שלום,
יש לי RPI עם התקנה של הקוסם. כבר די הרבה זמן שאני לא רואה כלום תחת מוזיקה. מה הכוונה? פשוט מסך שחור אם משתמש בסקין הדיפולטיבי ומסך ריק בסקינים אחרים. כנ"ל גם שלוחץ על הרחבות מוזיקה. אין הודעות שגיאה כך שלא מניח שיש לוגים. ניסיתי לאפס את כל מה שקשור במוזיקה הפכתי לאנגלית וכאמור שיניתי סקינים לא עזר.
אולי הגיע הזמן להתקין הכול מחדש? כבר עבר די הרבה זמן מאז שבניתי את זה מכלום.
אם למישהו יש רעיון לפני שאני מבצע זאת אשמח לשמוע.
עזרה עם קודי - לא רואה כלום תחת מוזיקה
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
·כשאתה לוחץ על אריח ״מוזיקה״ זה מביא אותך לספריית המוזיקה שלך.... אם אין לך ספריה אז המסך יהיה שחור, תוכל לעמוד על האריח ולזוז שמאלה ואז בתפריט הצד ללחוץ על ״הרחבות מוזיקה״ יש הרחבות לא רעות בכלל היוםshaharza כתב:שלום,
יש לי RPI עם התקנה של הקוסם. כבר די הרבה זמן שאני לא רואה כלום תחת מוזיקה. מה הכוונה? פשוט מסך שחור אם משתמש בסקין הדיפולטיבי ומסך ריק בסקינים אחרים. כנ"ל גם שלוחץ על הרחבות מוזיקה. אין הודעות שגיאה כך שלא מניח שיש לוגים. ניסיתי לאפס את כל מה שקשור במוזיקה הפכתי לאנגלית וכאמור שיניתי סקינים לא עזר.
אולי הגיע הזמן להתקין הכול מחדש? כבר עבר די הרבה זמן מאז שבניתי את זה מכלום.
אם למישהו יש רעיון לפני שאני מבצע זאת אשמח לשמוע....
@RafalovitchTom
·
דבר ראשון תודה על המענה.
אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. זה לא שברגע שאני לוחץ על MUSIC התיקייה ריקה. ברגע שאני לוחץ על זה או על ה-ADD-ONS של מוזיקה המסך מחשיך לחלוטין (בסקין הדיפולטיבי) ולא רואים כלום. רק שחור (בעינים). רק לחיצה על חזור בשלט (או בסמארטפון) מחזיר למסך הראשי.
מקווה שקצת יותר ברור.
שבת שלום.
·
דבר ראשון תודה על המענה.
אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. זה לא שברגע שאני לוחץ על MUSIC התיקייה ריקה. ברגע שאני לוחץ על זה או על ה-ADD-ONS של מוזיקה המסך מחשיך לחלוטין (בסקין הדיפולטיבי) ולא רואים כלום. רק שחור (בעינים). רק לחיצה על חזור בשלט (או בסמארטפון) מחזיר למסך הראשי.
מקווה שקצת יותר ברור.
שבת שלום.