B6 OLED הגיע עם פס פיקסלים שרופים - ח.י מתעקשים לקחת למעבדה לפני החלפה
קניתי לפני כשבועיים את מסך B6 OLED, עקב שיפוצים יכלתי לקבל אותו רק השבוע.
תואם לי טכנאי להיום בבוקר, הגיעו שני מתקינים להתקין את המסך.. בדיוק לפני שהלכו שמנו לב שיש פס אנכי של פיקסלים שרופים במסך.
יאמר לזכות המתקינים שהם שמו לב לתקלה, לקחו את המסך והבטיחו שיצרו איתי קשר להתקנה חדשה בהקדם.
עד השלב הזה הייתי קצת מבואס (בכל זאת שרפתי חצי יום עבודה לחינם ונתקעתי בלי טלווזיה) אבל עדיין רגוע... סה"כ הטכנאיים היו מאוד שירותיים ונתנו הרגשה שהכל בסדר ויש על מי לסמוך.
אחרי כשעתיים שלא חזרו אלי התקשרתי לח.י לתאם התקנה חדשה, חשבתי שלאור העובדה שמדובר במסך פרימיום תקול הם ימהרו לשלוח טכנאי עם מסך חדש כבר מחר אבל מסתבר שטעיתי.
לא רק שהם לא ישלחו מסך עד סוף השבוע, בשירות לקוחות אומרים לי שרק מחר המסך יגיע למעבדה, ורק אחרי בדיקה (שאולי תערך מחר ואולי בראשון) הם יחליטו אם לתקן את המסך או לשלוח חדש.
הייתי בהלם מהתגובה שלהם... בקשתי מנהל אך השיחה איתו לא עזרה... מה שקיבלתי זה ניסיון לקדם את הבדיקת מעבדה למחר.
יצאתי מאוד מוטרד מכל ההתנהלות של ח.י, נתנו הרגשה שאין עם מי לדבר..
בהתחלה הייתי בטוח שהנציגה הראשונה לא יודעת על מה היא מדברת ושמנהל יחזור אלי עם פתרונות אבל מה שהכי מתריד פה זה שמנהל שירות לקוחות אומר לי שהוא מודע לרמת המוצר ולסוג התקלה ובכל זאת הוא הולך לנסות לתקן את המסך לפני החלפה.
כמובן שמסך חלופי אני לא אהיה מוכן לקבל ואבטל את ההזמנה במקרה הצורך, אבל בלי קשר להזמנה הנוכחתי.. כנראה שלא אמהר להזמין שנית מוצרים מהיבואן הנ"ל..
לאחר השיחה עם ח.י התקשרתי לחנות שקנתי ממנה (crossover), למזלי יש להם שירות מעולה והם הצליחו קצת להרגיע אותי.
אני בנתיים ממתין שנציג של ח.י יחזור אלי.
תואם לי טכנאי להיום בבוקר, הגיעו שני מתקינים להתקין את המסך.. בדיוק לפני שהלכו שמנו לב שיש פס אנכי של פיקסלים שרופים במסך.
יאמר לזכות המתקינים שהם שמו לב לתקלה, לקחו את המסך והבטיחו שיצרו איתי קשר להתקנה חדשה בהקדם.
עד השלב הזה הייתי קצת מבואס (בכל זאת שרפתי חצי יום עבודה לחינם ונתקעתי בלי טלווזיה) אבל עדיין רגוע... סה"כ הטכנאיים היו מאוד שירותיים ונתנו הרגשה שהכל בסדר ויש על מי לסמוך.
אחרי כשעתיים שלא חזרו אלי התקשרתי לח.י לתאם התקנה חדשה, חשבתי שלאור העובדה שמדובר במסך פרימיום תקול הם ימהרו לשלוח טכנאי עם מסך חדש כבר מחר אבל מסתבר שטעיתי.
לא רק שהם לא ישלחו מסך עד סוף השבוע, בשירות לקוחות אומרים לי שרק מחר המסך יגיע למעבדה, ורק אחרי בדיקה (שאולי תערך מחר ואולי בראשון) הם יחליטו אם לתקן את המסך או לשלוח חדש.
הייתי בהלם מהתגובה שלהם... בקשתי מנהל אך השיחה איתו לא עזרה... מה שקיבלתי זה ניסיון לקדם את הבדיקת מעבדה למחר.
יצאתי מאוד מוטרד מכל ההתנהלות של ח.י, נתנו הרגשה שאין עם מי לדבר..
בהתחלה הייתי בטוח שהנציגה הראשונה לא יודעת על מה היא מדברת ושמנהל יחזור אלי עם פתרונות אבל מה שהכי מתריד פה זה שמנהל שירות לקוחות אומר לי שהוא מודע לרמת המוצר ולסוג התקלה ובכל זאת הוא הולך לנסות לתקן את המסך לפני החלפה.
כמובן שמסך חלופי אני לא אהיה מוכן לקבל ואבטל את ההזמנה במקרה הצורך, אבל בלי קשר להזמנה הנוכחתי.. כנראה שלא אמהר להזמין שנית מוצרים מהיבואן הנ"ל..
לאחר השיחה עם ח.י התקשרתי לחנות שקנתי ממנה (crossover), למזלי יש להם שירות מעולה והם הצליחו קצת להרגיע אותי.
אני בנתיים ממתין שנציג של ח.י יחזור אלי.
לכל היבואנים בארץ יש המון בעיות מהסוג הזה של מסכים שנדפקים בהובלה. אני חייב להגיד שזה מפתיע מאוד שלא השאירו לך את המסך ואמרו לך במקום שיביאו לך אחד חדש.
שירות ברמה נמוכה.
המחיר באתר של קרוסאובר 20 אלף שקל.... זה מטורף (2400 דולר באמזון) אם אפשר לדעת האם התמקחת איתו והוא ירד במחיר?
שירות ברמה נמוכה.
המחיר באתר של קרוסאובר 20 אלף שקל.... זה מטורף (2400 דולר באמזון) אם אפשר לדעת האם התמקחת איתו והוא ירד במחיר?
עדכון:
crossover כנראה עשו עבודה טובה. אותו מנהל (או 'נציג בכיר' כפי שהוא ציין עכשיו) התקשר אלי להודיעה שהמסך יוחלף לאחד חדש.
רצה לקבוע טכנאי ליום שני, לא הייתי מוכן להפסיד שוב חצי יום עבודה וביקשתי לשישי.
כמובן שהנציג התעקש שאין טכנאים ביום שישי (הוא לא טרח לבדוק לפני שהוא משקר לי בפנים שבשבשבועיים האחרונים פעמים ניסו לתאם לי טכנאי בשישי).
בקיצור אחרי הרמת קול, התעקשות ועוד קצת משחק של 'אני אברר ואחזור אליך' פתאום יש טנכאי שעובד בשישי שיוכל להגיע אלי..
מעצבן שבכלל צריך להגיע למצבים האלו...
לפחות בנתיים נשמע שהעניין טופל, חבל שזה נעשה רק על ידי הפעלת לחץ מהחנות ולא באופן ישיר מול היבואן.
נקווה שלא יהיו הפתעות בהמשך... אעדכן כשמסך יגיע
crossover כנראה עשו עבודה טובה. אותו מנהל (או 'נציג בכיר' כפי שהוא ציין עכשיו) התקשר אלי להודיעה שהמסך יוחלף לאחד חדש.
רצה לקבוע טכנאי ליום שני, לא הייתי מוכן להפסיד שוב חצי יום עבודה וביקשתי לשישי.
כמובן שהנציג התעקש שאין טכנאים ביום שישי (הוא לא טרח לבדוק לפני שהוא משקר לי בפנים שבשבשבועיים האחרונים פעמים ניסו לתאם לי טכנאי בשישי).
בקיצור אחרי הרמת קול, התעקשות ועוד קצת משחק של 'אני אברר ואחזור אליך' פתאום יש טנכאי שעובד בשישי שיוכל להגיע אלי..
מעצבן שבכלל צריך להגיע למצבים האלו...
לפחות בנתיים נשמע שהעניין טופל, חבל שזה נעשה רק על ידי הפעלת לחץ מהחנות ולא באופן ישיר מול היבואן.
נקווה שלא יהיו הפתעות בהמשך... אעדכן כשמסך יגיע
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
לכל קהל הלקוחות
אני ממליץ תמיד - לפנות קודם כל לחנות שאתם רוכשים ממנה את המוצר אם יש לכם בעיה
לפעמים זה נפתר בשיחת טלפון אחת שיכולה לחסוך לכם הרבה עצבים ולחץ מול שירות הלקוחות הטלפוני של היבואן
אנחנו תמיד שמחים לעזור ולעמוד לשירות הלקוח שהרי רק בשביל זה אנחנו כאן!
(אנחנו כאן גם כי הפכנו את התחביב למקצוע אז הכל נעשה עם חיוך!
)
לפעמים זה נפתר בשיחת טלפון אחת שיכולה לחסוך לכם הרבה עצבים ולחץ מול שירות הלקוחות הטלפוני של היבואן
(אנחנו כאן גם כי הפכנו את התחביב למקצוע אז הכל נעשה עם חיוך!
·cohen_m כתב:·......
לפי התמונות העלית גם אני קניתי אתמול חללית מנאס"א...
כנראה לא קנה שום דבר...
קורה פה הרבה לאחרונה שאנשים מדווחים על רכישת מסך פרימיום, אבל כשמבקשים מהם קצת רשמים
ותמונות.. נעלמים להם כלא היו... קיצר חלומות באספמיה...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·Crossover-Shop כתב:לכל קהל הלקוחות
(אנחנו כאן גם כי הפכנו את התחביב למקצוע אז הכל נעשה עם חיוך!)
...
זה היתרון הגדול ביותר ברכישה בארץ, בחנות מקצועית מתמחה (בעיקר פרמיום יקרים)
"אחריות כפולה" אפשר לקרוא לכך...
עדכון שני:
אני מקבל שיחת טלפון על הבוקר בדרך לעבודה לביטול הטכנאי בשישי (הציעו להגיע היום או בראשון אך לא יכולתי להיות בשעות שהם מציעים).
לאחר כשעתיים התקשרו אלי המנהל של אותו נציג להחזיר את הטכנאי של שישי.
לאחר שעה נוספות התקשרה המנהלת של המנהלת להתנצל על ההתנהלות, להבהיר שהיית פה אי-הבנה בין הנציגים ושלא היית כל כוונה לתקן את המסך.
בנוסף החליטו לתת לי פיצוי - תיק-גב של LG (לרגע חשבתי כבר שהיא הולכת לפרגן במקרן קול - נו טוב, העיקר הכוונה
).
לא יודע אם זה ת'רד פה בפורום, המייל הזועף ששלחתי בבוקר לח.י או הצעקות שהנציג קיבל ממני ברבע ל-8 בבוקר כשהוא התקשר אלי
אבל קיבלתי הרגשה מהשיחה האחרונה שמישהו שם למעלה החליט להתערב כדי לרצות אותי אחרי כל הסיפור הזה.
מקווה שהעדכון הבא שלי יהיה תמונה
אני מקבל שיחת טלפון על הבוקר בדרך לעבודה לביטול הטכנאי בשישי (הציעו להגיע היום או בראשון אך לא יכולתי להיות בשעות שהם מציעים).
לאחר שעה נוספות התקשרה המנהלת של המנהלת להתנצל על ההתנהלות, להבהיר שהיית פה אי-הבנה בין הנציגים ושלא היית כל כוונה לתקן את המסך.
בנוסף החליטו לתת לי פיצוי - תיק-גב של LG (לרגע חשבתי כבר שהיא הולכת לפרגן במקרן קול - נו טוב, העיקר הכוונה
לא יודע אם זה ת'רד פה בפורום, המייל הזועף ששלחתי בבוקר לח.י או הצעקות שהנציג קיבל ממני ברבע ל-8 בבוקר כשהוא התקשר אלי
אבל קיבלתי הרגשה מהשיחה האחרונה שמישהו שם למעלה החליט להתערב כדי לרצות אותי אחרי כל הסיפור הזה.
מקווה שהעדכון הבא שלי יהיה תמונה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני מאד בספק אם היו מנסים לתקן את המסך שלך. מנסיון, היו מתאימים איתך פשוט התקנה של מסך חדש וגם די מהר. אפילו בלי ההתערבות של קרוסאובר.. (ובלי קשר - שאפו על התמיכה והעזרה ללקוח
)
אני רושם מנסיון גם מפני שיש לי נסיון אישי מולם (על מקרה זהה במסך אחר) וגם בגלל מקרים דומים שאני מכיר מחברים וחברים לפורום. מה גם שאין להם שום סיבה בכלל לנסות לתקן - המסך הגיע כך מהיצרן ישר מהקופסא וזו לא תקלה שצצה לה עם הזמן.
בכל אופן, תתחדש ותהנה מהמסך..
אני רושם מנסיון גם מפני שיש לי נסיון אישי מולם (על מקרה זהה במסך אחר) וגם בגלל מקרים דומים שאני מכיר מחברים וחברים לפורום. מה גם שאין להם שום סיבה בכלל לנסות לתקן - המסך הגיע כך מהיצרן ישר מהקופסא וזו לא תקלה שצצה לה עם הזמן.
בכל אופן, תתחדש ותהנה מהמסך..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אני מקווה שהכל יסתדר לטובה ולשביעות רצונך המלאה. ההתנהלות שאתה מתאר בהחלט מדאיגה וממש לא נותנת לי מוטיבציה להוציא מעל 20000 שקלים מול יבואן שמתנהל בחאפריזם ישראלי טיפוסי, גם אם בסוף מצליח לתקן. חבל שתודעת השירות אצלנו נמוכה כל כך. אני חושב שעדיף לשלם פחות (הרבה פחות) ביבוא אישי, גם אם האחריות מוגבלת או לא קיימת כי עייפתי מהשירות בארץ.Adir88 כתב:עדכון שני:
בנוסף החליטו לתת לי פיצוי - תיק-גב של LG (לרגע חשבתי כבר שהיא הולכת לפרגן במקרן קול - נו טוב, העיקר הכוונה).
מקווה שהעדכון הבא שלי יהיה תמונה...
·
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כשהיה פה מישהו שכתב כל פעם בהמלצות "רק מחנות מתמחה" - צחקו עליו
.
אין מה לעשות - זה היתרון בחנות מתמחה, בטח ובטח כשאתם לקוחות פרימיום.
כשאתם מתקשרים לשירות לקוחות - אתה עוד מישהו שמתקשר לשירות לקוחות, לא בטוח שבשרשרת שאתם מדברים איתם מעכלים מה קניתם ושאתם "פרימיום".
כשאתם מתקשרים לחנות מתמחה, הם מחוברים לסוכן שמחובר ישירות למנהלים של ההתקנות.
שלא לדבר שמי שדואג לכם הוא האיש מהחנות בזמן שאתם הלכתם לעבוד, ולהתעסק בשלכם.
אין מה לעשות - זה היתרון בחנות מתמחה, בטח ובטח כשאתם לקוחות פרימיום.
כשאתם מתקשרים לשירות לקוחות - אתה עוד מישהו שמתקשר לשירות לקוחות, לא בטוח שבשרשרת שאתם מדברים איתם מעכלים מה קניתם ושאתם "פרימיום".
כשאתם מתקשרים לחנות מתמחה, הם מחוברים לסוכן שמחובר ישירות למנהלים של ההתקנות.
שלא לדבר שמי שדואג לכם הוא האיש מהחנות בזמן שאתם הלכתם לעבוד, ולהתעסק בשלכם.
היי אדיר.Adir88 כתב:מסך הגיע היום בבוקר.
crosover דאגו לתת פיצוי נוסף דרך הסוכן של LG - מקרן קול![]()
מרוצה מאוד מהמסך.
תמונות בהמשך....
ברשותך, כמה שאלות - אשמח אם תענה.
האם קנית יבואן רשמי או פרללי?
מה הגודל (55 או 65)?
ומה המחיר?
אני בדיוק לפני קניה של שני מסכים (55 ו-65, לחדר השינה ולסלון בהתאמה) וכל פיסת מידע תעזור לי.