עזרה עם קודי - לא רואה כלום תחת מוזיקה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shaharza פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #1 

שלום,
יש לי RPI עם התקנה של הקוסם. כבר די הרבה זמן שאני לא רואה כלום תחת מוזיקה. מה הכוונה? פשוט מסך שחור אם משתמש בסקין הדיפולטיבי ומסך ריק בסקינים אחרים. כנ"ל גם שלוחץ על הרחבות מוזיקה. אין הודעות שגיאה כך שלא מניח שיש לוגים. ניסיתי לאפס את כל מה שקשור במוזיקה הפכתי לאנגלית וכאמור שיניתי סקינים לא עזר.
אולי הגיע הזמן להתקין הכול מחדש? כבר עבר די הרבה זמן מאז שבניתי את זה מכלום.
אם למישהו יש רעיון לפני שאני מבצע זאת אשמח לשמוע.

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #2 

shaharza כתב:שלום,
יש לי RPI עם התקנה של הקוסם. כבר די הרבה זמן שאני לא רואה כלום תחת מוזיקה. מה הכוונה? פשוט מסך שחור אם משתמש בסקין הדיפולטיבי ומסך ריק בסקינים אחרים. כנ"ל גם שלוחץ על הרחבות מוזיקה. אין הודעות שגיאה כך שלא מניח שיש לוגים. ניסיתי לאפס את כל מה שקשור במוזיקה הפכתי לאנגלית וכאמור שיניתי סקינים לא עזר.
אולי הגיע הזמן להתקין הכול מחדש? כבר עבר די הרבה זמן מאז שבניתי את זה מכלום.
אם למישהו יש רעיון לפני שאני מבצע זאת אשמח לשמוע.
...
·כשאתה לוחץ על אריח ״מוזיקה״ זה מביא אותך לספריית המוזיקה שלך.... אם אין לך ספריה אז המסך יהיה שחור, תוכל לעמוד על האריח ולזוז שמאלה ואז בתפריט הצד ללחוץ על ״הרחבות מוזיקה״ יש הרחבות לא רעות בכלל היום

shaharza פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #3 

@RafalovitchTom
·
דבר ראשון תודה על המענה.
אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. זה לא שברגע שאני לוחץ על MUSIC התיקייה ריקה. ברגע שאני לוחץ על זה או על ה-ADD-ONS של מוזיקה המסך מחשיך לחלוטין (בסקין הדיפולטיבי) ולא רואים כלום. רק שחור (בעינים). רק לחיצה על חזור בשלט (או בסמארטפון) מחזיר למסך הראשי.
מקווה שקצת יותר ברור.
שבת שלום.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”