עזרה בבחירת מסך והתבלטות בין מסך דק לבין OLED
שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני מבקר באתר ואני שמח להיות כאן.
זה נכון שאין תשובה ברורה אף פעם לשאלה: "איזה מסך הכי טוב לי" אבל אשתדל להרחיב על-מנת לקבל את התשובה שתוכל לסייע לי בבחירת המסכים.
אקדים ואומר שמבין גדול אני לא, אבל אינני מתפשר על איכות התמונה, ואני מוכן לשלם בשביל מסך שיעשה את העבודה. אני צופה הדוק בתכני בלו-ריי ועד היום (סטיגמה או לא) תמיד העדפתי מסך פלזמה על מסך כלשהו אחר. למה? כי זה מה שתמיד אמרו לי, שלצפיה בתכני HD מסך פלזמה היא הבחירה האולטימטיבית.
מאז יצאו בערך מליון סוגי מסכים (כולל ה-OLED) שלגביהם ואודותם אינני מבין דבר וחצי דבר. ושוב, מבחינתי מסך מנצח הוא מסך שבעת צפיה בתכני HD אקבל את התמונה הטובה ביותר.
אם כן, אני צריך 2 מסכים.
1. סלון, חלל מרכזי, מרחק מהספה 4 מטרים, מטרה מרכזית אחת ויחידה: צפייה בתכני HD. (לא שידורי לווין, לא גלישה ולא שום דבר אחר).
2. מסך לחדר שינה, מרחק מהמיטה 3.7 מטרים, מטרות: צפייה בשידורי לווין, גלישה, אולי לפעמים צפייה בסרטים.
לגבי 1
הציעו בעבר ועדיין מציעים לי ללכת על ה-VT של פנסוניק, 65 אינטש.
יש על המסך הזה מעין קונצנזוס (בכל זאת, פלזמה) שהוא המסך הטוב ביותר לצפייה בתכני בלו-ריי.
לגבי 2
הציעו לי את ה-DX700 של פנסוניק, 58 אינטש.
אני מאוד אשמח לדעתכם, כמו גם האם הבחירה היא נכונה. האם אתם מסתייגים ולמה.
האם יש לכם הצעה טובה יותר בהתבסס על המטרות?
ובכלל, מה המסך שבאמת יעשה לי את העבודה הכי טובה לצפייה בסרטי בלו-ריי בתקציב של עד 20K (גודל 65).
סליחה אם הארכתי יתר על המידה, ותודה מראש על הכל.
זה נכון שאין תשובה ברורה אף פעם לשאלה: "איזה מסך הכי טוב לי" אבל אשתדל להרחיב על-מנת לקבל את התשובה שתוכל לסייע לי בבחירת המסכים.
אקדים ואומר שמבין גדול אני לא, אבל אינני מתפשר על איכות התמונה, ואני מוכן לשלם בשביל מסך שיעשה את העבודה. אני צופה הדוק בתכני בלו-ריי ועד היום (סטיגמה או לא) תמיד העדפתי מסך פלזמה על מסך כלשהו אחר. למה? כי זה מה שתמיד אמרו לי, שלצפיה בתכני HD מסך פלזמה היא הבחירה האולטימטיבית.
מאז יצאו בערך מליון סוגי מסכים (כולל ה-OLED) שלגביהם ואודותם אינני מבין דבר וחצי דבר. ושוב, מבחינתי מסך מנצח הוא מסך שבעת צפיה בתכני HD אקבל את התמונה הטובה ביותר.
אם כן, אני צריך 2 מסכים.
1. סלון, חלל מרכזי, מרחק מהספה 4 מטרים, מטרה מרכזית אחת ויחידה: צפייה בתכני HD. (לא שידורי לווין, לא גלישה ולא שום דבר אחר).
2. מסך לחדר שינה, מרחק מהמיטה 3.7 מטרים, מטרות: צפייה בשידורי לווין, גלישה, אולי לפעמים צפייה בסרטים.
לגבי 1
הציעו בעבר ועדיין מציעים לי ללכת על ה-VT של פנסוניק, 65 אינטש.
יש על המסך הזה מעין קונצנזוס (בכל זאת, פלזמה) שהוא המסך הטוב ביותר לצפייה בתכני בלו-ריי.
לגבי 2
הציעו לי את ה-DX700 של פנסוניק, 58 אינטש.
אני מאוד אשמח לדעתכם, כמו גם האם הבחירה היא נכונה. האם אתם מסתייגים ולמה.
האם יש לכם הצעה טובה יותר בהתבסס על המטרות?
ובכלל, מה המסך שבאמת יעשה לי את העבודה הכי טובה לצפייה בסרטי בלו-ריי בתקציב של עד 20K (גודל 65).
סליחה אם הארכתי יתר על המידה, ותודה מראש על הכל.
הגעת למקום הנכון.
לגבי 1.
עזוב מה הציעו לך אבל מדובר במסך שכבר אינו מיוצר, מיותר, ולא רלוונטי כמו הטכנולוגיה שלו שעברה זה מכבר מהעולם.
בחר באחד ממסכי הoled החדשים בגודל 65 שיכנסו בתקציב.
לגבי 2.
אותו גבר רק בגודל 55.
בהצלחה!
לגבי 1.
עזוב מה הציעו לך אבל מדובר במסך שכבר אינו מיוצר, מיותר, ולא רלוונטי כמו הטכנולוגיה שלו שעברה זה מכבר מהעולם.
בחר באחד ממסכי הoled החדשים בגודל 65 שיכנסו בתקציב.
לגבי 2.
אותו גבר רק בגודל 55.
בהצלחה!
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
תשמע, יש מסכי OLED בתצוגה בכל מיני מקומות היום. לך, תעיף מבט, מבטיח שזה יפתור לך את הדילמה גם בלי להיות מבין.
ההבדל כל כך קיצוני שלא תוכל לפספס אותו. אנשים כמו אשתי שלחלוטין לא רגישים לאיכות תמונה עפו מזה לגמרי.
המסכים שציינת היו מצויינים לזמנם, אבל כיום כבר יש יותר טוב.
ההבדל כל כך קיצוני שלא תוכל לפספס אותו. אנשים כמו אשתי שלחלוטין לא רגישים לאיכות תמונה עפו מזה לגמרי.
המסכים שציינת היו מצויינים לזמנם, אבל כיום כבר יש יותר טוב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא רשמת תקציב.
בכל מקרה, ממליץ מאוד שקודם תראה בעיניים.
השאלה היא בכמה הציעו לך את הפלאזמה. אם במחיר משתלם מאוד - כמובן שזה מסך מדהים. אבל באותו המחיר אפשר לקבל OLED באותו הגודל (אני בספק רב) אז צריך לחשוב אחרת.
יש פה גם שאלות של מה הצרכים שלך מהמסך. הכי חשוב זה לראות בעיניים.
השאלה היא בכמה הציעו לך את הפלאזמה. אם במחיר משתלם מאוד - כמובן שזה מסך מדהים. אבל באותו המחיר אפשר לקבל OLED באותו הגודל (אני בספק רב) אז צריך לחשוב אחרת.
יש פה גם שאלות של מה הצרכים שלך מהמסך. הכי חשוב זה לראות בעיניים.
דווקא כן כתבתי תקציבItay_Pollak כתב:לא רשמת תקציב.
יש פה גם שאלות של מה הצרכים שלך מהמסך. הכי חשוב זה לראות בעיניים....
התקציב למסך הגדול (65 אינטש) הוא כ-20 אלף ש"ח.
גם את הצרכים כתבתי: צפייה בתכני HD.
בנוסף, אגלה לכם מה המחיר שקיבלתי את ה-VT כדי לקבל מכם את המשוב הטוב ביותר.
קיבלתי את המסך במחיר של 16,100 ש"ח.
שוב תודה רבה.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
בתקציב שלך אתה יכול להשיג OLED 65 inch 4K עם HDR והכל. אין תחרות בין הפלזמה הישנה שהיא אולי אחת הפלזמות המשובחות שיצאו אי פעם, אבל היא 1080p ואינה HDR לבין ה OLED שהוא כרגע המסך הטוב ביותר בעולם לדעת רבים. חבל על ההתלבטות שלך, לך ותראה ואז תבין שהם לא באותה ליגה בכלל.
·twtw כתב:דווקא כן כתבתי תקציב......
שוב תודה רבה....
אני במקומך מגיש תלונה במשטרה על מי שמוכר לך את המסך הזה במחיר ההזוי שציינת. רמאות לשמה!
שווה בלחץ 4k...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
·twtw כתב:דווקא כן כתבתי תקציב......
שוב תודה רבה....
אני קניתי לאחרונה את ה 65EF9500 המחיר שלו בארץ הוא 23,000 ש"ח
מסך OLED שטוח, לא כעור, ואני מרוצה לגמרי.
גם אני הייתי לאורך השנים עם פלזמות ואהבתי את התמונה, לפני משהו כמו חצי שנה התקלקלה לי הפלזמה וקניתי מסך LED של פנסוניק 60 (אני לא זוכר את הדגם המדויק) שהיו לו המלצות טובות, הייתי ועודני מאוכזב מהתמונה והעננות שלו.
בהחלט הייתי ממליץ לך ללכת על ה OLED
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
oled מול led ברור שה-oled מנצח.hipoo כתב:·......
אני קניתי לאחרונה את ה 65EF9500 המחיר שלו בארץ הוא 23,000 ש"ח
מסך OLED שטוח, לא כעור, ואני מרוצה לגמרי.
גם אני הייתי לאורך השנים עם פלזמות ואהבתי את התמונה, לפני משהו כמו חצי שנה התקלקלה לי הפלזמה וקניתי מסך LED של פנסוניק 60 (אני לא זוכר את הדגם המדויק) שהיו לו המלצות טובות, הייתי ועודני מאוכזב מהתמונה והעננות שלו.
בהחלט הייתי ממליץ לך ללכת על ה OLED...
השאלה היא ה-vt (שהיא הפלזמה הטובה ביותר אי פעם) מול oled של lg (שזה כרגע מה שיש בארץ להציע).
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
@twtw
·אני לא חושב שה VT היא הפלזמה הטובה ביותר, לדעתי הקרו של פיוניר הרבה יותר טובה, ראיתי את שתיהן.
·אני לא חושב שה VT היא הפלזמה הטובה ביותר, לדעתי הקרו של פיוניר הרבה יותר טובה, ראיתי את שתיהן.
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.