בעיה בהתקנת MegaEPG ב-MCE 2005, אשמח לעזרה!
שלום,
בעקבות התקלה ב-Ynet, החלטתי לזנוח את TVXB ו-BRP ולעבור ל-MegaEPG שתומכת בהורדה ממספר מקורות.
התקנתי את התוכנה, הפעלתי את הקובץ MegaEpg.exe ונוצר קובץ Guide.Bin בתיקייה c:\program files\MegaEPG\Xml.
נכנסתי ל-MCE 2005, פעלתי לפי ההוראות, הקשתי 0000 וכו', אך במקום לקבל תיבה עם MegaEPG אני מקבל הודעה שאין ספק EPG באיזור שלי.
Guide Listings Not Available
TV Program Guide listings are not available for your country
מה אפשר לעשות?
תודה,
טל.
בעקבות התקלה ב-Ynet, החלטתי לזנוח את TVXB ו-BRP ולעבור ל-MegaEPG שתומכת בהורדה ממספר מקורות.
התקנתי את התוכנה, הפעלתי את הקובץ MegaEpg.exe ונוצר קובץ Guide.Bin בתיקייה c:\program files\MegaEPG\Xml.
נכנסתי ל-MCE 2005, פעלתי לפי ההוראות, הקשתי 0000 וכו', אך במקום לקבל תיבה עם MegaEPG אני מקבל הודעה שאין ספק EPG באיזור שלי.
Guide Listings Not Available
TV Program Guide listings are not available for your country
מה אפשר לעשות?
תודה,
טל.
נערך לאחרונה על ידי iamtal ב 24/02/2007 15:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
מידע נוסף לגבי הבעייה
נראה לי שמקור הבעיה הוא ששום דבר של MegaEpg לא הותקן תחת תקיית ה-eHome.
אגב, הרשאת ה-$ADMIN עובדת. אני יכול להגיע לתייקת ה-eHome באמצעותה, אבל כאמור אין בה שום דבר של MegaEpg.
אגב, הרשאת ה-$ADMIN עובדת. אני יכול להגיע לתייקת ה-eHome באמצעותה, אבל כאמור אין בה שום דבר של MegaEpg.
לגבי ה-RU2
ניסיתי פעמיים, באופן חד משמעי, ברגע שהתקנתי RU2 התמונה התחילה לקפוץ (בצפייה בטלוויזיה) וברגע שהחזרתי, זה חזר למצב תקין.
בכל מקרה, ניסיתי להתקין את התוכנה ישירות לתוך c:\windows\ehome\megaepg ולצערי זה עדיין לא עבד.
בכל מקרה, ניסיתי להתקין את התוכנה ישירות לתוך c:\windows\ehome\megaepg ולצערי זה עדיין לא עבד.
PureVideo של NVidia
אני משתמש ב-PureVideo של NVidia. אני חייב להדגיש אבל, שבלעדי RU2 אין לי כל בעיה. והדבר קורה באופן חד משמעי - ברגע שאני מתקין RU2 יש קפיצות וברגע שאני מסיר אותו אין יותר קפיצות.
מה שכן, בהחלט אני מתחיל להבין שמדובר באי תאימות בין ה-PureVideo שיש לי לבין ה-RU2 והדבר לא קשור ל-PVR-150. מצאתי עוד אנשים שהתלוננו על בעיות דומות, רובם פשוט עברו ל-PowerDVD.
מה שכן, בהחלט אני מתחיל להבין שמדובר באי תאימות בין ה-PureVideo שיש לי לבין ה-RU2 והדבר לא קשור ל-PVR-150. מצאתי עוד אנשים שהתלוננו על בעיות דומות, רובם פשוט עברו ל-PowerDVD.
לי יש RollUp2 , ואני גם עברתי ל- MegaEPG וחווה את אותה בעייה
האם יש למישהו רעיון איך לצאת מה- Error המעצבן הזה ?
Not EPG for your regine
Not EPG for your regine
טל
התקנתי גרסה חדשה יותר של PureVideo, ולאחר מכן Rollup Update 2 והבעיה נפתרה. לא היו עיוותים ויכלתי להתקין את MegaEPG ללא בעיה.
מה שכן, שמתי לב שהיו המון אי דיוקים בשעות של תוכניות, אני לא יודע אם מדובר במידע עצמו שלא מעודכן או בכשל של התוכנה, אמשיך לבדוק ולדווח.
מה שכן, שמתי לב שהיו המון אי דיוקים בשעות של תוכניות, אני לא יודע אם מדובר במידע עצמו שלא מעודכן או בכשל של התוכנה, אמשיך לבדוק ולדווח.