי הם ממילא יוצאים גם לאקסבוקס).
גיליתי את זה לפני חודשיים ומאז האקסבוקס לא הופעל אפילו פעם אחת.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
פותח הדיון -
מסכים של LG בעלי IL נמוך.
במקום לחפש ביקורות באתרים מחו"ל, תתמקד במה שמוכרים כאן נכון להיום בחנויות בארץ ותבדוק מה מתאים לך.
acker16
במקום לטרוח להסביר את ההבדלים בין המכשירים השונים או מדוע 4K הוא חובה לטעמך - לא חושב שיעזור לפותח הדיון יותר אם תמליץ על מסך שכזה שמתאים לו?
מסכים של LG בעלי IL נמוך.
במקום לחפש ביקורות באתרים מחו"ל, תתמקד במה שמוכרים כאן נכון להיום בחנויות בארץ ותבדוק מה מתאים לך.
acker16
במקום לטרוח להסביר את ההבדלים בין המכשירים השונים או מדוע 4K הוא חובה לטעמך - לא חושב שיעזור לפותח הדיון יותר אם תמליץ על מסך שכזה שמתאים לו?
תודה רבה על כל התגובות.
אשמח לביקורות על הטלוויזיות הבאות
Samsung J5500
Samsung JU6400 4k
אני מתלבט בין אלה לבין הsony שפירסמתי מקודם
כמובן מה שחשוב זה input lag
הבעיה העיקרית שאני הולך לחנויות לאנשי המכירות אין שום מושג לגבי הinput lag הם בכלל לא יודעים מה זה.. לכן אשמי להמלצותיכם.
Samsung J5500
Samsung JU6400 4k
הבעיה העיקרית שאני הולך לחנויות לאנשי המכירות אין שום מושג לגבי הinput lag הם בכלל לא יודעים מה זה.. לכן אשמי להמלצותיכם.
http://ca.rtings.com/tv/reviews/samsung/ju6400AShayke כתב:תודה רבה על כל התגובות.
Samsung J5500
Samsung JU6400 4k
הבעיה העיקרית שאני הולך לחנויות לאנשי המכירות אין שום מושג לגבי הinput lag הם בכלל לא יודעים מה זה.. לכן אשמי להמלצותיכם....
http://ca.rtings.com/tv/reviews/samsung/j5500
שתיהן לא טובות לסרטים, אבל לגיימינג ה JU6400 תהיה לך טובה.
·