אזהרה מרכישת טלוויזיות של פיליפס ואכזבה מהשירות שלהם. יש תמונות.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
orn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

קניתי 2 טלווזיות של פיליפס, דגמים 8007 ו- 7007 לפני כ-3.5 שנים. לאחר כשנתיים (יש תקופה אחריות עד שנתיים. היזהרו מזה!) התחילו להופיע לי בקצוות המסך סימנים דהויים (קווים ליתר דיוק) ולא ייחסתי לזה חשיבות יתרה. עם הזמן הסימנים האלה הפכו לשחורים ואחרי מספר חודשים נוספים הצד השמאלי שצמוד לפאנל שמאל נהיה שחור מלמעלה ועד למטה. לצבע השחור שמסתיר חלק מהטלוויזיה הצטרפו עם השבועות הבאים צבעים נוספים והתוצאה היא כפי שרואים בתמונות.

אחרי שהשקעתי באמת לא מעט כסף ברכישת שתי הטלוויזיות האלה בציפיה שישרתו אותי לכמה שנים טובות, לראות את כל הצד השמאלי של הטלוויזיה בשחור וקווים נוספים בכל מיני צבעים, נהרסה לי חווית הצפיה ואם לא די בכך, גם בטלוויזת 8007 התחילו סימנים מקדימים בחלק הימני שלה מלמעלה ועד למטה (אחרי כשנתיים וחצי).

אמנם חיכיתי זמן מה מהרגע שהופיעו הסימנים ועד רגע הפניה לשירות (הסימנים התחילו לאחר כשנתיים ופניתי שנה אח"כ), אבל זה הגיע למצב שאני לא יכול לסבול את מה שאני רואה אז פניתי לשירות רטפון (גם כן שירות...) עם לא הרבה ציפיות, אבל חשבתי לתומי, שאם השקעתי ברכישת שתי טלוויזיות יוקרתיות של פיליפס, חברה בעלת שם ומוניטין גבוה, ולאור העובדה שהסימנים התחילו מעט אחרי סיום האחריות (וזה מה שהכי מעצבן אותי) הם יתחשבו וישלחו טכנאי לבדיקה על חשבונם כדי שאוכל לשמוע את דעתו.
התשובה שקיבלתי שעלות טכנאי 250 ש"ח. ביקשתי שיבדקו שוב מה ניתן לעשות והם לא מוכנים לוותר ודורשים 250 ש"ח.

הצעתי לשלוח להם את התמונות כדי שיאמרו לי אם זה הגיוני שאחרי קצת יותר משנתיים מופיעים סימנים כאלה על טלוויזיה של חברה כמו פיליפס והם לא מוכנים לקבל תמונות. גם את השירות המינמלי הזה הם לא היו מוכנים לעשות.

לא מדובר על פיקסל אחד שנהרס ואז עוד הייתי מבין, מדובר על איזור שלם בטלווזיה שנפגם/נהרס!!

האכזבה מהטלווזיות היא עצומה כמו גם מהשירות. בושה לפיליפס שזאת האיכות של הטלוויזיות שלה. מאוד אהבתי את התמונה ביחס לטלוויזות אחרות, אבל כיום, ולאור התפתחות הטכנולוגיה, אפשר למצוא איכות טובה לא פחות עם אחריות למספר שנים ארוך יותר ודגש על שירות טוב יותר!
לא הגיוני שאחרי תקופת זמן כזאת לא מוכנים לפחות לראות תמונה ודורשים 250 ש"ח על ביקור טכנאי. במדינה אחרת הייתי "חוצפן" ומצפה שיחליפו לי את הטלוויזיה שנהרסה!

אם זה היה מופיע לי על טלוויזיה אחת, הייתי אומר קורה. אבל בשתי הטלווזיות......אל תטעו כמוני וכדאי שתקנו מחברה אחרת.
נערך לאחרונה על ידי orn ב 16/10/2016 11:15, נערך 4 פעמים בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מצער לקרוא את הדברים, אבל הרבה חברות גדולות (וגם קטנות) בארץ עושות את הכל כדי לתת שירות עם הוצאות מינימליות עבורן, ללא שום התחשבות בלקוח וללא ראיה לעתיד כדי לראות את הלקוח קונה מוצרים שלהם גם בעתיד.

לגבי התקלה, לצערך נראה שמדובר על בעיה שקשורה לפאנל עצמו. כך שהתיקון היחיד הוא בעצם החלפת הפאנל (או בעצם הטלויזיה עצמה) לחדש.
בחלק מהמקרים ניתן לפתור את הבעיה, זמנית או אפילו לצמיתות ע"י שימוש בכל מני טריקים.
לפני מספר חודשים נתנו לי טלויזיה ישנה של טושיבה עם בעיה דומה, אך הרבה יותר גרועה (על חצי מסך הופיעו פסים צבעוניים). לאחר קצת התעסקות סידרתי את הבעיה והיא חוזרת לעיתים רחוקות ולזמן יחסית קצר בכל פעם, כך שעדיין ניתן להשתמש במסך ברוב הזמן ללא שום בעיה.
סביר להניח שהבעיה שיש לך מקבילה למה שמראים בסרטון הבא:

orn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

TheCoolest

תודה על ההכוונה, אך אני לא רואה איך אני יכול לסדר זאת. כמה עולה להחליף פאנל?

byoyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 327
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

אם הן עדיין באחריות, זה אומר שהארכת אחריות.
פיליפס במקור הגיעו עם שנתיים.
לא מדובר בדגמים זולים.
דא, מי נותן השירות ? רטפון ?

תתקשר, תקליט, תבקש שישלחו טכנאי.
אל תנסה לתקן לבד.
אם כלום לא הולך, תבע אותם בתביעות קטנות.

orn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

byoyo

אין לי אחריות. הבעיה הופיעה מעט אחרי תקופת האחריות (שנתיים) וכפי שרשמתי לא ייחסתי לזה חשיבות ולא חשבתי שזה יגיע למצב כזה. זאת הייתה הטעות שלי, אבל שוב, ציפיתי ועדיין מצפה ליחס אחר, בטח בגלל שלא מדובר בטלוויזיות זולות ובתקופות זמן כל כך קצרה. אורך חיי טלוויזיות כאלה הן 2-3 שנים? אם לחברה היה מעט כבוד עצמי למותג הם היו מתנהלים אחרת.

ולנותני האחריות קוראים "שירות רטפון".
נערך לאחרונה על ידי orn ב 16/10/2016 11:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #6 

פיליפס קנית לא טעית ‚ השרות הכי טוב בעולם למה ? כי אין אצלם שרות בכלל ומאז שהם עברו לטיפי וויזן אז גם איכות המסכים שלהם ירודה והמסכים לא אמינים כלל .

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

@orn
להחליף פאנל יעלה לא פחות מאשר להחליף טלויזיה, זה לא תיקון כלכלי בשום מצב.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #8 

סיפור עצוב.
לא כל כך ברור לי איך אדם יכול לחיות כשנה עם סימנים של פאנל גוסס, אבל כנראה שכל אחד עם רמת הטולרנטיות שלו. בכל אופן, עם כמה שזה כואב (וזה מאד כואב לדעתי) אין כאן יותר מידי מה לעשות. לדעתי, ברגע שמוצר לא בתקופת אחריות אתה תקבל את אותן תשובות פחות או יותר מכל יצרן/יבואן. אפילו כשהמוצר באחריות עושים ללקוחות חיים קשים ומוציאים להם את המיץ, אז עד כמה וכמה כשהמוצר כבר לא באחריות. רציתי להוסיף גם שלצערנו ככה זה בארץ, אבל סיכוי טוב שהיו מתנערים ממך (אולי בצורה אדיבה יותר, אבל עדיין) באותו האופן גם בחו"ל.
לגבי פיליפס עצמם והשירות שלהם בארץ, לא חושב שיש עוד מה להוסיף. הפורום כאן עמוס בשרשורים עם תלונות כאלו ואחרות ואני לא חושב שהמצב משתפר עם השנים. גם מכירת המותג פיליפס במסכים לחברת TPV כנראה לא היטיבה עם איכות המוצרים עצמם. אבל היי, יש להם אמבילייט!
מה שאני יכול לומר לגבי עצמי זה ששירות ואחריות הם חלק גדול בשיקולים שלי כיום מהיכן אני קונה את מה שאני קונה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #9 

orn,

לכל שבת יש מוצאי שבת, ולכל יבואן יש את חברת האם.
זה שהשירות של פיליפס בארץ גרוע זה דבר נתון, אף אחד לא מונע ממך
לפנות לחברה עצמה (לא ליבואן) בארה"ב עם תמונות והסבר קצר.

http://www.usa.philips.com/c-w/support- ... -page.html
אתה יכול גם לפתוח CHAT מולם, תהיה מוכן עם הסיריאלים של הטלוויזיה
והסבר קצר וקולע של הבעיה שלך באנגלית, הרי זה לא קרה במכשיר אחד אלא ב 2 אצלך!

דבר אחד כנראה יקרה, תקבל יחס שזה לפחות דרגה מעל השירות של היבואן בארץ (Y)

alonrod
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #10 

למה שסניף אמריקאי של חברה דנית שמכרה את העסק לחברה סינית יתעסק במשהו ישראלי בלי אחריות ?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #11 

אני אישית טיפלתי בשביל קרובת משפחה במקרה עם שואב אבק של דייסון ש"יבואן/נותן השירות הרשמי" החליט לעשות בעיות, אחרי כאב ראש ומיילים עם החברה המקומית, שלחתי מייל בו זמנית לשירות בארה"ב ובריטניה, הפלא הפלא חזרו אליי מהשירות הבריטי במייל עם הודעה שלמרות שהם אישית לא יכולים לעזור ישירות, הם בהחלט ידברו ויבררו מול היבואן מה הבעיה, הפלא הפלא פתאום אחרי סגה שנמשכה חודשיים פתאום הם שלחו את החלק הדרוש ובחינם..

בקיצור, כשלחברה אכפת מהתדמית שלה בעולם, הם בהחלט לפעמים יעזרו, אף אחד לא מבטיח שהם יוכלו או ירצו לפתור לך את הבעיות, אבל לכתוב מייל קצר שמסביר את המקרה ואת הסירוב של החברה המקומית לעזור לך בהחלט יכול לעורר עניין או שניים, בכל מקרה זה לא יפגע בך ולא אמור לקחת יותר מ-10 דקות מהזמן הפנוי, ככה שלהפסיד אין פה מה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #12 

alonrod כתב:למה שסניף אמריקאי של חברה דנית שמכרה את העסק לחברה סינית יתעסק במשהו ישראלי בלי אחריות ?
...
גם לי לא נראה שזה יעזור, אבל לא מזיק לנסות.

אגב, פיליפס הולנדית, ו-TPV הונגקונגית (ותסלח לי סין הרשמית). :)

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #13 

למה שסניף אמריקאי של חברה דנית שמכרה את העסק לחברה סינית יתעסק במשהו ישראלי בלי אחריות ?
...
את הסיבות כבר כתבו לך,
אבל התפיסה הרווחת ש "לא" זה "לא" ואין לך מה לעשות בקשר לזה אנחנו צריכים לשנות פה!
זה הבסיס לצרכנות קלוקלת במדינת-ישראל, בעוד בהרבה מקומות אחרים בעולם הנאור כבר הבינו
שזה MUST בשביל להיות ייצרן מכובד.

אני "מהמר" באחוזים די גבוהים שפניה מסודרת לייצרן בחו"ל תייצר איזו שהיא תגובה שהיא לא "לא"

orn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

כיוון שאין שום התייחסות מהשירות כאן, בהחלט אפנה לחברה בחו"ל. אין מה להפסיד. מקווה שהמותג philips העולמי ייתייחס ללקוחות שלו יותר מאשר השירות העלוב כאן בארץ.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”