מי אמר שאין בארץ כבוד לתוכניות הריאליטי?
הרשות השנייה העניקה לזכייניות הקלות להגדלת שידור הריאליטי
ההקלה היא מחודש יולי השנה אבל רק לאחרונה זה התגלה בידי העיתונאי נתי טוקר.
http://www.themarker.com/advertising/1.3068262
אם המלצת פילבר לתקשורת תעבור בכנסת בכל הקריאות שצריך אז הרשות השניה ומשרד התקשורת כנראה יבטלו את את כל מגבלות השידור של תוכניות הריאליטי בערוצים המסחרים , ונגיע למצב שרוב הזמן בערוץ 2 רוב התוכניות יהיו רק של ריאליטי.
נראה לי שלא כולם שמחים על ההחלטה הזאת במיוחד מי שלא רוצה לשלם כסף להוט או ל יס או לסלקום טיוי ורוצה לראות לא מעט תוכניות דרמה.
ההקלה היא מחודש יולי השנה אבל רק לאחרונה זה התגלה בידי העיתונאי נתי טוקר.
http://www.themarker.com/advertising/1.3068262
אם המלצת פילבר לתקשורת תעבור בכנסת בכל הקריאות שצריך אז הרשות השניה ומשרד התקשורת כנראה יבטלו את את כל מגבלות השידור של תוכניות הריאליטי בערוצים המסחרים , ונגיע למצב שרוב הזמן בערוץ 2 רוב התוכניות יהיו רק של ריאליטי.
נראה לי שלא כולם שמחים על ההחלטה הזאת במיוחד מי שלא רוצה לשלם כסף להוט או ל יס או לסלקום טיוי ורוצה לראות לא מעט תוכניות דרמה.
נערך לאחרונה על ידי odedwe ב 15/09/2016 5:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1604
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
דעתי הפוכה. לא מדובר בכבוד אלא ירידה לביבים. תוכניות הריאליטי הן הכל חוץ מכבוד. מציצנות, רכילות, תככים, מזימות, בגידות, שפה זולה, אלימות מילולית ועוד כהנה וכהנה.
כבוד? איפה ראית כבוד? בסך הכל סוחרים ברפש אנושי לצורך רווח כספי.
ג'יימס
ג'יימס
·JamesStone כתב:דעתי הפוכה. לא מדובר בכבוד אלא ירידה לביבים. תוכניות הריאליטי הן הכל חוץ מכבוד.
מציצנות, רכילות, תככים, מזימות, בגידות, שפה זולה, אלימות מילולית ועוד כהנה וכהנה.
ג'יימס...
מסכים עם כל מילה שלך !!!
לפעמים התוכניות האלה מראות את הדבר הכי מכוער/ אופי הכי שלילי וכו'..
ללא ריאליטי לא היו גם דרמות איכותיות בערוצים הישראלים.
הטעם של הקהל, מצב השוק והרגולציה מאלצים את הזכייניות להפיק הרבה תוכניות ריאליטי כדי לייצר משאבים להפיק תוכניות איכות, או מה שנקרא כך.
רוצים שינוי? שנו את הרגולציה.
הטעם של הקהל, מצב השוק והרגולציה מאלצים את הזכייניות להפיק הרבה תוכניות ריאליטי כדי לייצר משאבים להפיק תוכניות איכות, או מה שנקרא כך.
רוצים שינוי? שנו את הרגולציה.
·detailer כתב:ללא ריאליטי לא היו גם דרמות איכותיות בערוצים הישראלים.
רוצים שינוי? שנו את הרגולציה....
וזה מה שנראה לי שרוצים לעשות
שבתמורה לזה שבערוצים האחרים ישדרו גם הרבה דרמות אז מותר יהיה לערוצים המסחרים יותר חופש במה שהם מעדיפים לשדר.
כיום נראה שיש את ערוץ 2 ויש לא מעט אנשים שרגילים ומעדיפים לראות את הערוץ הזה, אבל מתי שערוץ 2 יסגר,
אז הפיצול יכול לגרום למי שרגיל לראות את ערוץ 2 שלא לקבוע שמה שהכי עדיף זה ערוץ 2 ואז ההפרש בצפיה בריטינג בין זכייניות השידור רשת וקשת לבין צפיה בערוצים אחרים יהיה יותר קטן, אבל זה זה לא בטוח שזה מה שיקרה, כי אם זכייניות השידור רשת וקשת תתאחדנה ויש סיכוי שזה יקרה לפני הזמן שמותר להם להשאר לשדר בערוץ 2, בגלל שהתוכנית האח הגדול שמאוד חשובה לזכייית השידור קשת, עד כדי כך שאפילו בזכייניות השידור של רשת יודעים שגם אם מנהלי הזכיינית של רשת לא אוהבים את התוכנית של האח הגדול אז הם מבינים לאחר החלטה שצריך בשביל רייטינג בכמות הנכונה ליותר מפרסמים גם אצלהם כדי להמשיך לקבל את הכסף שהם צריכים להמשיך לשדר את התוכנית האח הגדול אצלהם, בנוסף ל לא לתת לזכיינית השידור קשת שוב מעל הרגיל להצליח באם זכיינית השידור קשת תמשיך לשדר את התוכנית האח הגדול במקום זכיינית השידור רשת,
"בדירקטוריון רשת התלבטו אם לקלוט בלוח השידורים שלהם את "האח הגדול" מאחר שיש בכירים בזכיינית שמסתייגים מהתוכנית, אבל בסופו של דבר החליטו בעד, גם כי מבחינה עסקית קשה לוותר על מותג גדול כזה לטובת הזכיינית קשת, שהיא גם אחת המתחרות הגדולות בשוק."
http://www.yediot.co.il/articles/0,7340 ... 31,00.html
כנראה ככל האפשר בבקשת רשות מבעל המשחק של התוכנית האח הגדול לשנות במדינת ישראל את החוקים של התוכנית הזאת כדי שהתוכנית הזאת בשביל זכיינית השידור רשת תהיה לטענתם יותר מוסרית ומתאימה לשידור שלהם, ושבינתים בזכיינית השידור של קשת לא מצאו תחליף מתאים לתוכנית המיוחדת הזאת.
נראה לי שמנסים בקשת בהמשך במקום התוכנית האח הגדול לעשות ריאליטי גרסה ישראלית של מתחתנים מהר, אבל בארץ זה כמעט לא אפשרי כי בארץ כדי להיות נשוי צריך אישור רבנות והרבנות פועלת לפי דין תורה ולפי דין תורה זה לא תמיד קל להתחתן ולהתגרש, ואם זה כחלק מתוכנית תחרות לטלוויזיה זה עלול עוד יותר להקשות בתהליך של חתונה וגירושין.
בזמן של 06:57 בסרטון שבקישור
http://bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1204908
ולפחות בינתים בזכיינית השידור קשת לא מצאו תחליף מתאים לתוכנית ריאליטי של האח הגדול,
וזה יכול לגרום לזכיינית השידור קשת לחשוב יותר על שיתוף פעולה שיכול להוביל למיזוג עם זכיינית השידור רשת, אולי גם לפני סגירת ערוץ 2.
אז הערוץ שלהם יהיה כמו שהיה ערוץ 2 כולל שינוי שם חדשות ערוץ 2 אבל אותם מגישים באותו ערוץ ורק ההבדל שזה לא ערוץ 2 אבל יש הרגל ללא מעט צופים לצפות בשידורים שלהם.
אבל בכל זאת, מה שיותר קובע זה לא איפה יש יותר רייטינג אלא שיהיו יותר ערוצי טלוויזיה שישדרו גם לא מעט תוכניות לא של ריאליטי,
כרגע יש עיקוב גדול בנושא כי למשל מבחינת עניין של שידור יצירות ישראליות מקוריות המצב תקוע, כי התאגיד שידור הציבורי היה צריך לשדר לא מעט יצירות ישראליות מקוריות כנראה גם דרך האינטרנט, אבל התאגיד הזה עוד לא מוכן לשידור מספיק טוב.
למרות שאני אוהב לצפות גם בלא מעט תוכניות טלוויזיה של ריאליטי, אני גם מאמין שצריך לתת לצופים שרוצים לראות משהו אחר את הזכות הזאת.
אז נכון שהשבוע הזה צריך להיות 5 ימים תוכניות ריאלטי
יום ראשון- המירוץ למיליון
יום שני-המירוץ למיליון
יום שלישי-המירוץ למיליון
יום רביעי-המשימה אמאזונאס
יום חמישי-המשימה אמאזונאס
מוצאי שבת-המשימה אמאזונאס-הגמר.
ואולי שלב הגמר של המירוץ למיליון יחולק לשלושה חלקים
והוא ישודר בשבוע הבא בימים ראשון, שני, ושלישי.
ועדיין קשה לי להאמין שבעוד שבועיים שזכייניות השידור רשת וקשת לא תמשכנה בהמשך לשדר תוכנית של ריאליטי כאשר יש הבדל בין תוכנית ריאליטי לבין תוכנית דוקו ריאליטי, כאשר שינוי הרגל משידור של תוכנית ריאליטי לשידור של תוכנית מסוג אחר, עלול לפעמים להיות קשה.
השם האמיתי שלי זה רמי,
מחזור הריאליטי בארץ: אוכל ובישול - ספורט אתגרי\הישרדות\תחרותי - מוסיקה - (פעם היה גם את קטגוריית הטריוויה והידע), וחוזר חלילה
מיותר.
אבל העולם מזמן הפך לגלובאלי, ובעזרת האינטרנט כל אחד רואה מה שבא לו, מתי שבא לו ובאיזו איכות שבא לו.
אז שיעשו מה שבא להם.
מיותר.
אבל העולם מזמן הפך לגלובאלי, ובעזרת האינטרנט כל אחד רואה מה שבא לו, מתי שבא לו ובאיזו איכות שבא לו.
אז שיעשו מה שבא להם.