"למה אין לי תגובות"?!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
davidcor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי כולם- אני חדש בפורום - נהנה ונעזר לקרוא אותו- אבל אבקש הדרכה: איך מנסחים את ההודעה כך שיהיו גם תגובות? לפני כמה ימים שאלתי שאלה לגבי המלצה למודל מסויים - אף תגובה! מישהו אחר שאל שאלה ממש דומה לגבי מודל אחר וקיבל 80 תגובות.. האם זה קשור למודל הטלוויזיה? לאופן הניסוח? אשמח להדרכה בנבכי הפסיכולוגיה של משתמשי הפורום בכדי להשתפר...! תודה (לוקח בחשבון שגם על זה לא תהיה תגובה ואז אסיק מסקנות אישיות...:)

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #2 

@davidcor
·לא יודע מה שאלת קודם. אבל באופן אישי אני לא מרבה להגיב לשאלות לגבי מוצרים ספציפיים כי את רובם אני לא מכיר וגם אם יש שאלה שחוזרת על עצמה הרבה סביר גם שלא יענו לך כי בחיפוש קצר לרוב תמצא תשובה
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

ככל הנראה לא ענו לך בגלל שילוב של כמה סיבות.
אין בפוסט שלך שום דבר ברור. לא ברור מה אתה שואל בדיוק.. "מה דעתכם" זה כללי מידי.
http://www.hometheater.co.il/vp2500575#2500575

שנית, להרבה חברים נמאס להאכיל בכפית. יש בפורום יותר מידי דיונים על בערך (אם לא בדיוק) אותם דברים. נובע מכך שהרבה חברים (במיוחד חדשים) מתעצלים לחפש ופותחים פוסט על כל פיפס שקופץ להם לראש. בלי לבדוק מה כבר שאלו ובלי לעשות סקר ראשוני בסיסי ולעשות שיעורי בית.
שלישית, לא תמיד יש איך לעזור. חברים כאן לא מכירים כל מסך ומסך שיש בשוק. אפשר לתת קווים לעזרה כללית אך לא תמיד יש תשובות להכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #4 

אני אסביר לך למה: כי כנראה את השאלות שלך שאלו כבר המון פעמים בעבר ובאמת לאנשים שמבינים (שהם לא רבים בפורום הזה) נמאס כבר לענות כמו תוכי..

סיבה נוספת - אני לא מומחה (וכאמור הרוב פה לא מומחים) ולכן אני אענה רק לשאלות על מוצרים שאני מכיר באופן אישי ומנסיון אישי בלבד.

גם לי היו שירשורים עם אפס תגובות וזה פשוט גרם לי לחפש יותר טוב את הפתרון בעצמי - כאמור, יש המון מידע כאן בפורום

בהצלחה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78912
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

באופן כללי, רצוי שתספק עוד נתונים:
1. במה אתה צופה? יס/הוט/סלקום/נטפליקס/יוטיוב/בלוריי/סטרימר/קודי?
2. מרחק צפיה?
3. שעות הצפיה ומי צופה?
4. תקציב

אחרי שיהיו את הנתונים הללו יהיה עם מה לעבוד. אין מסך אחד שמתאים לכולם כמו שאין מכונית אחת שמתאימה לכולם.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #6 

ברוך הבא. :)

ותוספת למה שאמרו לעיל: מזל. אם היה יום עם יותר דיונים, יכול להיות שההודעה שלך ירדה למטה מהר יותר. אם במקרה מישהו היה מחליט לענות זה היה יכול להתפתח לדיון, גם אם השאלה הבסיסית היתה... בסיסית.

לגבי השאלה שלך מלפני יומיים, אני רואה בה שני דברים שאפשר להגיב להם. גודל מסך לעומת מרחק, ושאלה על הדגם המסוים. לגבי שניהם יש הרבה שרשורים קיימים, כולל מהימים והשבועות האחרונים.

davidcor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

תודה רבה לכל מי שהגיב לי, זה בהחלט עזר והבהיר לי את העיניין. שוב תודה על הסבלנות ! סופש נעים!

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #8 

אם אני לא טועה השרשור שקיבל 80 תגובות היה שירשור שבו שני חברי פורום כתבו אחד לשני 40 הודעות נאצה כל אחד ולא היו שם אפילו חמש הודעות אינפורמטיביות :)

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #9 

תגובה זה תגובה. זה עדיין נחשב. :lol:
וייייי איזה כיף. ימבה תגובות. עמדת במשימה. (b)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”